Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mannak156
    suriyeli mülteciler okulaçılınca da mı orada kalacaklar? bir bilginiz var mı?

Evet. Muhtemelen daha uzunca bir süre de kalmaya devam edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

quote:

Orijinalden alıntı: aulubey

Merhaba arkadaslar bugün cu Dis Hekimligi kaydımı yaptım anlatayım belki az cok faydam dokunur Adıyaman gölbasindan kazandım yol 3-4 saat olduğu için gece 04.00 gibi çıktık yola sabah 07.45 civarı unideydim Sakıp Sabancı spor sarayına gittik kapidaki görevliler diploma aslını göstererek numara verdiler 112. Siraydi sırayı aldıktan sonra içeri geçtik tribünlerde oturun çağıracağız dediler ben tabi kimlik fotokopisini cektirmeyi unuttuğum için biraz kosusturdum bu arada eksik birsey bırakmayın arkadaslar ünide cok telasli oluyo ;) sonra geçtik tribünde bekledik 30 -30 kisi almaya başladılar yaklaşık 15-20 dk sonra sıra 120 ye kadar geldi geçtim her fakültenin standı ayrı geçip ismimi söyledim bı dosya verdiler üzerini 1-2 dk da doldurdum ad soyad tc tarzı okul adı gibi sorulaydı sonra sitede yazan belgeleri verdim 4 fotograf diploma aslı kimlik fotokopisi kazAndi belgesi ve askerlik iliski yok belgesi bı dosya ya imza attım hemen ogrenci kimliğimi verdiler hazırlamışlar daha onceden sonra bı kac unı tanıtım hediyesi verdiler ve bitti bunlar toplam 5-6 dk sürdü iste boyle arkadaslar ;) ins az cok yardımcı olmusumdur yurt konusuna gelince yedek 290 çıktı bana söylenene gore ilk donemin sonunu bulur geçebilir dendi ve Fevzi Cakmak yurdu na uğradım kapıda bır şuru çevik kuvvet vardı şaşırdım 14 Eylül de yedekler açıklanmaya başlayacakmış sonra biraz sorduktan sonra yurtta Suriye den getirilen mülteciler kalıyormuş ondanmis çevik kuvvet duyduğuma gore de mülteciler yurdu temiz kullanmiyorlarmis yataklar yirtiliyormus duvarlar kirletiliyor gibi barınma konusu benim acımdan biraz sıkıntılı üniye gelince kampüs güzel yeşillik ve Seyhan barajının kenarında hoş bı yer ama benim fakülte baraja uzak ;)) olur öyle ama baya büyük yürüyerek biraz uzun surebilir bı yerden bı yere gitme ;)) şimdilik aklımda kalanlar bunlar arkadaslar ii geceler

93 doğumluyum.Askerlikle ilişiğim yok diye bir belge almak zorundamıyım ?

dostum ben de 92 doğumluyum ne olur ne olmaz diye aldım oradaki görevli gerek yok dedi ben yine de dosyanın arasına sıkıştırdım =)) gerek yok yani 90 doğumlu ve öncekler için geçerli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aulubey

