Şimdi Ara

ctrl +alt+delete tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

görev yöneticisi benim devre dışı bırakmışım görev yöneticisini... haberim yok :) bilen biliyordur bilmeyen yardım olsun bilen sölesin

not : regedit çalışmıyor....
    format attım aynı sorun...
    gp edit.msc çalışmıyor çalışıyor da yemiyor yani yapılandırılmadı dememe rağmen çalışmıyor

kayıt defteri düzenleyici de yemiyor yardım :(

• üstad başka cd ile tekrar kurulum yapmayı deneyin
  • Başka bir Xp-proffesional cdsi iLe dene muhtemelen cd bozuktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaca -- 13 Şubat 2009; 22:55:07 >
  • bu gün son kez bi cd daha alacağım..... olmazsa 11 makinayı ve 4 laptobu camdan aşşa atacam kafam ii ce bozuldu

evdeki 5 cd ile de aynı sorunu verdi kızdım vista kurdum sırf o yuzden güncellemleri bitmek bilmedi lanet olsun
    bu arada vistada crss.exe diye bişey calışıyo çalıştıran veya açıklamada bişey yazmıyo bunun ne olduğunu bilen varmı?

googlede arattım kimileri sistem dosyası demiş kimileri trojan bi bilgisi olan varmı?
  • Evdeki 5 cd ile denedim hepsi aynı demişsin.Bu 5 cd aynı cdden kopya mı yoksa farklı farklı cdler mi?
    Eğer farklı farklı cdler ise bence sen formattan önce C sürücüsünü zaten formatlıyorsun, diğer sürücülerinde D E F gibi sağlam bir virüs taraması yaptır.
    Sorunun zararlılar olabilir.
  • abcim 5 cd de aynı cd den kopya değil fakat şu olabilirmi hepsinde sp2 yüklü yani aynı versiyonlar (mıdır) eğer öleyse o versiyon conta ?

partişin ları tek yapıyorum aynı hatta 6,4 lük bir quantuma 5 cd deki xp sistemi kurup sadece ctrl alt delete yapıyorum deniyorum diğer cd ile tekrar format atıyorum :)
  • Dracula Virüs Temizleyici diye bir program vardı bunu indir kur ve tüm discleri tarat bendede aynı sorun olmustu ve virusten kaynaklanıyordu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.