Discrete açıklanmadı ama kesin yüz. eng 101'de şu an kusursuz ilerliyorum. Tek sıkıntı türkçe 101. harf notu A- veya B+ düşecek. İlk başlarda nasıl ne yazacağımızı anlamadığımdan 8 falan aldım. Depresif, melankolik, cringe yazılar yazınca notlarım yükseldi. Neyse 3.9 gpa şimdiden hayırlı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 2 Kasım 2024; 0:54:10 > |
ctis'teki ilk notlarım
-
-
500-1000 satırlık assignment yok mu bunların içinde
Githuba proje atma olayına başladın mı tamamdır o da 2. Dönem daha net oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Kasım 2024; 1:10:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka kod dersi sadece ctis 151
daha programlamaya başlayalı 1 ay oldu herkesin, 500-1000 satırlık kodu kim yazacak? c'de de modular programming konusuna yeni geçtik.
bizdeki sistem (en azından ilk bölüm dersimiz olan ctis 151'de) şöyle: 3 saat teorik ders görüyoruz 4 saat de labda problem çözüyoruz, asistanlar oluyor, takılırsak soruyoruz falan.
bugün lab sınavı vardı, ben bireysel olarak sınıftan çok ilerde olmama ve envai çeşit soru çözmeme rağmen baya zorlandım. hatta birinde ufak hatalar yazdın output'ta çıkması gereken sonuç çıkmadı.
-
Labda kod yazma olayı bizde yok ama o durum öyle ya işin çoğu hatalara gidiyor.
Teorikle lab dersleri ayrık mı sizde de
ayrı, labdaki hocalar da ayrı ama işi yürüten, teorik dersi veren hoca.
bakalım 152 kodlu ders data structure ve algorithm. iş mülakatlarında sorulan sorular sınavda çıkıyormuş. o ders çok daha zormuş. sanırım bu sene müfredata ek ders almayacağım, o dersleri mükemmel bir biçimde halletmem lazım.
-
O dersi alacağın zaman geekforgeeks i aç linked list 50 tane kolay orta zor soru anlatımları var ben de bakmaya başladım çok etkili.
Bir de linked list assignmentı verdiler bildiğin roketli meteorlu atari oyunu yine saatlerimi alacak o sürede de hiçbir başka derse bakamayacam, ek proje almasam her şey yetişirmiş de bakalım
akademide isin yoksa 4 ortalama yapınca ne olcak
-
Yüksek ortalamanın zararı olmaz. Abd’de master için lazım.
-
sen sınava 2022 de girdin 2025e gircez ilk notların yeni geliyor bu gidişle 2040 gibi mezun olursun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mezuniyet 2028’de
Kendisi YKS'de başarısız olmuş (ve yine başarısız olacak) bu yüzden başarısızlığını gizlemek için başkalarına çamur atıyor.
100 sene yks'ye çalışsa benim derecem yapamaz boş atıyor işte.
-
Öyle emin konuşmayalım
Bana da koy bir macbook iddiası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilko vlog bekliyoruz
-
düşünüyorum da akrabalara rezil oluruz a
Ot, hap, toz, fütfüt, sigara, alkol, mansurbaşkan varken vlog çekmen seni rezil etmez.
ot, şeker hap vs işim olmaz
akrabalara rezil olman için önce akrabalarının vlog çektiğini anlaması lazım
Benzer içerikler
- boğaziçi sosyoloji şiiri
- en iyi iktisat fakülteleri
- gıda mühendisliği mezunları yorumları
- tyt taktikleri
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X