Merhaba arkadaslar bugün cu Dis Hekimligi kaydımı yaptım anlatayım belki az cok faydam dokunur Adıyaman gölbasindan kazandım yol 3-4 saat olduğu için gece 04.00 gibi çıktık yola sabah 07.45 civarı unideydim Sakıp Sabancı spor sarayına gittik kapidaki görevliler diploma aslını göstererek numara verdiler 112. Siraydi sırayı aldıktan sonra içeri geçtik tribünlerde oturun çağıracağız dediler ben tabi kimlik fotokopisini cektirmeyi unuttuğum için biraz kosusturdum bu arada eksik birsey bırakmayın arkadaslar ünide cok telasli oluyo ;) sonra geçtik tribünde bekledik 30 -30 kisi almaya başladılar yaklaşık 15-20 dk sonra sıra 120 ye kadar geldi geçtim her fakültenin standı ayrı geçip ismimi söyledim bı dosya verdiler üzerini 1-2 dk da doldurdum ad soyad tc tarzı okul adı gibi sorulaydı sonra sitede yazan belgeleri verdim 4 fotograf diploma aslı kimlik fotokopisi kazAndi belgesi ve askerlik iliski yok belgesi bı dosya ya imza attım hemen ogrenci kimliğimi verdiler hazırlamışlar daha onceden sonra bı kac unı tanıtım hediyesi verdiler ve bitti bunlar toplam 5-6 dk sürdü iste boyle arkadaslar ;) ins az cok yardımcı olmusumdur yurt konusuna gelince yedek 290 çıktı bana söylenene gore ilk donemin sonunu bulur geçebilir dendi ve Fevzi Cakmak yurdu na uğradım kapıda bır şuru çevik kuvvet vardı şaşırdım 14 Eylül de yedekler açıklanmaya başlayacakmış sonra biraz sorduktan sonra yurtta Suriye den getirilen mülteciler kalıyormuş ondanmis çevik kuvvet duyduğuma gore de mülteciler yurdu temiz kullanmiyorlarmis yataklar yirtiliyormus duvarlar kirletiliyor gibi barınma konusu benim acımdan biraz sıkıntılı üniye gelince kampüs güzel yeşillik ve Seyhan barajının kenarında hoş bı yer ama benim fakülte baraja uzak ;)) olur öyle ama baya büyük yürüyerek biraz uzun surebilir bı yerden bı yere gitme ;)) şimdilik aklımda kalanlar bunlar arkadaslar ii geceler

93 doğumluyum.Askerlikle ilişiğim yok diye bir belge almak zorundamıyım ?

bugun yine bi tanıdıkla görüştüm üni de yurttan boşaltılmaya başlanmış dedi ne kadar sürede çıkarlar bilmem ama yurtdun çok kötü kullanıldığını duydum yatakları felan yırtmılş duvarları mahvermişler yani bilmiyorum ne olacak benim kalma sorun biraz inş. bi yol bulunur yarı özel de inşa ediliyormuş diye duydum bi kaç aya biter dediler bilmiyorum galiba kontejtyanda artmış fevzi çakmağın yaklaşık 1000 kişi özel yurtları da sordum genelde hepsi cemaat ben kalmayı düşünmüyorum fiyatları da 3500 civarı yıllı bi kaç tane cemaat olmayan var örn aslanlar yurdu gibi oda 6500 civarı ama p yurt biraz lüx ama pahalı bana o da gelmez ev durumuna bakacağım benim kyk yedek 290 bana dönem sonunu geçebilir dediler yurt ama bakalım hayırlısı olsun =))

• Arkadaşlar bankaya harç yatırmaya gittim bugün. TC Kimlik numarası haricinde başka bir numara daha istediler? Nedir o, nereden edinebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Arkadaşlar bankaya harç yatırmaya gittim bugün. TC Kimlik numarası haricinde başka bir numara daha istediler? Nedir o, nereden edinebilirim?

öğrenci kimlik numarası kendi fakültenin öğrenci işlerini arayarak öğrenebilirsin
  • Arkadaşlar Ben diş hekimliğini kazandım da sormayı unuttuğum bişey var hazırlık var mı ? diş hekimliğinde ve bi kaç face sayfasında muafiyet sınavının olduğunu duydum ne zaman bu sınav ??? geçemezsen haftada 2 kredi alıyormuşsun gibi bilgisi olan var mı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: webisweb

kampüsümüz büyük
    Kampüs içi otobüsler ücretsiz.

Manzara desen,özgürlük dersen burada kıymetini bilin

kıymetinibilin....
  • quote:

Arkadaşlar bankaya harç yatırmaya gittim bugün. TC Kimlik numarası haricinde başka bir numara daha istediler? Nedir o, nereden edinebilirim?

