|
Ctrl Z Sorunu Acil Yardım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bilen kimse yokmu yarım saat sonunda bilgisayarı kapatmak zorundayım ayrıca recuva ile tarama yaptım birşey bulamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaizer55 -- 23 Ekim 2015; 18:00:13 > -
bu sorunu çözümleyebilmiş miydiniz zamanında ? :(
-
sadece ctrl z mi yaptınız
-
eğer başka işlem yapmadıysanız bir şey önerebilirim
-
evet telefondan videoları bilgisayara aktarıyordum yanlışlıkla kısayolunu atmışım ctrl z yapıyım dedim hop yok oldu klasör
geridönüşümde yok
DMDE diye bi program indirdim tarıyorum bikaç program daha çalıştırdım çıkmadı ya bi tanesi de bişeyler buldu gibi ama ücretli olduğundan açamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 15 Aralık 2020; 23:10:44 > -
https://tr.easeus.com/data-recovery/ctrl-z-deleted-file-recovery.html
şunu bi dene, üstüne recovery programı yoktur.
-
ama hızlı olmanı öneririrm ve bilgisayarı sakın kapatma.
-
tam işte bunu indirdim bişeyler buldu açamadığım için benim dosyalarmıydı göremedim
fakat recover yapamadım çünkü lisans istedi
-
free sürümünde sadece 2 gb kurtarılabilir.
-
2 gb yoktur benim kaybolan klasör
teşekkür ederim bir daha bakayım
-
veriler 2gb'tan büyükse satın almalı yada korsan indirmelisiniz.
-
çözebildiniz mi sorunu?
-
şöyle; programı çalıştırdım
belirli bir klasörde arama yapmasını istedim öyle işaretledim fakat ya ben yapamadım yada program başka yerlerde bulunan ve silinmemiş başka videolar arasında da arama yapıyor
mp4 nitelikte bir takım dosyaları buluyor açılıyor dosyalar fakat hepsinin adı
" #640 eksik dosya"
" #641 eksik dosya
gibi
ben burda binlerce video arasından kendi istediğim videoyu nasıl bulacağım ki?
resmen bütün bilgisayardaki videoları (.mp4) tarıyor şuan benim bulmak istediğim 10 tane nasıl bulucam ki ? :D
öncelikle ben zaten herhangi bir dosya için sil komutu vermedim bilgisayara ne hakla geridönüşüme bile yollamadan yok ediyor belgeyi ben onu anlamış değilim, silinmediğini de biliyorum bilgisayarda duruyor fakat nerden bulup çıkarıcam
klasör yokolmuş içinde 10 adet video var
silinmemiş olsa arama kısmından klasörün adını girip buluyorum ben kaybettiğim dosyayı bilgisayar içinde
bu programda klasör falan kalmamış bütün videoları karıştırmış samanlıkta iğne ara diyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 16 Aralık 2020; 1:14:6 >
-
videoları bir klasöre mi attınız yoksa direk masaüstüne mi?
-
telefon hafızasından masaüstünde bulunan bir klasör içindeki başka bir klasöre kopyala yapıştır yapıyordum tek tek
bir tanesini yapıştırırken kısayolunu yapıştırmışım
ctrl + z yapayım dedim
hop bi baktım klasör yok
klasörün adını biliyorum
fakat program için farketmiyor sanırım resmen bütün bilgisayarı taradı :D
-
sadece videoları attığınız klasöre bir bakın. orada olması lazım.
-
umarım sorunu çözmüşsünüzdür. iyi geceler.
-
bütün bilgisayarı taradı
istediğim yeri istediğim format için arama yaptıramadım
öyle olunca çok video çıktı aradığımı bulamadım, bir kaç tanesini buldum
Allahtan çok kritik dosyalar değildi
çok saçma bir olay, sanırım o recovercılar için bırakılmış bir hata payı :)
teşekkürler ilgilendiğin için :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X