Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

genel yurt yedek 408 yalnız benim kız yurdu ..
    ne kadar sürede gelebilir?

kız yurtlarında erkeklere göre daha geç geliyor.bence 2 ay sürebilir

2 ay da uzun bi süre yani .. teşekkür ederim ..

kızlar erkeklere oranla daha fazla yurtta kaldığı için sıra geç geliyor.adanada kız yurdu sayısı fazla.çukurova kız yurdu(baya pahalı),neşe kız yurdu barajyolunda bi yurt vardı hatirlayamadim ismini bunlara bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

genel yurt yedek 408 yalnız benim kız yurdu ..
    ne kadar sürede gelebilir?

kız yurtlarında erkeklere göre daha geç geliyor.bence 2 ay sürebilir

2 ay da uzun bi süre yani .. teşekkür ederim ..

kızlar erkeklere oranla daha fazla yurtta kaldığı için sıra geç geliyor.adanada kız yurdu sayısı fazla.çukurova kız yurdu(baya pahalı),neşe kız yurdu barajyolunda bi yurt vardı hatirlayamadim ismini bunlara bakabilirsin

can kız öğrenci yurdunu duymuştum bir de ben .. teşekkürler

• Ve artık resmen Cukurova universitesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim 3 ay önce mezun oldum ve inanırmısınız Çukurova ünideki ortamımı arıyorum oğunuz yeni kazanmışsınız anlaşılan okadar çok güzel ve çabuk geçecek ki üni hayatı kıymetini bilin gerçekten..Bu arada şunuda belirteyim izmirden istanbuldan kocaelinden gelen arkadaşlarımın bakın biri ikisi demiyorum hepsi adanaı çok sevdiler ve şuan bazıları hala adanada yaşıyor geri dönmediler...Ama ankaradan gelen hiç bir arkadaşım adanayı sevmedi onuda belirteyim..Kayseri,konya,antalya ve diğer anadolu kentlerinden gelen arkadaşlarımla görüşyorum daha 2 gün önce kayserili bi arkadaşlar konuştum ve ben adanaya gidicem ev tutu orada yaşamak istiyorum deyince ailesiyle baya bi tartışmışlar..Kabul bi adanalı olarak banada sıkıcı geliyor bazen adana ancak dışarı gidince anlıyorum adanayı nesi var dersen sana tutup liste halinde sayamam ancak bilmiyorum insanların tarif edemediği birşey var demek ki... Tabiki bana görede adana bir istanbu değil izmir değil ancak oradan gelen arkadaşlarım dediğim gibi adanayı çok seviyorlar bi kısmı hala adanada yaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_owl -- 3 Eylül 2012; 10:25:17 >

• Bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim ücreti 1146.75 TL
  • arkadaşlar kayıt giderleri adı altında bankaya para yatırıyormuyuz .. (1. öğretimim)
    başka bi üniversitedeki arkadaşım 60 TL yatırdı
    öğrenci işleri sürekli meşgul çalıyor ..
  • quote:

arkadaşlar kayıt giderleri adı altında bankaya para yatırıyormuyuz .. (1. öğretimim)

http://www.cu.edu.tr/Content/Asp/Turkish/duyuru.asp?id=14409

29 Ağustos 2012 tarihli ve 28396 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulu Kararı” gereğince Üniversitemize yeni kayıt hakkı kazanan adaylardan;
    a) Birinci öğretime kayıt hakkı kazanan adaylardan, Katkı Payı alınmaz.

Herhangi bir kayıt parası yatırmana gerek yok. Eğer olurda kayıt esnasında isterlerse çok sorun değil. Hemen rektörlüğün yanında iş bankası mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

arkadaşlar kayıt giderleri adı altında bankaya para yatırıyormuyuz .. (1. öğretimim)

http://www.cu.edu.tr/Content/Asp/Turkish/duyuru.asp?id=14409

29 Ağustos 2012 tarihli ve 28396 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulu Kararı” gereğince Üniversitemize yeni kayıt hakkı kazanan adaylardan;
    a) Birinci öğretime kayıt hakkı kazanan adaylardan, Katkı Payı alınmaz.

Herhangi bir kayıt parası yatırmana gerek yok. Eğer olurda kayıt esnasında isterlerse çok sorun değil. Hemen rektörlüğün yanında iş bankası mevcut.

anladım teşekkürler :)

bu arada bakın ne buldum nette .. sizinle paylaşmak istedim..

YADYO’DA HAZIRLIK OKUYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

· Bir yıllık YADYO Hazırlık programından muaf olmak için

10 Eylül 2012 Pazartesi günü saat 09.00’da YADYO’da verilecek olan İngilizce Muafiyet (Hazırlık Atlama) sınavına girmeniz gerekmektedir. Bu sınav yazılı ve sözlü olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır.

Sınav örneğine YADYO sayfasında SINAVLAR linkinden ulaşabilirsiniz.

· YADYO Muafiyet s...ınavına girecek öğrenciler sınava resimli kimlik belgesi ile birlikte hem KURŞUN KALEM hem de TÜKENMEZ KALEM getirmek zorundadır.

