Şimdi Ara

CSGO Overwatch Ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun CSGO oynuyordum serverda birden bire atti ve bu mesaji aldim.

Disconnect: Kicked by Console : Account is Convicted.

Convicted by Overwatch. Majorly disruptive.

VAC BAN'da almadim, acaba nedir aciklarmisiniz??

tskler

• Vac bandan farkı yok o hesap öldü artık başka hesap açıp ordan hile yapmaya devam edebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok iyi oynamışsınız sizi çekememişler ban atmışlar yapacak bir şey yok yeni hesap açıp pro liglere katılabilirsiniz artık.
  • Hileyi kapatarak yeni bir hesaptan başlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırsız değilse bir süre sabredip sonra hileyle oynamaya devam edebilirsiniz fakat devamında vac ban gelmeyeceği de belli olmaz bence yeni hesap alıp oradan hileyle devam edin
  • Haci, Oyun yasagi almadim profilimde oyle bisi gostermiyor. Overwatch FAQ da okuduguma gore diyorki, Sinirsiz oyun yasagi alanlarin profilinde Oyun Yasagi diye gosterir. sureli alanlarin profilinde gostermez. ama benim profilimde gostermiyor. ve oyuna girdigimde zamani da gostermiyo ne kadar banin bitmesine diye. yani acaba diyom izliyolar mi ve karar vericekler galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerhardine

Haci, Oyun yasagi almadim profilimde oyle bisi gostermiyor. Overwatch FAQ da okuduguma gore diyorki, Sinirsiz oyun yasagi alanlarin profilinde Oyun Yasagi diye gosterir. sureli alanlarin profilinde gostermez. ama benim profilimde gostermiyor. ve oyuna girdigimde zamani da gostermiyo ne kadar banin bitmesine diye. yani acaba diyom izliyolar mi ve karar vericekler galiba

İndirme linkini versene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overwatch
    4 yıl önce açıldı
    PUBG STEAM KEY
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    neyin?
  • quote:

neyin?

hack link ver
  • Anladigima gore, profilimde oyun yasagi yazmamasinin sebebi, millet beni hile diye report etmis ondan sonrada Valve gecici olarak askiya almis beni. simdi millet izlicek hile mi degil mi karar vericekler. ole olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

neyin?

hack link ver

Ben CS:GO ciktigindan beri oynuyorum. 12 senedir CS 1.6 oynadim. yasin kadar oynadim bu oyunu. hack diyosun age max 15.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerhardine -- 9 Nisan 2016; 20:57:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

neyin?

hack link ver

Ben CS:GO ciktigindan beri oynuyorum. 12 senedir CS 1.6 oynadim. yasin kadar oynadim bu oyunu. hack diyosun age max 15.

hack ver uzatma
  • quote:

Anladigima gore, profilimde oyun yasagi yazmamasinin sebebi, millet beni hile diye report etmis ondan sonrada Valve gecici olarak askiya almis beni. simdi millet izlicek hile mi degil mi karar vericekler. ole olabilir

• Gerhardine G kullanıcısına yanıt
    Bu mesajinla yaşını belli ettin max 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçsuz yere ban yemiş olsan süreli olur, ben de yedim zamanında 60 günlük bekleme süresi vardı ama 2 haftada açtılar.

ayrıca şöyle bir olay vardı eskiden mesela logitech gaming software'in eski bir sürümünü yükleyince vac yiyordun, codec yükleyip ban yediğini söyleyenler de var. sen bunun gibi ban sebebi olan programların listesini araştır öyle birşey varsa silip yeni hesaptan devam et yoksa tekrar banlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rammstein_tr

suçsuz yere ban yemiş olsan süreli olur, ben de yedim zamanında 60 günlük bekleme süresi vardı ama 2 haftada açtılar.

ayrıca şöyle bir olay vardı eskiden mesela logitech gaming software'in eski bir sürümünü yükleyince vac yiyordun, codec yükleyip ban yediğini söyleyenler de var. sen bunun gibi ban sebebi olan programların listesini araştır öyle birşey varsa silip yeni hesaptan devam et yoksa tekrar banlanırsın.
    Kardesim tamamda, Overwatch FAQ okudum. Suresiz ban alanlarin profilinde "Oyun Yasagi" diye cikiyormus. Sinirli alanlarin yani "Temporary Ban" profilinde cikmiyormus. Ben sinirsiz ban alsam Oyun yasagi diye Ban alirdim steamden. Bende diyorum ki benim profilimde Oyun yasagi fln yok, 2 gundur. Ama CS:GO ya girdigimde Sure fln gozukmuyor yani suresiz gozukuyor. Profilimde Oyun Yasagi fln yok, VAC BAN'da yok. 2 gundur boyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerhardine -- 9 Nisan 2016; 23:43:55 >

at profil linkini
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

at profil linkini
    https://steamcommunity.com/id/turalp23
    .
    Oyun içinden ss koyarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Oyun içinden ss koyarmısın?

http://img506.yukle.tc/image.php?id=8324Adsiz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerhardine -- 10 Nisan 2016; 1:42:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.