Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim seçimlere göre G2 yada C9 'dan birinin çıkması gerek. Keşke ikisi karşılaşsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Benim seçimlere göre G2 yada C9 'dan birinin çıkması gerek. Keşke ikisi karşılaşsaydı.
    G2 aldı sayılır d2 yi. Bu gazla üçüncü mapide alırlar. Tyloo seçtiği mapte çok zorlandı.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    delirmemek elde değil TYLOO bomboş bir takım ama bir önceki mapta ki mirage en popüler maplardan birisi, g2 1 defa t side oynarken bomba kurabildi yani bu silah yarışı modundaki botlar daha özelikli ve güçlü oluyor ben TYLOO yu onlara benzetiyorum ama bir önceki miragede resmen dövdüler ağlattılar g2 yi kağıt üstünde baksak 1 milyon kişide 999.999 u g2 verir takımların maplar üzerindeki sudan çıkmış balık durumu aşırı enteresan sıradan oynayan oyuncular bile genel maplara hakim ama miragede TYLOO d2 de G2 nin ne kadar maplara hakim olduğunu gördük bana sorsanız kat kat iyi takım g2 tyloo dan ama oyuna gelince öyle olmuyor görüldüğü üzere,

ayrıca BNTET denen lavuğa acayip ayar aldım bu kadar itici bir tip acayip hareketler yapınca tiksindiğimde oluyor
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt
    umarım g2 bitirir işi benim için yoksa c9 dan korkuyorum dünde yazmıştım NIP e güveniyorum diye ki zorlanmadı gibi birşey ama iş AUG 9 a kalırsa zor gibi görünüyor

adamlar aug la maç götürdü ya inanılmaz siz durdurmuyor olabilir ama dediğim gibi 2-3 maçta aug kullandım teamdekilerin bana demediği kalmadığı pro oyuncular ki bunlar villa içinde oturup sadece maç yapan mesaisi dolunca eve giden tipler hepsi e sporcuların böyle, maaşına bakar aug la maç kazandılar umarım bu laf söyleyen kişilere bir ders olur
  • P90 kullandığımız vakit noob diyorlar. Adamlar aug ile turnuvayı bitirdi. Profesyonel oyuncular hemde.
    Cod mu lan bu
    bakma g2 tyloo da böyle sabit 1 yada 2 kişide aug var sen ben kullansak ama
  • Utanmadan aug kullanıyorlar. Siz nasıl profesyonelsiniz anlamadım. Hadi utanmadın aug aldın bari hakkını ver scope açmayı becer yada ne bileyim tarayıp adam vur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

bakma g2 tyloo da böyle sabit 1 yada 2 kişide aug var sen ben kullansak ama
    Hocam en az 20 maç izledim. Get right ından tut flusha sına hepsi augspor 😂

• İşin ters rekabetçi ve basit eğlence dede türediler. Ulan ne augmuş arkadaş. Yapacağınız güncellemeye. Yakışmıyor bu silah turnuvaya.

• CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

aug her yerde
    ben kızdığım nokta millet bu kadar tepki gösteriyor aug a sıradan kullanıcılara ben aşırı iddialı değilim sıradan kullanıcıyım demediğini bırakmıyorlar karşı takım bile demediğini bırakmıyor, g2 yine bi nebze aug kullanıyor

aug 9 maçını izleyin 5 kişinin 5 ide aug kullandığını gördü bu gözler
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Ben takmıyorum zati. Sende al kullan. Bunu kullanmakta bir yetenek diyorum p90dan için. Aug sonrası ses yok kimsede.

• G2 ile 5 oldum sayılır bu saatten sonra vermez. C9 winstrike maçı ile her türlü 6 yaptık. İlk turda hallettik görevleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

benim tahminlerimde böyle TR saati ile maçların ne zaman başlacağını gösteren bir site varsa bi yazın lütfen ben bulamadım
    benim yaptığım tahminler paylaşmıştım tuttu yardımcı olabildik umarım 5 tamamdır g2 ile
  • Fnatic, furia tutmadigi icin C9 kaldim bende. Al bunu sokaklardayiz :)

• C9 da alır maçı, inanıyoruz. Bari jeton parası çıksın.

• c9 %15 winstrike %85 diyorum maç başlamadan c9 çok zor umarım alır sizler için diyim ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 17 Şubat 2019; 21:40:22 >

bahsettiğim buydu aug 9
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.