Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
30
Favori
84.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlısıyla başlarız inşallah arkadaşlar.
  • Bugün yapılan sınavın sonucu ne zaman belli olur
  • gençler yüksek lisansa başlıyorum bende Çukurova bugün belli oldu bizim mülakat olayı. Yarın kayda gidiyorum kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

gençler yüksek lisansa başlıyorum bende Çukurova bugün belli oldu bizim mülakat olayı. Yarın kayda gidiyorum kısmetse

oo hayırlı olsun size de.
  • Geçen sene ya da öncesinde sözlü muafiyet sınavına giren var mı? Varsa nasıl bir işleyişi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Geçen sene ya da öncesinde sözlü muafiyet sınavına giren var mı? Varsa nasıl bir işleyişi var?

2 kişi 2 kişi alıyorlar. 2 ya da 3 okutman oluyor. ilk kısımda sizi tanımaya yönelik sorular soruyorlar ya da direk kendini bize tanıt diyebilirler. 2. kısımda size verilecek bir fotoğrafı anlatıyorsunuz neler gördüğünüzü ya da 2 fotoğraf veriyorlar onları kıyaslıyorsunuz. ilk 2 kısımda partnerinizle alakanız olmuyor. ancak son kısımda size bir konu söylüyorlar. o konu hakkında konuşuyorsunuz. bana çıkan konuyu söyleyeyim. partnerim ve ben bir şirketin 2 ortağıyız. şirket arabası almamız gerekiyor çalışanlar için. 9 farklı seçeneğimiz vardı araçların fotoğrafları verilmişti. onları tek tek yorumlamış en son 1 tanesinde karar kılmıştık. bu tarzda oluyor son kısım. bir konu veriyorlar ve partnerinizle tartışıyorsunuz. genel olarak nelere dikkat ettiklerini söyleyeyim. en başta sizin rahat olmanıza dikkat ediliyo. sizden karmaşık ve uzun cümleler beklemiyorlar. derdinizi akıcı şekilde anlatabilmeniz en önemlisi. yapmamanız gereken tek şeyi söyleyeyim türkçe konuşmayın kelime falan sormayın. bunu yapmazsanız büyük bir ihtimal bırakmazlar

• Ben de geçmişim sınavı. Ayna karşısın da biraz alıştırma yapayim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

2 kişi 2 kişi alıyorlar. 2 ya da 3 okutman oluyor. ilk kısımda sizi tanımaya yönelik sorular soruyorlar ya da direk kendini bize tanıt diyebilirler. 2. kısımda size verilecek bir fotoğrafı anlatıyorsunuz neler gördüğünüzü ya da 2 fotoğraf veriyorlar onları kıyaslıyorsunuz. ilk 2 kısımda partnerinizle alakanız olmuyor. ancak son kısımda size bir konu söylüyorlar. o konu hakkında konuşuyorsunuz. bana çıkan konuyu söyleyeyim. partnerim ve ben bir şirketin 2 ortağıyız. şirket arabası almamız gerekiyor çalışanlar için. 9 farklı seçeneğimiz vardı araçların fotoğrafları verilmişti. onları tek tek yorumlamış en son 1 tanesinde karar kılmıştık. bu tarzda oluyor son kısım. bir konu veriyorlar ve partnerinizle tartışıyorsunuz. genel olarak nelere dikkat ettiklerini söyleyeyim. en başta sizin rahat olmanıza dikkat ediliyo. sizden karmaşık ve uzun cümleler beklemiyorlar. derdinizi akıcı şekilde anlatabilmeniz en önemlisi. yapmamanız gereken tek şeyi söyleyeyim türkçe konuşmayın kelime falan sormayın. bunu yapmazsanız büyük bir ihtimal bırakmazlar

Bu bilgiler güzel oldu. Neyle karşılacağımı bilmem benim için bir artı. Teşekkür ederim

• arkadaslar bugün seviye belirlemeye girdim keşke muafiyete de girseydim diye düşündüm..
    muafiyete girenler sorular nasıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

arkadaslar bugün seviye belirlemeye girdim keşke muafiyete de girseydim diye düşündüm..

Muafiyet zormuş hocam, arkadaşım öyle demişti.
  • quote:

arkadaslar bugün seviye belirlemeye girdim keşke muafiyete de girseydim diye düşündüm..

