Şimdi Ara

CSGO FPS YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Cs Go da ne yaparsam yapayım FPSim 60'ı geçmiyor. Pcyi yeni temizledim macun vs. Tüm driverlar güncel. Düşük ayarlarda oynuyorum. Sistem özelliklerini de yazacağım bir fikri olan varsa benimle paylaşırsa çok memnun olurum.

PC: Lenovo Thinkpad Edge E530
    İşlemci: İntel İ7-3612QM CPU @ 2.10 GHZ
    RAM: 8GB
    Ekran Kartı: NVİDİA GEFORCE GT 635M
    İşletim Sistemi : Windows 8.1

• cfg dosyası kullanmanı öneririm. internette birsürü bulabilirsin. cs go performance cfg yaz çıkar.
  • Tamamdır hemen bakacağım çok teşekkürler.
  • Kullandım ama maalesef pek bir etkisi olmadı.
  • raveen1 R kullanıcısına yanıt
    Steam'de oyunun başlatma seçeneklerindeki komut satırına şunları yapıştırmayı dene.

-cl_disablehtmlmotd 1 -cl_draw_only_deathnotices 1 -r_drawtracers_firstperson 0 -noubershader -mat_queue_mode 2 -d3d9ex -tickrate 128 -high +viewmodel_fov 120 -novid -no-browser -nojoy -nod3d9ex -freq 60 +snd_use_hrtf 0 +exec autoexec.cfg -r_dynamic 0 -cl_fre

Birde eminim yapmışsınızdır ama grafik ayarlarında VSYNC'in kapalı olduğundan emin olun. Hatta ekran kartınızın grafik panelinden oyunun hedef klasöründeki simgesine tıklayarak vsync'i kapatmayıda deneyin. Vsync fps'i kilitmeyi denediği için 60'a sabitlenmiş olabilirsiniz.

Birde cevap yazacağınız zaman beni bir şekilde etiketleyinki haberim olsun. Şans eseri konuyu görmesem cevap yazdığınızın farkında olmayacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsux -- 10 Haziran 2020; 14:5:58 >
  • Biilgisayarı ilk açıp hemen ilk olarak oyuna girdiğim diğimde menüde 100 fps yi görüyorum oyunda 50-80 fps görüyorum ama bilgisayarı açık haldeyken sonra oyuna 2.sefer girsem birden -30 fps düşüyor. yine aynı yöntemi denedim yine aynı pc açıldıktan sonra 2.sefer oyuna girsem menüde 25-30 fps görüyorum
    oyunda 18-45 fps görüyorum. LÜTFEN STEAM BU SORUNU ÇÖZÜN. BU ARADA SANADA TAVSİYE PC Yİ AÇAR AÇMAZ OYUNA GİR ANCAK ÖYLE OLUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    2 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.