· Muafiyet sınavına girip de başarısız olan veya sınava katılmayan öğrencilerin bir yıl süreyle YADYO hazırlık programına devam etmeleri zorunludur.

· Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerin düzeyleri 11 Eylül 2012 Salı günü saat 13:30’da YADYO’da yapılacak Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre belirlenir. Tüm öğrenciler (Muafiyet sınavına giren/ girmeyen) Düzey Belirleme Sınavına katılmak zorundadırlar.

· Muafiyet ve/veya Seviye Tespit sınavlarına katılmayan öğrencilere mazeret sınavı hakkı verilmez.

· 2012-2013 eğitim-öğretim yılı 17 Eylül 2012 tarihinde başlamaktadır. Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerin bu tarihte YADYO’da bulunması gerekmektedir.

2012-2013 Akademik yılı, Yeni Kayıt öğrencileri

kayıt esnasında aşağıda örneği bulunan kayıt formunu mutlaka dolduracaklardır.

YADYO MUAFİYET SINAVI

10 Eylül 2012 Pazartesi Yabancı Diller YO Muafiyet Sınavı Yazılı – Saat 09:00

12 Eylül 2012 Çarşamba Yabancı Diller YO Muafiyet Sınavı Sözlü – Saat 09:00

Fakülte/Yüksek Ok. :
    Bölüm/Program :
    Adı ve Soyadı :
    Öğrenci No :
    İmza :

Bir yıllık YADYO Hazırlık programından muaf olmak için 10 Eylül 2012 Pazartesi Yabancı Diller YO (YADYO) da verilecek olan İngilizce MUAFİYET SINAVINA GİRMEK İSTİYOR MUSUNUZ?

EVET HAYIR

Not: Muafiyet sınavına girip de başarısız olan veya sınava katılmayan öğrencilerin bir yıl süre ile YADYO Hazırlık programına devam etmeleri zorunludur. Hazırlık eğitimini alacak öğrencilerin programa giris düzeyleri 11 Eylül 2012 Salı günü saat 13:30 da YADYO’da yapılacak olan Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre belirlenir. Tüm öğrenciler (Muafiyet sınavına girenler dahil) düzey belirleme sınavına katılmak zorundadırlar. Bu sınava katılmayan öğrencilere mazeret sınavı hakkı verilmez.

• quote:

· Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerin düzeyleri 11 Eylül 2012 Salı günü saat 13:30’da YADYO’da yapılacak Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre belirlenir. Tüm öğrenciler (Muafiyet sınavına giren/ girmeyen) Düzey Belirleme Sınavına katılmak zorundadırlar.

3 Gün boyunca sınava mı gireceğim şimdi? Zaten ilk sınavda alacağım puana göre bir seviye belirleseler de ara da ki o sınava gerek kalmasa
  • quote:

quote:

3 Gün boyunca sınava mı gireceğim şimdi? Zaten ilk sınavda alacağım puana göre bir seviye belirleseler de ara da ki o sınava gerek kalmasa

6 sı kayıt 10-11-12 bu ingilizce sınavları arada sadece 3 gün var.
    17si de hazırlık ders başlangıcı arada sadece 4 gün var ..
    günlerin saçmalığına bakın ..

• quote:

6 sı kayıt 10-11-12 bu ingilizce sınavları arada sadece 3 gün var.
    17si de hazırlık ders başlangıcı arada sadece 4 gün var ..
    günlerin saçmalığına bakın ..

Bu sistem genelde böyle. Daha önce bilkent'e gittiğimde de aynıydı. Hatta onlarda kayıtlar belirlenen tarihlerden 1 hafta önceydi. Sonrasında sınava alıyorlar dı. toplamda 4 gün süren süreçten sonra 1 haftalık zorunlu oryantasyon dersi. Arkasına dersler başlıyordu :)

Benim şikayetçi olduğum nokta 3 sınav. ilk yazılı sınava girdim tamam güzel. Başarısızsan seviye tespite gir.Başarılıysan ve sözlü sınavdan başarısızsan da işte şu kurdan başlarlar şeklinde ayarla. Normal yazılı sınava gireceğim. Ertesi gün seviye tespite. Sonra ki gün sözlüye -.-

• Ovv ben 12'de ki sınava girmeyeceğimizi düşünüyordum ya.(hazırlık okuyacakların) Çok kötü oldu bu. 12'de dönüp tekrar 16 da gideceğim... Hiç uzak şehirden gelecek adamları düşünmemişler resmen. Aslında en mantıklısı 6'sında gittiğim gibi kalmak ama o kadar eşyayı daha kalacak yer bile belli değilken götürmek olmaz.

Harç miktarı beklediğim gibi geldi neyse. İleri ki dönemlerde indirim bekliyorum ama açıkcası...

rock_inn_88 ve _*paradise*_ çok teşekkürler bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Ovv ben 12'de ki sınava girmeyeceğimizi düşünüyordum ya.(hazırlık okuyacakların) Çok kötü oldu bu. 12'de dönüp tekrar 16 da gideceğim... Hiç uzak şehirden gelecek adamları düşünmemişler resmen. Aslında en mantıklısı 6'sında gittiğim gibi kalmak ama o kadar eşyayı daha kalacak yer bile belli değilken götürmek olmaz.

