Şimdi Ara

CSGO KART DÜŞÜRME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Csgoda 480 adet kart hakkım var.Bunları en güvenli ve hızlı şekilde nasıl düşürürüm ?

Archi ile denedim 4 saatte 2 kart düşürdü.İdlemaster yada idledady güvenilir midir ? Ban riski var mı ?

Veya başka bir yolu var mıdır

• idle master ile indirebilirsin ban riski yok
  • Aga biriside dememiş ki o kadar kart düşürme hakkı nasıl go'da var. Kadir gecesi mi doğdunuz hocam hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Aga biriside dememiş ki o kadar kart düşürme hakkı nasıl go'da var. Kadir gecesi mi doğdunuz hocam hayırdır
    Oyun içi 5 6 bin dolar civarında alımım oldu

Ne kadar para harcarsan o kadar kart hakkı elde ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 24 Nisan 2018; 15:30:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Benim de ciddi alımlarım oldu, ki artık her 1-2 maç sonunda kart düşmüş oluyor. Bunu nereden takip edebiliyorsunuz peki. Rozetini 5 seviye yaptığım için kart hakkınız kalmadı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Benim de ciddi alımlarım oldu, ki artık her 1-2 maç sonunda kart düşmüş oluyor. Bunu nereden takip edebiliyorsunuz peki. Rozetini 5 seviye yaptığım için kart hakkınız kalmadı görünüyor.
    Hocam rozetler sayfasına girince direk böyle gözüküyor

CSGO KART DÜŞÜRME
  • İdlemaster hızlı yöntemle 4-5 tane düşürdüm ancak diğer oyunların kart hakkı bittiği için bu yöntemde tırtladı.

Archide 2-3 saatte bir anca düşürüyor hepsini düşürmem için 40-50 gün aralıksız açık bırakmam lazım.

Var mıdır başka yolu ? Yardımcı olana elde edeceğim gelirle düşük fiyatlı bir oyun yada skin hediye edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle birşey olduğunu ilk defa gördüm idlemaster ile kasabilirsin.
  • 5-6 bin dolar harcamışın 100liralık kartı nabıcaksın ? diye sorarlar adama ben sormam ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

5-6 bin dolar harcamışın 100liralık kartı nabıcaksın ? diye sorarlar adama ben sormam ama
    Ticaret amaçlıydı o. Mesela 3.70e aldıgım stickeri pazarda 4 liraya satıyordum. Yani cebimden kuruş lira çıkmadı.

100 liralık steam bakiyesini al sat yaparak 1100 lira yapmıştım bu şekil

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba24

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Denedim hocam oyunlar bitince tek cs kaldı aç kapa yaptım baya uzun bir süre bıraktım düşmedi kart

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba24

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam valla idlemasterde bütün yolları denedim.Hızlı düşürme olmuyor artık diğer oyunların kart hakkı kalmadığı için.Açık bıraksam ortalama 3 saatte 1 kart veriyor.
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    1,000 Saatlik Saat Boost Alın Hem Saat Kasmış Olursunuz Hemde Kartlar Düşmüş Olur.
  • CALISKAN16 kullanıcısına yanıt
    1,000 Saatlik Saat Boost dediğiniz şey nasıl yapılıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.