TC numaranın ilk 10 numarası
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

Hadi bee
  • quote:

quote:

quote:

Hadi bee

öğrenci numarasını kayıt olmadan istememeleri gerekirdi aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Artık öğrenci numaraları TC nin ilk 10 hanesi olduğundan daha kayıt olmadan müstakbel öğrenci numaran belli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Artık öğrenci numaraları TC nin ilk 10 hanesi olduğundan daha kayıt olmadan müstakbel öğrenci numaran belli

bilmiyordum,teşekkürler

sabahki mesajı şimdi gördüm,sözlü sınav bizim zamanımızda yoktu.çoktan seçmeli basit bi.sınav vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 4 Eylül 2012; 23:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim 3 ay önce mezun oldum ve inanırmısınız Çukurova ünideki ortamımı arıyorum oğunuz yeni kazanmışsınız anlaşılan okadar çok güzel ve çabuk geçecek ki üni hayatı kıymetini bilin gerçekten..Bu arada şunuda belirteyim izmirden istanbuldan kocaelinden gelen arkadaşlarımın bakın biri ikisi demiyorum hepsi adanaı çok sevdiler ve şuan bazıları hala adanada yaşıyor geri dönmediler...Ama ankaradan gelen hiç bir arkadaşım adanayı sevmedi onuda belirteyim..Kayseri,konya,antalya ve diğer anadolu kentlerinden gelen arkadaşlarımla görüşyorum daha 2 gün önce kayserili bi arkadaşlar konuştum ve ben adanaya gidicem ev tutu orada yaşamak istiyorum deyince ailesiyle baya bi tartışmışlar..Kabul bi adanalı olarak banada sıkıcı geliyor bazen adana ancak dışarı gidince anlıyorum adanayı nesi var dersen sana tutup liste halinde sayamam ancak bilmiyorum insanların tarif edemediği birşey var demek ki... Tabiki bana görede adana bir istanbu değil izmir değil ancak oradan gelen arkadaşlarım dediğim gibi adanayı çok seviyorlar bi kısmı hala adanada yaşıyor

dostum yorumunu çok beğendim..Bizi böylesine heveslendiren mezunların olması forumda gerçekten müthiş bir şey.Umarım hepimiz senin gibi düşüneceğiz gidince.
    yarın sabah 6 da yolculuk var

• Abi heyecan arttı mı ne bende ya.

Harç için yarın tekrar gideceğim umarım dediğiniz gibi TC numaramın ilk 10 hanesidir, yoksa kayıt gününe kalmasın.
  • quote:

Abi heyecan arttı mı ne bende ya.

Harç için yarın tekrar gideceğim umarım dediğiniz gibi TC numaramın ilk 10 hanesidir, yoksa kayıt gününe kalmasın.

http://www.cu.edu.tr/Content/Asp/Turkish/duyuru.asp?id=14409

Kırmızı bold yazıya dikkat ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: MqNYqK

quote:

Abi heyecan arttı mı ne bende ya.

http://www.cu.edu.tr/Content/Asp/Turkish/duyuru.asp?id=14409

Kırmızı bold yazıya dikkat ^^

eheh eyvallah Gök. Resmi siteye bakmıyorum pek, kaale alınacak gibi değil ya. 2000'den falan kalma sanırım.

• quote:

eheh eyvallah Gök. Resmi siteye bakmıyorum pek, kaale alınacak gibi değil ya. 2000'den falan kalma sanırım.

Belirli duyuru zamanları hariç siteyi yemek listesi ve öğrenci bilgi sistemine giriş için ziyaret etmen kafi =)

TC nin ilk 10 numarası olayı zaten daha önceki kayıdımdan da bildiğim gibi sitede de zaten belirtmekte :) yarın her hangi bir sıkıntı yaşamazsın
  • quote:

Belirli duyuru zamanları hariç siteyi yemek listesi ve öğrenci bilgi sistemine giriş için ziyaret etmen kafi =)

TC nin ilk 10 numarası olayı zaten daha önceki kayıdımdan da bildiğim gibi sitede de zaten belirtmekte :) yarın her hangi bir sıkıntı yaşamazsın

Tamamdır hocam sağoalsın tekrardan.
  • Bugün sabah kaydoldum o belayı atlattım şükür hiçbir sorun çıkmadı.
  • quote:

Bugün sabah kaydoldum o belayı atlattım şükür hiçbir sorun çıkmadı.

profiline baktım da, aynı semtteniz aga:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.