Harç miktarı beklediğim gibi geldi neyse. İleri ki dönemlerde indirim bekliyorum ama açıkcası...

Hazırlık okuyacaklar 12sinde ki sözlü sınava girmeyecekler diye biliyorum :) Ben mesajımda kendimi kastetmiştim sadece

Adanada hava hala sıcak. Yanında öncelikli olarak yazlık ve mevsimlik kıyafet bulundursan yeter. Yerleşene kadar idare etmen açısından.

Bu arada 6sında ön buluşma ayarlıyor muyuz?

• quote:

Hazırlık okuyacaklar 12sinde ki sözlü sınava girmeyecekler diye biliyorum :) Ben mesajımda kendimi kastetmiştim sadece

Adanada hava hala sıcak. Yanında öncelikli olarak yazlık ve mevsimlik kıyafet bulundursan yeter. Yerleşene kadar idare etmen açısından.

Hah iyi ya, çünkü bende öyle biliyordum üstte senin yazdığını görünce garipsemiştim.

Sağol hocam, şimdilik 3-4 parça birşey getiririm dediğin gibi. İkinci seferde düşünürüm gerisini artık.

Kayda abim ve ablamla geleceğim ben. O yüzden onlarla takılırım ben o gün, akşam uçakları var zaten. Ertesi günden itibaren her gün müsait olurum. Zaten bir arkadaşla daha konuştuk bu durumu. Adana'yı gezelim diyoruz o sürede. Sizin gibi şehri bilen kişiler de olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 3 Eylül 2012; 19:37:48 >

• quote:

Hah iyi ya, çünkü bende öyle biliyordum üstte senin yazdığını görünce garipsemiştim.

Sağol hocam, şimdilik 3-4 parça birşey getiririm dediğin gibi. İkinci seferde düşünürüm gerisini artık.

Kayda abim ve ablamla geleceğim ben. O yüzden onlarla takılırım ben o gün, akşam uçakları var zaten. Ertesi günden itibaren her gün müsait olurum. Zaten bir arkadaşla daha konuştuk bu durumu. Adana'yı gezelim diyoruz o sürede. Sizin gibi şehri bilen kişiler de olursa daha iyi olur.

Adana'da olacaklar olarak kimler katılmak isterse belirtsin buraya. Sonrasında plan yapabiliriz.

• quote:

quote:

Ovv ben 12'de ki sınava girmeyeceğimizi düşünüyordum ya.(hazırlık okuyacakların) Çok kötü oldu bu. 12'de dönüp tekrar 16 da gideceğim... Hiç uzak şehirden gelecek adamları düşünmemişler resmen. Aslında en mantıklısı 6'sında gittiğim gibi kalmak ama o kadar eşyayı daha kalacak yer bile belli değilken götürmek olmaz.

ben de bunu başka bi yerden aldım onlar öyle yazmışlar ..
    neresinde yanlışlık var acaba ?
    bu arada sen hangi bölümsün?

• quote:

ben de bunu başka bi yerden aldım onlar öyle yazmışlar ..
    neresinde yanlışlık var acaba ?
    bu arada sen hangi bölümsün?

Yanlışlık yok sadece yanlış anlama var ortada. Ben hazırlığı atlamayı planladığım için 3 sınava da girmem gerekiyor. Ama batu hazırlık okuyacağı için 12sinde ki sözlü sınava girmek zorunda olmasa da gireceğini anlamış benim mesajımdan :)

Bilgisayar müh. batuhanry ve ben
  • Beyler kayıt için ne istiyorlar kimileri sabıka kaydı falan diyor doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

Beyler kayıt için ne istiyorlar kimileri sabıka kaydı falan diyor doğrumudur ?

Yok hocam sitede öyle bir bilgi.

quote:

ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

1- Lise veya dengi okul diploma veya mezuniyet belgesinin aslı

2- ÖSYS sonuç belgesinin internet çıktısı

3- T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi)

4- Öğrenci öğrenim ücreti makbuzu

5- 4 adet vesikalık fotoğraf

6- Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı (1990 ve daha önce doğumlu adayların askerlik şubelerinden alacakları askerlik durum belgesi)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

Beyler kayıt için ne istiyorlar kimileri sabıka kaydı falan diyor doğrumudur ?

Yok hocam sitede öyle bir bilgi.

quote:

ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

1- Lise veya dengi okul diploma veya mezuniyet belgesinin aslı

2- ÖSYS sonuç belgesinin internet çıktısı

3- T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi)

4- Öğrenci öğrenim ücreti makbuzu

5- 4 adet vesikalık fotoğraf

6- Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı (1990 ve daha önce doğumlu adayların askerlik şubelerinden alacakları askerlik durum belgesi)

Vallahi bende duydum öyle.5'inde kayıt olcam eksik falan derlerse yapmıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.