Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

Vallahi bende duydum öyle.5'inde kayıt olcam eksik falan derlerse yapmıyorlar.

Kayıttan sonra güncellersin hocam bu bilgiyi artık, 6'sında gelecekler için.

Şaka maka sanmıyorum yazanlardan başka birşey isteyeceklerini. Yine de sen Adana'daydın sanırım o işi hemen halledebilirsin. Tabi inşallah istemezler.
  • Sabıka kaydı ösym kitapçığında yazıyor ama her okul istemiyor.

Not: bu arada forum kafayı mı yedi? son mesaj konu sayfasında en üstte
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Sabıka kaydı ösym kitapçığında yazıyor ama her okul istemiyor.

Not: bu arada forum kafayı mı yedi? son mesaj konu sayfasında en üstte

Hiç beğenmedim forumun bu yeni halini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 3 Eylül 2012; 22:16:54 >
  • Hem saçma hemde konu nereden başlıyor nasıl gidiyor takip etmek imkansız. Ayrıca başa dön butonu var ama en alta git yok. Her seferinde konu başını anlamak için aşağı kadar sürükleyeceğiz.

Ne kullandıklarını söyleseler bizde kullanırız belki o zmn farklı görebiliriz
  • quote:

Hem saçma hemde konu nereden başlıyor nasıl gidiyor takip etmek imkansız. Ayrıca başa dön butonu var ama en alta git yok. Her seferinde konu başını anlamak için aşağı kadar sürükleyeceğiz.

Ne kullandıklarını söyleseler bizde kullanırız belki o zmn farklı görebiliriz

Tablet sürümde sıkıntı yok abi gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 3 Eylül 2012; 22:36:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. öncelikle tebrik ediyorum hepinizi bu güzel üniversiteyi kazandığınız için :) sayfalara göz gezdirirken yanlış bir bilgiye rastladım ve düzeltmek istedim. hazırlık sınavına girecek olanlar sınavdan sonra seviye belirleme sınavına girecektir fakat bu sizin yazdığınız gibi 3 gün sürmeyecektir. 10 eylül pazartesi günü saat 9da hazırlık muafiyet, ertesi gün saat 13.30 da ise seviye belirleme sınavı yapılacakmış.

kaynak: http://yadyo.cukurova.edu.tr/

hazırlık muafiyet sınavı sözlü ve yazılı olarak 2 bölümden oluşuyormuş. benim zamanımda sadece yazılı idi. seviye belirleme sınavı da yeni çıkmış. ama gözünüzü korkutmasın bunlar. sınav çok zor olmaz, seviye belirleme sınavı da büyük ihtimalle gramer ve okuma testlerinden oluşur sadece. ayrıca hazırlıktan muaf olmak için başka yollar da var. kpds, üds gibi sınavlara da girip 65 alarak muaf olabilirsiniz. ama bu 4 yıl önceydi, o yüzden siz yine de araştırın diğer sınavları.

ingilizce öğretmenliğini kazanan arkadaşlar varsa onların bölümle ilgili sorularını detaylı bi şekilde cevaplayabilirim ^_^

