Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci için ulaşımda indirim olmaması kötüymüş ya. Nodex ve _deadmaster bilgi için teşekkür ederim.

Bu arada @_deadmaster, tıp değil Bilgisayar Mühendisliği kazandım.

Umarım şehre alışıp, severim yani şimdiden kafam karıştı. Neyse zaten 6'sın da oradayım Allah'ın izniyle, kendim karar veririm artık.
  • Ha bir de,

quote:

Saat 22'den sonra ulaşım da biter bu şehirde

ikinci öğretimlere bir darbe daha mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

22'den sonra bittiği iddaa edilen ulaşım sadece belediye otobüs seferleridir. Özel halk otobüs seferleri daha geç biter. Okulda ki eğitim saati bittikten sonra halk otobüslerinin (turuncular) seferleri biter. Şehir merkezinde ise dolmuşlar hatlara göre değişmekte olup gece 2-3 e kadar çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

Gece disco bar yoksa bizde kebapçıya gideriz o zaman o da bi gece hayatı sonuçta.

Disko bar var ama kısıtlı . Türkü evi var oraya gitmez misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Gece disco bar yoksa bizde kebapçıya gideriz o zaman o da bi gece hayatı sonuçta.

Disko bar var ama kısıtlı . Türkü evi var oraya gitmez misiniz

orasıda olur hocam gönüller bir olsun

• arkadaşlar balcalı toki'nin telefon numarasını bilen biri var mı? buradan ev kiralamak istiyoruz ama sürekli adana'ya gitme imkanımız yok kayıt günü balcalı toki'ye bir bakalım dedik ama sorup bilgi almak için telefon numarası lazım. internette araştırdım telefon numarasını bulamadım. açıkta kalmayalım evi hemen kiralamamız lazım. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

arkadaşlar balcalı toki'nin telefon numarasını bilen biri var mı? buradan ev kiralamak istiyoruz ama sürekli adana'ya gitme imkanımız yok kayıt günü balcalı toki'ye bir bakalım dedik ama sorup bilgi almak için telefon numarası lazım. internette araştırdım telefon numarasını bulamadım. açıkta kalmayalım evi hemen kiralamamız lazım. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

telefonu nasıl bulacaksın kimi arayacaksin zaten.kiralık ev istiyorsan kayıt günü gelip gezeceksin.dsi toki,beyazevler buralara bakmani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

arkadaşlar balcalı toki'nin telefon numarasını bilen biri var mı? buradan ev kiralamak istiyoruz ama sürekli adana'ya gitme imkanımız yok kayıt günü balcalı toki'ye bir bakalım dedik ama sorup bilgi almak için telefon numarası lazım. internette araştırdım telefon numarasını bulamadım. açıkta kalmayalım evi hemen kiralamamız lazım. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

telefonu nasıl bulacaksın kimi arayacaksin zaten.kiralık ev istiyorsan kayıt günü gelip gezeceksin.dsi toki,beyazevler buralara bakmani tavsiye ederim

hani yönetimi ile görüşmek için demiştim. kayıt günü dsi toki'ye bakacağız inşallah buluruz kiralık bir ev. beyazevlerde hiç kalmadı o kadar dolaşmamıza rağmen ya çok pahalı ya da hiç oturulmayacak yerler var.

• Yurtta 574. sırada yedekteyim beyler gelir mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

22'den sonra bittiği iddaa edilen ulaşım sadece belediye otobüs seferleridir. Özel halk otobüs seferleri daha geç biter. Okulda ki eğitim saati bittikten sonra halk otobüslerinin (turuncular) seferleri biter. Şehir merkezinde ise dolmuşlar hatlara göre değişmekte olup gece 2-3 e kadar çalışır.

Teşekkürler.

Bu arada 1309.sıradaymışım. Yüksek ücretli denilen yerler açılmamış sanırım, gözükmüyor çünkü.

• quote:

Yurtta 574. sırada yedekteyim beyler gelir mi sizce ?

1 aydan önce gelmez

• quote:

quote:

1 aydan önce gelmez

hmm peki bu süreçte misafirhane de kalabilir miyim acaba ? Öyle bir imkan yoksa mecbur arkadaşlarla ev kiralayacağım.
  • 278. sıradayım genel yurt yedeklerinde. ne kadar sürer acaba ya?
  • quote:

quote:

quote:

1 aydan önce gelmez

hmm peki bu süreçte misafirhane de kalabilir miyim acaba ? Öyle bir imkan yoksa mecbur arkadaşlarla ev kiralayacağım.

bilmiyorum ama misafirhane genelde dolu oluyor.kayita geldiğinde kyk ya sorarsin

• genel yurt yedek 408 yalnız benim kız yurdu ..
    ne kadar sürede gelebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elysiumm -- 2 Eylül 2012; 20:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

genel yurt yedek 408 yalnız benim kız yurdu ..

kız yurtlarında erkeklere göre daha geç geliyor.bence 2 ay sürebilir

• quote:

Kızlarda sıralama öyle hızlı olmuyor. 2 sene önce 257. sıradaki arkadaşıma kasım ayında gelmişti. Ve 500den sonrasını listeye dahi almamışlardı. Kasım aralıktan önce süpriz olmaz ise pek umutlanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 2 Eylül 2012; 21:23:36 >
  • 10 sene adanada kaldım.şimdi okumaya da adanaya gidiyorum.şunu söyliyebilirim adana gezdiğim büyükşehirlerden en kötüsü.(şehir olarak).üniversitesi iyidir orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

Kızlarda sıralama öyle hızlı olmuyor. 2 sene önce 257. sıradaki arkadaşıma kasım ayında gelmişti. Ve 500den sonrasını listeye dahi almamışlardı. Kasım aralıktan önce süpriz olmaz ise pek umutlanma.

2 tane genel yurt var o yüzden öyle sanırım ..
    tadım kaçtı ya . artık özellere bakacağız gittiğimizde teşekkür ederim
  • quote:

quote:

kız yurtlarında erkeklere göre daha geç geliyor.bence 2 ay sürebilir

2 ay da uzun bi süre yani .. teşekkür ederim ..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.