Şimdi Ara

Csgo ani fps düşüşü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RX 550 ekran kartım var csgo oynarken 150-250 arası FPS alıyorum bi anda 100-40 FPS aralarında oynuyor bunun sebebi nedir sürücüyü kaldırıp en yenisini kurdum ancak yine olmadı diğer oyunlarda böyle olmuyor. Neden?

Neyden kaynaklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• %80 güç kaynağı %10 depolama birimi %10 choke değeri cs goda aşırı ping varsa choke ve lose değeri yüksek ise bu droplar kaçınılmaz Steam TR sunucusu yok internetinde berbatsa ping seviyen yüksek ise bu kaçınılmaz anlık kasma donma diyede tabir edilir. bu sorunu bende yaşadım, i9 9900k ve 3060ti li sistemde tek çözüm benim için düzgün güç kaynağı başka bir açıklaması yok. tüm ulaştığım cevap hdd yönündeydi, lakin samsung 980 nvme ssd vardı eski ssdyide kurulum yaptım harici olarak 2 tb hdd vardı onada kurulum yaptım ama nafile, 700w psu vardı üstelik fakat arkadaşımından ödünç asus rog 650 w psu yu söktüm test amaçlı 3 günden fazla süre denedim psu sorunumu çözdü anlamış oldumki psu

senin için bu 3ünden biri olabilir ama seninki bana öncelikle internet pingi oyun içide choke ve lose değerlerinin aşırı oynak olmasından dolayı gibi geldi.

Hız testi yap pingini gör oyun içide konsola net_graph 1 yazarak bu dediklerimi gözlemleyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.