Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nrg 3-0 vermiştim ^^ ama çok süpriz var :S
  • Şimdi C9,G2 yada Nip 'den ikisi çıkarsa ilk fasıl tamamdır.
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt
    bende aynı fasıladayım, fnatic ve vici komple batırdı beni 3 te 2 lazım NIP e güveniyorum ama diğer g2 c9 pek hayırlı durmuyor aşırı boş oynuyorlar,hele son maçtaki c9 un aug şovu neydi aklım almadı ben 2-3 maçta LE rankım aug kullandım millet beni yerden yere vurdu, pro oyuncular maç sonuna kadar aug bırakmadı tebrik ediliyor c9-furia maçında bazen öyle olduki ben oynasam bir çoğundan daha iyi oynarım dedirtti, c9 çöptü furia ondan çöp nolmuş bu takımlara anlamadım fnatic'e ilk maçta VİCİ yendi felan demişler abi VİCİ yenmedi, FNATIC ölü VİCİ bot ama karşındaki ondan daha bot tu olay bunlardan ibaret
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Bu düzeyde oyun oynayan her takım belli bir seviyeye gelmiş takımlar. Kadro değişikliği de çok fazla oldu açıkçası biz oyunculara değilde biraz daha markaya, isime bakarak oynadık. Her oyuncuyu ve stilini takip edecek kadar vaktim yok. Bu şekilde oynamak durumundayız.
    Aug kullanımı ile ilgili şahsen aydan aya cs 'ye giren birisiyim iddialı değilim. Call of duty serisinde elime ne zaman bir pompalı alsam, benzeri hızlı bir smg silahı alsam bende benzeri bir tepkiyi görüyorum açıkçası ve bu beni durdurur mu tabi ki hayır.

Hatırlar mısın Dreamhack Winter 2014 finalinde LDLC - Fnatic maçında fnatic yaptıkları boost ile maçı almışlardı. Herkes çılgınlar gibi eğlendi,yaptıklarını tekrar etmeye çalıştılar. Kimse de demedi bu yaptığınız ayıptır diye. Bence son noktaya kadar oyun sömürülmesi gerek, bu şekilde daha eğlenceli.

Nıp ve c9 'dan ümitliyim bakalım artık.

• Flusha hileyi kapattı sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fnatic ve vega dan 2 fire var şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

bende aynı fasıladayım, fnatic ve vici komple batırdı beni 3 te 2 lazım NIP e güveniyorum ama diğer g2 c9 pek hayırlı durmuyor aşırı boş oynuyorlar,hele son maçtaki c9 un aug şovu neydi aklım almadı ben 2-3 maçta LE rankım aug kullandım millet beni yerden yere vurdu, pro oyuncular maç sonuna kadar aug bırakmadı tebrik ediliyor c9-furia maçında bazen öyle olduki ben oynasam bir çoğundan daha iyi oynarım dedirtti, c9 çöptü furia ondan çöp nolmuş bu takımlara anlamadım fnatic'e ilk maçta VİCİ yendi felan demişler abi VİCİ yenmedi, FNATIC ölü VİCİ bot ama karşındaki ondan daha bot tu olay bunlardan ibaret
    Haha. İtiraz ettiler maç tekrarı oldu. Fnatic haklı olarak çıkmadı maça

• Son 3 maçtan c9 ve nip in kazanması lazım 5’e ulaşmam için şansım çok az

• 4 bildim şuana dek, nip & G2 & C9'dan birinin legends'a kalması yeterli
  • CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

Buna göre 4 mü bildik şimdi. Karman çorman oldum.

Nip alırsa 5 olacak sanırsam
  • Nrg - Nip - Ence - Vitality ile 4 oldu. G2 Tyloo'yu ya da c9 winstrike'ı yenerse 5 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Nrg - Nip - Ence - Vitality ile 4 oldu. G2 Tyloo'yu ya da c9 winstrike'ı yenerse 5 oluyor
    O süper o zaman. Winstrike da c9 da listede. 5 oldu o zaman.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    vermiş olduğunuz resimdeki tahminlerde winstrike yok.

@adrasa üyenin dediği gibi ;

g2-tyloo maçından g2 veya ,

c9-winstrike maçından c9 kazanırsa sizin 5 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 17 Şubat 2019; 18:31:42 >
  • Benim pickler tamam başarılar diğer arkadaşlarada buradan diğer elemeler için tekrar yardımlaşalım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Sizin 4 şuan da g2 yada c9 kazanması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çoğunluk c9 a kalmış. biride benim :)

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alti9Otuz5

vermiş olduğunuz resimdeki tahminlerde winstrike yok.

@adrasa üyenin dediği gibi ;

g2-tyloo maçından g2 veya ,

c9-winstrike maçından c9 kazanırsa sizin 5 oluyor.
    Yanlış resim atmışım.

• ilk turu hallettik. g2 - tyloo maçından hangisi geçerse geçsin 5 doğru olcak.

• Pijama ile 9'da 4 yaptım. g2-tyloo kim yenerse yensin. C9'da yenerse 9'da 6 olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.