Şimdi Ara

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sıralamam 92k. İnşaat 2.öğretim geçen sene 92.500 ile kapatmış. %90 oradayım. Ortamı zorluğu kampüsü ve yurtları hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

• Çukurova inşaat okuyordum bu yıl bıraktım. Kampüs çok güzel Türkiye'nin en iyilerinden. Kampüste bir çok imkan da var spor salonu, yüzme havuzu, tenis kortu, halı saha vs.

İnşaat mühendisliği özelinde konuşursam dersler tabi ki zor ama sınavların pek de zor olduğunu söyleyemem. Çoğu dersi az biraz çalışıp önceki yılların sorularını da ezberleyerek aa ile geçebilirsin.

Şunu da söyleyeyim çukurova inşaat sürekli düşüşte olan bir bölüm. 3 yıl önce 56 binle normal öğretime giremiştim şimdi normali 70 ikinci öğretim 90 bin. Bir de bölüme her yıl 80 n.ö 80 i.ö toplam 160 öğrenci alınıyor ama dgs ile gelenleri, yatay geçişle gelenleri, afganı suriyelisi derken o 160 oluyor sana 250-300. Oradan mezun olurken fark yaratacak bir şeylerinin olması lazım. Muhahhak iyi ingilizce öğren, autocad öğren bunları okul öğretmiyor sen yapacaksın. Statik, mukavemet, yapı statiği inşaatın temelidir bu üç derse çok iyi çalış. Not ortalaması önemsizdir diyenlere sakın inanma ortalamanı yüksek tut ileride işine yarar, yüksek lisans yaparsın belki. Ki yapmadı da kesinlikle öneririm. İnşaat mühendisliğinin beş ana dalı var bunlardan birinde uzmanlaş, yoksa yapı denetimde 1500 tl maaşla başlama ihtimalin az değil.

Son olarak bu yıl iki kaliteli profesörü ihraç edildi kadrosu bayağı zayıfladı. Yerine birileri gelir mi, gelse de gidenlerin yeri dolar mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VurAppiah -- 1 Ağustos 2017; 17:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.