• Merhaba arkadaslar bugün cu Dis Hekimligi kaydımı yaptım anlatayım belki az cok faydam dokunur Adıyaman gölbasindan kazandım yol 3-4 saat olduğu için gece 04.00 gibi çıktık yola sabah 07.45 civarı unideydim Sakıp Sabancı spor sarayına gittik kapidaki görevliler diploma aslını göstererek numara verdiler 112. Siraydi sırayı aldıktan sonra içeri geçtik tribünlerde oturun çağıracağız dediler ben tabi kimlik fotokopisini cektirmeyi unuttuğum için biraz kosusturdum bu arada eksik birsey bırakmayın arkadaslar ünide cok telasli oluyo ;) sonra geçtik tribünde bekledik 30 -30 kisi almaya başladılar yaklaşık 15-20 dk sonra sıra 120 ye kadar geldi geçtim her fakültenin standı ayrı geçip ismimi söyledim bı dosya verdiler üzerini 1-2 dk da doldurdum ad soyad tc tarzı okul adı gibi sorulaydı sonra sitede yazan belgeleri verdim 4 fotograf diploma aslı kimlik fotokopisi kazAndi belgesi ve askerlik iliski yok belgesi bı dosya ya imza attım hemen ogrenci kimliğimi verdiler hazırlamışlar daha onceden sonra bı kac unı tanıtım hediyesi verdiler ve bitti bunlar toplam 5-6 dk sürdü iste boyle arkadaslar ;) ins az cok yardımcı olmusumdur yurt konusuna gelince yedek 290 çıktı bana söylenene gore ilk donemin sonunu bulur geçebilir dendi ve Fevzi Cakmak yurdu na uğradım kapıda bır şuru çevik kuvvet vardı şaşırdım 14 Eylül de yedekler açıklanmaya başlayacakmış sonra biraz sorduktan sonra yurtta Suriye den getirilen mülteciler kalıyormuş ondanmis çevik kuvvet duyduğuma gore de mülteciler yurdu temiz kullanmiyorlarmis yataklar yirtiliyormus duvarlar kirletiliyor gibi barınma konusu benim acımdan biraz sıkıntılı üniye gelince kampüs güzel yeşillik ve Seyhan barajının kenarında hoş bı yer ama benim fakülte baraja uzak ;)) olur öyle ama baya büyük yürüyerek biraz uzun surebilir bı yerden bı yere gitme ;)) şimdilik aklımda kalanlar bunlar arkadaslar ii geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

merhaba arkadaşlar. öncelikle tebrik ediyorum hepinizi bu güzel üniversiteyi kazandığınız için :) sayfalara göz gezdirirken yanlış bir bilgiye rastladım ve düzeltmek istedim. hazırlık sınavına girecek olanlar sınavdan sonra seviye belirleme sınavına girecektir fakat bu sizin yazdığınız gibi 3 gün sürmeyecektir. 10 eylül pazartesi günü saat 9da hazırlık muafiyet, ertesi gün saat 13.30 da ise seviye belirleme sınavı yapılacakmış.

hazırlık muafiyet sınavı sözlü ve yazılı olarak 2 bölümden oluşuyormuş. benim zamanımda sadece yazılı idi. seviye belirleme sınavı da yeni çıkmış. ama gözünüzü korkutmasın bunlar. sınav çok zor olmaz, seviye belirleme sınavı da büyük ihtimalle gramer ve okuma testlerinden oluşur sadece. ayrıca hazırlıktan muaf olmak için başka yollar da var. kpds, üds gibi sınavlara da girip 65 alarak muaf olabilirsiniz. ama bu 4 yıl önceydi, o yüzden siz yine de araştırın diğer sınavları.

ingilizce öğretmenliğini kazanan arkadaşlar varsa onların bölümle ilgili sorularını detaylı bi şekilde cevaplayabilirim ^_^

Sonra açıklık getirdik zaten :))

10unda ki sınava muaf olmak isteyen girecek. 11inde ki sınava herkes girecek. 12inde ki sınava ise yine muaf olmak isteyen girecek (ama burada listeyi 10undaki sınava koyacakları baraja göre belirlerler mi bilmiyorum) kpds üds paralı muafiyet ücretsiz

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar. öncelikle tebrik ediyorum hepinizi bu güzel üniversiteyi kazandığınız için :) sayfalara göz gezdirirken yanlış bir bilgiye rastladım ve düzeltmek istedim. hazırlık sınavına girecek olanlar sınavdan sonra seviye belirleme sınavına girecektir fakat bu sizin yazdığınız gibi 3 gün sürmeyecektir. 10 eylül pazartesi günü saat 9da hazırlık muafiyet, ertesi gün saat 13.30 da ise seviye belirleme sınavı yapılacakmış.