Seviye belirleme sınavında 80 soru da kaç yaptın? Hangi sorulardan sonra zorlanmaya başladın? Ben dün ki seviye belirlemede 80 soru da silgi dahi kullanma gereksinimi duymadan 25 dakika da bitirdim. Eğer benzer bir performansın olduysa girmeyerek hata etmişsin. Tabi şu da var sadece gramer bilgisi yoktu muafiyette. Cümleleri farklı kelimelerle tekrar yazma, kelime bilgisi de istiyorlardı. Çok sayıda az kullanılan ya da daha önce karşılaşmadığım kelimeler vardı ilk sınavda. Ama artık olan olmuş boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Muafiyet zormuş hocam, arkadaşım öyle demişti.

ben de sordum da arkadasım da zor olduğunu söyledi ..
    otobüs saatlerimiz uymadığından bir gün önceden gelmek zorunda kaldım
    keşke girseydim diye o yüzden düşündüm.
    ama zormuş gerek de yoktu sanırım çünkü o kadar da iyi değilim..
  • quote:

quote:

Seviye belirleme sınavında 80 soru da kaç yaptın? Hangi sorulardan sonra zorlanmaya başladın? Ben dün ki seviye belirlemede 80 soru da silgi dahi kullanma gereksinimi duymadan 25 dakika da bitirdim. Eğer benzer bir performansın olduysa girmeyerek hata etmişsin. Tabi şu da var sadece gramer bilgisi yoktu muafiyette. Cümleleri farklı kelimelerle tekrar yazma, kelime bilgisi de istiyorlardı. Çok sayıda az kullanılan ya da daha önce karşılaşmadığım kelimeler vardı ilk sınavda. Ama artık olan olmuş boşver

evet olan oldu artık
    80 soruda en fazla 10 boş bırakmışımdır emin olmadıklarımı işaretlemedim
    bi de son tarafa karışık paragraf koymuşlar
    okumadım bile boş bıraktım çıktım

• quote:

evet olan oldu artık

Son sorular zorladıysa ilk yazılı muafiyet bayağı zorlardı. Bu sorulardan daha zordu. Ayrıca bugün sözlü sınavda bitti. Ben hazırlığı atlarım. Aşırı derecede basitti :))

• quote:

quote:

evet olan oldu artık

Son sorular zorladıysa ilk yazılı muafiyet bayağı zorlardı. Bu sorulardan daha zordu. Ayrıca bugün sözlü sınavda bitti. Ben hazırlığı atlarım. Aşırı derecede basitti :))

1 sene de hazırlık okuyup kaybetme sen zaten ya yazık valla senelerine

• quote:

Zaten ondan konuşmada partnerimi birazcık ezmek zorunda kaldım kusura bakmasın işi mi riske atamazdm o da konuşmak için pek çaba göstermeyince meydan bana kaldı
  • quote:

quote:

Zaten ondan konuşmada partnerimi birazcık ezmek zorunda kaldım kusura bakmasın işi mi riske atamazdm o da konuşmak için pek çaba göstermeyince meydan bana kaldı

adına sevindim

• Ben de sorduklari sorulara cevap verdim. Ne eksik ne fazla. Heyecanla bekliyorum sonucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.

Uçak biletlerine bakıyorum 17'sine alsam 125 liraya, 24'üne alsam 75 liraya geliyor. Hazırlık okuyacağım ben yani 17 de başlıyor dersler. 23'ün de de bir yakınımızın düğünü var, bizimkiler ona kal diyorlar, ne yapayım bilemedim. Bir hafta geç gitmek nasıl olur hazırlıkta? Aynı zamanda yurtta da ufaktan herkes samimi olmuş olacak. Zor bir durum ya, ne karar versem bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.

Uçak biletlerine bakıyorum 17'sine alsam 125 liraya, 24'üne alsam 75 liraya geliyor. Hazırlık okuyacağım ben yani 17 de başlıyor dersler. 23'ün de de bir yakınımızın düğünü var, bizimkiler ona kal diyorlar, ne yapayım bilemedim. Bir hafta geç gitmek nasıl olur hazırlıkta? Aynı zamanda yurtta da ufaktan herkes samimi olmuş olacak. Zor bir durum ya, ne karar versem bilemedim.

YADYO'da %80 devam zorunluluğu konusunu ciddiye alıyorlar diye biliyorum. Şahsen okul derim :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.