Şimdi Ara

CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPASDPSKLJDJKLAS CTIS 58k'dan 135k'ya çekerek bilkent tarihinde yeni bir rekora imza attı CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU 

CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 13 Ağustos 2024; 17:1:5 >

• Josetı: Arka sıralamalarda ileri çeken ama ön sıralarda geri çeken ybs bölümünün boun deü akdeniz ve gazi gibi ünilerindeki sıralamalarını sabit civarlarında tutmayı başardı.

Ankaratıpli: 3.5k ile alan ankara tıpı sabit tutmayı başardı

Econbendr: geçen sene 79k ile kapatan ytü iktisati bu sene 46k ile kapattı

Mariogomez: 2024 gibi bir kurtlar sofrası senede odtu sbkyyi 3.2kdan 3kya getirebildi.

In-fen-rX: normalde ileri çekmesi beklenen ctisi öyle antipatik pompladıki 3.7k ile kapatan yer bir anda 4.1 k'nın gerisinde kapattı. Ardından acil durum planını harekete geçirip formasyon belgesini titizlikle poşet dosyasından çıkartıp özel okulların "bilgisayar ögr." iş ilanlarına seri seri başvurmaya başladı.

Aman tanrım! KABUS! sonun başlangıcı..   

• yapamaz dediler yaptı CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU 

• Josetı: Arka sıralamalarda ileri çeken ama ön sıralarda geri çeken ybs bölümünün boun deü akdeniz ve gazi gibi ünilerindeki sıralamalarını sabit civarlarında tutmayı başardı.

Ankaratıpli: 3.5k ile alan ankara tıpı sabit tutmayı başardı

Econbendr: geçen sene 79k ile kapatan ytü iktisati bu sene 46k ile kapattı

Mariogomez: 2024 gibi bir kurtlar sofrası senede odtu sbkyyi 3.2kdan 3kya getirebildi.

In-fen-rX: normalde ileri çekmesi beklenen ctisi öyle antipatik pompladıki 3.7k ile kapatan yer bir anda 4.1 k'nın gerisinde kapattı. Ardından acil durum planını harekete geçirip formasyon belgesini titizlikle poşet dosyasından çıkartıp özel okulların "bilgisayar ögr." iş ilanlarına seri seri başvurmaya başladı.

Aman tanrım! KABUS! sonun başlangıcı..CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU 

• Yaşlanmışız konudan bir halt anlamadım.

• elmatadori kullanıcısına yanıt

Bu yeni nesil konuşma ve yazma becerisinden yoksun sizde sorun yok. Sıralamada geriye düşen yazmak yerine geriye çeken ileri iten gibi saçma sapan terimler kullanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Yok siz yaşlısınız

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Yok yaş değil de dil kullanımı gibi ama evet yaşlıyım ben. CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU 

• elmatadori kullanıcısına yanıt

Hocam sizlik bir durum değil zaten de dilin canlı bir iletişim şekli olup değiştiğini kabul edemeyen insanların gençler konuşmayı bilmiyor diye saçmalaması beni biraz geriyor kusura bakmayın

Ben seni her konuda cebimdem çıkarırım, dilin değişmesi, evrimleşmesi böyle birşey değil, sağdan soldan duyduklarınla rezil olmuşsun

Tam da böyle bir şey. Yeni kelimeler, tabirler kullanıma girer, bunlar en başta belli gruplar tarafından kullanılır, sonrasında genele yayılır. 1970'lerde de böyleydi, 1900'lerde de böyleydi, Türkler İslam'a geçerken, Uygurlar yerleşik hayata geçerken de böyleydi. Ben "geriye çekmek" tabirini anlayabiliyor muyum, anlıyorum. O zaman yeterli.

• 77 yaşında adamsın 20 yaşındayım bir zahmet beni de cebinden çıkar CTIS BİLKENTİN EN ÇOK GERİYE ÇEKEN BÖLÜMLERİNDEN BİRİ OLDU 

COK DOGRU, KIYMETLI KARDESIM. HELE BIR DE MEZUNA KALMAK VAR ONUN ADI BIZIM ZAMANIMIZDA "SINAVI YAPAMADIM ISTEDIGIM YERE PUANIM YETMEDI VE 1 YIL BEKLIYORUM TEKRAR GIRECEGIM"DI. AMA GENCLER BOYLE SOYLEMEYE UTANDIGI ICIN ADI MEZUNA KALMAK OLDU.

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Abi niye bağırıyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • affiliation kullanıcısına yanıt

ŞİASDİŞASLDİŞASLDSAŞİ*ĞASDPĞADA

Ben 20 yaşındayken senin gibi iletişim özürlüsü değildim, ordan hesap et kendi durumunu.

Yaş şakası da çok komik gülmekten geberdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 16 Ağustos 2024; 21:46:58 >
  • Allahım umarım 70li yaşlarıma geldiğimde internette 20 yaşındaki çocuklarla sidik yarıştıracak kadar boomer olmam ya

• CTIS biter artık normal hem bilgisayar bölümleri çakıldı hem de bir sürü bilgisayar türevi bölümler açtılar üniversitelerde; siber güvenlik, yazılımi yapay zeka, unutmadan bir de özellerin fiyatları uçtu, üçü birden aynı sene oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.