Sonra açıklık getirdik zaten :))

10unda ki sınava muaf olmak isteyen girecek. 11inde ki sınava herkes girecek. 12inde ki sınava ise yine muaf olmak isteyen girecek (ama burada listeyi 10undaki sınava koyacakları baraja göre belirlerler mi bilmiyorum) kpds üds paralı muafiyet ücretsiz

evet sınav için para ödüyorsun ama muafiyet sınavını kazanamazsan 2 dönem boyunca harcayacağın maddi ve manevi emeğin yanında esamesi bile okunmaz :)

• quote:

evet sınav için para ödüyorsun ama muafiyet sınavını kazanamazsan 2 dönem boyunca harcayacağın maddi ve manevi emeğin yanında esamesi bile okunmaz :)

Çukurovanın muafiyet sınavından geçemiyorsan zaten kpds ve üds o puanları göremezsin bile Yadyo nun muafiyet sınavını bilmiyorum ama Bilkentteyken Copa girmiştim. Tam 6 saat sürüyordu sınav :D sabah 10da girip akşam 4 de çıkıyordun.
  • muafiyet sınavı kolay rahat olun.bizim bölümde 300 kişiden 10-20 kişi kalmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

muafiyet sınavı kolay rahat olun.bizim bölümde 300 kişiden 10-20 kişi kalmıştı

öğretim dili ingilizce 300 kişiden 10-20 kişi kalması anormal değil mi ?
  • _deadmaster sanırım %30 İngilizce olan bölümler ile ilgili konuşmuş. Kendisi de tıptaydı zaten. İngilizce bölümlerde 300 kişiden 10-20 kişi geçse iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

_deadmaster sanırım %30 İngilizce olan bölümler ile ilgili konuşmuş. Kendisi de tıptaydı zaten. İngilizce bölümlerde 300 kişiden 10-20 kişi geçse iyidir.

dehşete kapıldım birden çünkü
    işte bu mantıklı geldi:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elysiumm -- 4 Eylül 2012; 0:15:42 >
  • quote:

_deadmaster sanırım %30 İngilizce olan bölümler ile ilgili konuşmuş. Kendisi de tıptaydı zaten. İngilizce bölümlerde 300 kişiden 10-20 kişi geçse iyidir.

o kadarını bilmiyorum.bizimki gibi sandim.bizimki lise yazilisi gibi bir şey di.sizinki daha mi zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

o kadarını bilmiyorum.bizimki gibi sandim.bizimki lise yazilisi gibi bir şey di.sizinki daha mi zor oluyor

Sizinkinde sözlü sınavda var mıydı?

Benim hatırladığım kadarıyla ÇÜ de sözlü muafiyet sınavı yoktu. Ama şimdi koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aulubey

Merhaba arkadaslar bugün cu Dis Hekimligi kaydımı yaptım anlatayım belki az cok faydam dokunur Adıyaman gölbasindan kazandım yol 3-4 saat olduğu için gece 04.00 gibi çıktık yola sabah 07.45 civarı unideydim Sakıp Sabancı spor sarayına gittik kapidaki görevliler diploma aslını göstererek numara verdiler 112. Siraydi sırayı aldıktan sonra içeri geçtik tribünlerde oturun çağıracağız dediler ben tabi kimlik fotokopisini cektirmeyi unuttuğum için biraz kosusturdum bu arada eksik birsey bırakmayın arkadaslar ünide cok telasli oluyo ;) sonra geçtik tribünde bekledik 30 -30 kisi almaya başladılar yaklaşık 15-20 dk sonra sıra 120 ye kadar geldi geçtim her fakültenin standı ayrı geçip ismimi söyledim bı dosya verdiler üzerini 1-2 dk da doldurdum ad soyad tc tarzı okul adı gibi sorulaydı sonra sitede yazan belgeleri verdim 4 fotograf diploma aslı kimlik fotokopisi kazAndi belgesi ve askerlik iliski yok belgesi bı dosya ya imza attım hemen ogrenci kimliğimi verdiler hazırlamışlar daha onceden sonra bı kac unı tanıtım hediyesi verdiler ve bitti bunlar toplam 5-6 dk sürdü iste boyle arkadaslar ;) ins az cok yardımcı olmusumdur yurt konusuna gelince yedek 290 çıktı bana söylenene gore ilk donemin sonunu bulur geçebilir dendi ve Fevzi Cakmak yurdu na uğradım kapıda bır şuru çevik kuvvet vardı şaşırdım 14 Eylül de yedekler açıklanmaya başlayacakmış sonra biraz sorduktan sonra yurtta Suriye den getirilen mülteciler kalıyormuş ondanmis çevik kuvvet duyduğuma gore de mülteciler yurdu temiz kullanmiyorlarmis yataklar yirtiliyormus duvarlar kirletiliyor gibi barınma konusu benim acımdan biraz sıkıntılı üniye gelince kampüs güzel yeşillik ve Seyhan barajının kenarında hoş bı yer ama benim fakülte baraja uzak ;)) olur öyle ama baya büyük yürüyerek biraz uzun surebilir bı yerden bı yere gitme ;)) şimdilik aklımda kalanlar bunlar arkadaslar ii geceler

