<font color='blue'></font id='blue'><center></center></b>Merhaba bilgisayar Meraklıları.Bu gün windows isletim sistemine herkez mecbur durumda.Ister ıstemez bu firmaya milyonlar kazandiriyoruz hergun..Cikan her oyunun bir suru alternatifleri cikarken neden Windows'a gercekten rakip olabilecek altyapıya sahip bir isletim sistemi Hala yayginlasmadi..Evet Linux faktoru var.Ama ev kullanicilarindan bahsediyorum..Lınux ev kullanicilari icin pek birsey ifade etmiyor.Ben bunun arkasinda Microsoftun Caydırıcı politikasi oldugunu dusunuyorum...Microsoft dusmani ya da linux'cu degilim ama artık CTRL + ALT + DELETE
<font size='6'></font id='size6'> YAPMAK ISTEMİYORUM<b>
o tuslari sok veya xp'ye gec. [afro] hic ypktan iyidir.
XP COK SAĞLAM YA..."BELLEK READ OLUNAMADI" BU HATA HİC YABANCI GELMİYOR DEĞİL Mİ.?...
Win PC'sine bir yildan daha uzun sure format atmayaniniz var mi?
ben atmadım... [bandt]
ayrıca microsoft taraftarı değilim ona göre...[arindr][arindr]
bi aydan daha kısa sürede kesin format atıyorum hakkaten bıktım windowstan ya şu norton ghostu deneyecem artık
Abi nasil atmazsin ben bile internete bagli olmayan bir PC'de XP ile 8-9 ay dayanabildim. Process ve thread'larina kadar gereksiz her sey kapaliydi. Hic bir program acik degilken 50 MB filan RAM tuketiyordu. Isin sirri nedir ? Herhalde bu zaman icinde hic acmadin ? Icinde orumcek aglari ve fare olabilir dikkat et [:P]
Walla şuanda kullandığım laptopum 1 yıldan biraz daha fazladır formatlanmadı. Aynı laptop ile oyun oynuyorum, program kurup kaldırıyorum. internete nerdeyse 7 gün 24 saat bağlı. bazı zamanlar 3 veya 4 gün hiç kapatmadığım bile oldu. içeride başka bir makinam var o haftanın başından sonuna kadar bazen birkaç aydan daha fazla açık kalır. onu sadece download için kullanıyorum. onu winxp kurduğumdan beridir formatlamadım -ki winxp'nin kuruluşu enaz 1,5 sene öncedir -.
sanırım formata ihtiyacım olmamasının nedeni buna ihtiyacım olduğunda çözümleri farklı yollardan aramam.... [bandt]
not : yukarıda yazdıklarım yanlızca winnt 4.0, win2k ve winxp için geçerli. win98, winme için bi çözüm yok
ben me içinde teminat veririm asla format atmadım,çökertmedim,tonla program kurdum kaldırdım sizi anlamıyorum. microsottlada bi akrabalığım yok :))
Ne kadar zamandir atmadin ve internete de bagli mi ?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by desenturk</i> <br />Walla şuanda kullandığım laptopum 1 yıldan biraz daha fazladır formatlanmadı. Aynı laptop ile oyun oynuyorum, program kurup kaldırıyorum. internete nerdeyse 7 gün 24 saat bağlı. bazı zamanlar 3 veya 4 gün hiç kapatmadığım bile oldu. içeride başka bir makinam var o haftanın başından sonuna kadar bazen birkaç aydan daha fazla açık kalır. onu sadece download için kullanıyorum. onu winxp kurduğumdan beridir formatlamadım -ki winxp'nin kuruluşu enaz 1,5 sene öncedir -.
sanırım formata ihtiyacım olmamasının nedeni buna ihtiyacım olduğunda çözümleri farklı yollardan aramam.... [bandt]
not : yukarıda yazdıklarım yanlızca winnt 4.0, win2k ve winxp için geçerli. win98, winme için bi çözüm yok <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
oooo hoş geliş dosttttt [afro] yok abicim xp 98 hayır bence en iyi windows 2000 pro en küsel dir <b> desenturk red hat'ı saymıyoz tabe onun üzerine hiç bişi yok çünkü saygılar </b>
oooo hoş bulmuşam gardaş [afro]
win2k pro için haklısın. xp'den bile stabil...
redhat'e gelince, bu aralar pek kullanamıyorum, o masaüstü bilgisayarda. yeni bir monitör aldım onuda laptopa taktım, birtane ekran, fare ve klavye çoklayıcı alınca başlıyacam ona... şuaralar linux firewalla sardım ancak yardıma ihtiyacım var gibi (<== bu lafım Magic'e [krl][krl])
XP rules....
"Software is a look like to be sex it's best, when its free" (Linus Torvalds)
linux asla format istemez.. linux asla kodlari gizlemez..
onemli olan bir seyin ucundan tutup onu ogrenme yolunda gayret gostermek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme