Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gün kaldı seçimlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatihakgun

2 gün kaldı seçimlere.
    Teşekkür ederim hocam.
    Mesai olunca sabah açamıyorum bilgisayar.
    Kaçırmayayım dedim
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların paylaştığı seçimlerden de bakabilirsiniz üstte seçimlere 2 gün 8 saat kaldı yazıyor ^^
  • Hellraiserin koymamış kimse izlemediğim için bilmiyorum hiç mi umut yok?
  • quote:

Arkadaşların paylaştığı seçimlerden de bakabilirsiniz üstte seçimlere 2 gün 8 saat kaldı yazıyor ^^
    Hocam kurum bilgisayarları yazıyı dahi zor açıyor. Resim falan yok.
    Mobil bakmak sonradan geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Benim tercihim bu şekilde oldu.
    ben de alttakiler aynı yapıcam ama 3-0 hr 0-3 ede c9 koyayım diyorum.
  • arada fark yaratmak lazım, herkese bol şans.

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 18 Şubat 2019; 11:20:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynuyan arkadaşlar ss atsın
  • İlk maçlar açıklansın ona göre yapacağım seçimleri.

• redditdeki önerilere göre salladım bastım önerilerinizi esirgemeyin bi elmas almamız lazım

edit: 0-3 compLexity/ 3-0 big güncelliyorum
    Google Docs
    IEM Katowice 2019 - The New Legends Stage: Pick'Em Predictions
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDtm7tjtNnrAl6StLlevEaIkqkxAH3SyftcjNXiOBtTpfptw/viewanalytics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Şubat 2019; 14:44:22 >

• quote:

ben de alttakiler aynı yapıcam ama 3-0 hr 0-3 ede c9 koyayım diyorum.

Alıntıları Göster
    3-0 VE 0-3'den yana benim bir beklentim yok. Değiştirilebilir aynen. İlk maçlar açıklansın 3-0 ve 0-3 tercihleri güncellenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 18 Şubat 2019; 14:37:14 >
  • Suanlik böyle bir seçim yaptım. Naviyi oraya koymakta kararsızım sadece CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetqzl01 -- 18 Şubat 2019; 15:4:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk maçlar gibi çok sürpriz olmaz herhalde. Baba takımlar birbirleri işe eşleşmez ise 5 seçim kolay olur gibime geliyor.

• -Nefer- kullanıcısına yanıt
    ilk maçlar ne zaman açıklanır?
  • mehmetfatihakgun kullanıcısına yanıt
    Salı sabahı diye hatırlıyorum dostum.
  • CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

bir kaç istatistik buldum sizinle de paylaşayım hadi
  • 3-0 alacak iki takımı bulmak zor. Bence 3-0 yapması mümkün olmayan bir takımı ( mesela avangar gibi ) atayacaksın ki aşağıdaki tur atlayan takımlardan 5 pick yapman daha rahat olsun. sonuçta ilke 3 maç bo1 ne olacğaı belli olmaz. Ama elemelerde örneğini gördüğümüz gibi nip , g2, cloud 9 geriden gelip çıkmayı başardılar. hatta bunlar 1-2 den geri döndüler.
  • Harpagos H kullanıcısına yanıt
    0-3 e direk complexity koymuş genel olarak yeni oyuncuları var diye bu takım direk legend ten katılıyor challange vs. grubunda yer almadı bile ben şahsen 0-3 çıkacağına pek inanmıyorum ama navi astralias gibi takımların 3-0 olması banko gibi birşey ona rağmen ben yinede onları alta koydum, zaten gidipte bu takımlar 0-3 olursa pic em lerin mantığı kalmaz, bu seçimlerde beğenmediğim nokta mesela ben bir öncekinde 6 yaptım seçim sonucu 5 yapanda aynı görevi tamamladı 6 yapanda 7 yapanda 8 yapanda bu kısmı saçma olmuş bir görev daha konabilirdi. kutu olayıda iyice saçma olmuş önceki turnuvalarda 10binlerce düştüğünü go tv izlerken bile yukardan reklamını yapan VALVE öyle bir sistem yapmış ki para verip bilet almayanlara düşmeyecek eyvallah arkadaş para verende 5 tane görev tamamlayacakta anca alacak 1 tane steam deki konularını takip ediyorum tam karar verememişler daha kutuyu oyuncu mu seçsin biz mi random verelim diye hatıra kutusunun içeriğini mi değiştirsek gibisinden o da net belli değil, 1 tane kutu verecekler dragon lore kutusu hariç diğer kutuları kim seçer allah için, random atarsa bu kadar işkenceye ne gerek var koy 20 tane görev 5 bilene görev 6 bilene ayrı göre tüm maçları steam.tv den hepsini izleyene ayrı görev 1 maç nedir ki oda izlemene gerek yok gir çık yetiyor hem millete bilet aldırdılar zorla bi nevi yoksa 1 iğne düşmez size dediler hemde kutu olayının ne olacağı muamma

Ne kadar zaman geçti 1 tane operasyon getirmediler para kazanmak istemiyorsun oyuncuları oyuna bağlamak istemiyorsun oyuncu acayip azaldı diyip oyunu bedava yapıyorsun bedava yaptıda noldu, ben farklı bir acc den girip oynayayım dedim mesela 5 maç yaptım hepsinde hile sabit olarak var ha ban atıyorlar atmıyorlar değil, ama zormu steam acc açmak açan birdaha geliyor açan birdaha geliyor 1 tane mail e bakar. oyunla ilgilenmek oyunu bedava yapmak mıdır acaba, operasyon getirseler bi etklinlik hesabı hani ilgi çekse zaten millet para harcayacak sana ne yapmaya çalışıyorlar anlam mümkün değil

turnuvanın ilk başı zaten komediydi, yayınlar gitti twitch, steam tv, go tv hepsi, bundan dolayı ortalama 1,5 2 saat maçlar durdu 7-2 yenen takım 1,5 saat ten sonra 16,12 yenildi

dev gibi intel sponsorun var kocaman valve sin yaptığın turnuvanın ne kadar amatör kişiler tarafından yapıldığı aşikar

içimden geldi bunları yazmak görülen gerçekler yani.

• Haklısın çoğu yazdığında birde kimse elmas olmasın demişler galiba 11de 11 yapanlara helal olsun şimdiden ama herkes Gold olacağı da kesin 😀 acemi işi olmuş bu sistem bence iyi yanı olduğu kadar kötü ve oturmamış bir sistem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gazamız mübarek ola :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.