93 doğumluyum.Askerlikle ilişiğim yok diye bir belge almak zorundamıyım ?

• quote:

quote:

Vallahi bende duydum öyle.5'inde kayıt olcam eksik falan derlerse yapmıyorlar.

Kayıttan sonra güncellersin hocam bu bilgiyi artık, 6'sında gelecekler için.

Şaka maka sanmıyorum yazanlardan başka birşey isteyeceklerini. Yine de sen Adana'daydın sanırım o işi hemen halledebilirsin. Tabi inşallah istemezler.

Sabah gittim sordum hocam istemiyorlar.
  • quote:

93 doğumluyum.Askerlikle ilişiğim yok diye bir belge almak zorundamıyım ?

quote:

6- Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı (1990 ve daha önce doğumlu adayların askerlik şubelerinden alacakları askerlik durum belgesi)

Senin için bir zorunluluk yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aulubey

Merhaba arkadaslar bugün cu Dis Hekimligi kaydımı yaptım anlatayım belki az cok faydam dokunur Adıyaman gölbasindan kazandım yol 3-4 saat olduğu için gece 04.00 gibi çıktık yola sabah 07.45 civarı unideydim Sakıp Sabancı spor sarayına gittik kapidaki görevliler diploma aslını göstererek numara verdiler 112. Siraydi sırayı aldıktan sonra içeri geçtik tribünlerde oturun çağıracağız dediler ben tabi kimlik fotokopisini cektirmeyi unuttuğum için biraz kosusturdum bu arada eksik birsey bırakmayın arkadaslar ünide cok telasli oluyo ;) sonra geçtik tribünde bekledik 30 -30 kisi almaya başladılar yaklaşık 15-20 dk sonra sıra 120 ye kadar geldi geçtim her fakültenin standı ayrı geçip ismimi söyledim bı dosya verdiler üzerini 1-2 dk da doldurdum ad soyad tc tarzı okul adı gibi sorulaydı sonra sitede yazan belgeleri verdim 4 fotograf diploma aslı kimlik fotokopisi kazAndi belgesi ve askerlik iliski yok belgesi bı dosya ya imza attım hemen ogrenci kimliğimi verdiler hazırlamışlar daha onceden sonra bı kac unı tanıtım hediyesi verdiler ve bitti bunlar toplam 5-6 dk sürdü iste boyle arkadaslar ;) ins az cok yardımcı olmusumdur yurt konusuna gelince yedek 290 çıktı bana söylenene gore ilk donemin sonunu bulur geçebilir dendi ve Fevzi Cakmak yurdu na uğradım kapıda bır şuru çevik kuvvet vardı şaşırdım 14 Eylül de yedekler açıklanmaya başlayacakmış sonra biraz sorduktan sonra yurtta Suriye den getirilen mülteciler kalıyormuş ondanmis çevik kuvvet duyduğuma gore de mülteciler yurdu temiz kullanmiyorlarmis yataklar yirtiliyormus duvarlar kirletiliyor gibi barınma konusu benim acımdan biraz sıkıntılı üniye gelince kampüs güzel yeşillik ve Seyhan barajının kenarında hoş bı yer ama benim fakülte baraja uzak ;)) olur öyle ama baya büyük yürüyerek biraz uzun surebilir bı yerden bı yere gitme ;)) şimdilik aklımda kalanlar bunlar arkadaslar ii geceler

suriyeli mülteciler okulaçılınca da mı orada kalacaklar? bir bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.