Şimdi Ara

Cuma Günü Şampiyon Belli olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence şampiyonluk için son hafta lig bu hafta bitiyor.Eğer ts eskşehiri geçerse şampiyon olur.Üstüne konusmaya gerek yok bursa maçınıda izledikten snra antebin de bize oynadığı gibi ölümüne mücadele edeceğine inanmıyorum(maçı satıcak demiyorum)o yüzden son hafta ligde benim için..

• Trabzon bi yerde kitlenecektir futbol oynamadan maç kazanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Trabzon bi yerde kitlenecektir futbol oynamadan maç kazanıyorlar
    Ligin ikinci yarısında iki farklı maç kazanamayan tek takım şampiyonluğa gidiyor
  • Kesinlikle.Su şartlarda puan çıkartabilecek tek takım es-es
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kesinlikle.Su şartlarda puan çıkartabilecek tek takım es-es
    vallaha eğer Ts puan kaybetmemeye devam ederse son maça kadar bizi ensesinde hissedecek he kaldırırlarsa bu baskıyı bu 2 puanlık farkı korursa helal olsun derim üzülmem...

ama böyle Fenerin oynadığı her takımda bir maraza çıkarsa işimiz var bu hep Tsye yarıyor..gsnin sahası kapandı ts için rahat oldu..gaziantepsporlu TD ve futbolcularla boğaz boğaza geldik adamlara başkası için top oynamayın manasında şeyler söyledik yada onlarda artistilik yaptı..şimdi bu gaziantep tsye nasıl motive olsun..buyrun yolunuz açık olsun derler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nburak.com

vallaha eğer Ts puan kaybetmemeye devam ederse son maça kadar bizi ensesinde hissedecek he kaldırırlarsa bu baskıyı bu 2 puanlık farkı korursa helal olsun derim üzülmem...

ama böyle Fenerin oynadığı her takımda bir maraza çıkarsa işimiz var bu hep Tsye yarıyor..gsnin sahası kapandı ts için rahat oldu..gaziantepsporlu TD ve futbolcularla boğaz boğaza geldik adamlara başkası için top oynamayın manasında şeyler söyledik yada onlarda artistilik yaptı..şimdi bu gaziantep tsye nasıl motive olsun..buyrun yolunuz açık olsun derler...

Alıntıları Göster
    Benim içimn şampiyonluk bursa maçında bitti.Yenecektik bursayı ve şampiyon olacaktık.

Benim en ufak bir umudum yok.Trabzonun şampiyonluğu hayırlı olsun.

Tek tesellim son hafta kaybetmemiş olmak.DÜnya gözüyle 3.kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Benim içimn şampiyonluk bursa maçında bitti.Yenecektik bursayı ve şampiyon olacaktık.

Tek tesellim son hafta kaybetmemiş olmak.DÜnya gözüyle 3.kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

Erken ümitsizliğe kapılmayalım lütfen, Ben Ts'nin en az 2 maçta tekleyeceğini düşünüyorum.
    Tabi bizim Buca maçı da zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Erken ümitsizliğe kapılmayalım lütfen, Ben Ts'nin en az 2 maçta tekleyeceğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu Trabzon esese takılır bizde son haftaya kadar lider gireriz, son hafta gene veririz.

• quote:

quote:

İnş dediğiniz gibi olur.Ancak es es formsuz kaç haftadır.Ts ye çelme takacağını sanmıyorum.

Şampiyonluk oranımız bana göre %10 .. %10 luk ihtimalde karabük deplasmanları.

Buca maçını sıkıntı yapma.10 kişi kapanmazlarsa(ligde kalmak istiyorlarsa kapanmazlar) rahat alırız maçı.Buca çok açık oynuyor.Bireysel hataları yeterince fazla.

Hoş , bize gelen kapanıyor ama bucanın kapacanağını düşünmüyorum.Çünkü ligde kalmayı çok istiyorlar.O yüzden saldıracaklar.Saldırdıkça açık verecekler.Tam bize göre..

• quote:

quote:

quote:

İnş dediğiniz gibi olur.Ancak es es formsuz kaç haftadır.Ts ye çelme takacağını sanmıyorum.

Şampiyonluk oranımız bana göre %10 .. %10 luk ihtimalde karabük deplasmanları.

Buca maçını sıkıntı yapma.10 kişi kapanmazlarsa(ligde kalmak istiyorlarsa kapanmazlar) rahat alırız maçı.Buca çok açık oynuyor.Bireysel hataları yeterince fazla.

Hoş , bize gelen kapanıyor ama bucanın kapacanağını düşünmüyorum.Çünkü ligde kalmayı çok istiyorlar.O yüzden saldıracaklar.Saldırdıkça açık verecekler.Tam bize göre..

Alıntıları Göster
    Es-es çok formda değil.Trabzon 1-0 da olsa alır diye düşünüyorum ;) Ayrıca bazı arkadaşlar Trabzon top oynamadan şampiyon olacak diyor da sorarlar ilk yarı neredeydiniz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

Es-es çok formda değil.Trabzon 1-0 da olsa alır diye düşünüyorum ;) Ayrıca bazı arkadaşlar Trabzon top oynamadan şampiyon olacak diyor da sorarlar ilk yarı neredeydiniz diye.

Bende katılıyorum dediğinize, adamlar kötü oynuyorlar ama puanları alıyorlar, biz ilk yarıda hatalar yapmasaydık, şampiyonluk kutluyorduk şimdi bu bölümde.
  • quote:

quote:

Bende katılıyorum dediğinize, adamlar kötü oynuyorlar ama puanları alıyorlar, biz ilk yarıda hatalar yapmasaydık, şampiyonluk kutluyorduk şimdi bu bölümde.

Alıntıları Göster
    bülent uygun verir ayarı trabzona rahat olun

• quote:

Senin imzada barça olunca aklıma geldi.

Daha bugün radyoda uğur meleke kötü kötü diyolarda ilk yarıda barcelona gibi oynayan takım da ts ydi dedi.
    Takım oyunu yani.O paslaşmalar iyi savunma iki pasda gol pozisyonuna girmeler falan iyiydi yani.

Ayrıca baskılı da oynuyordu ligde en fazla rakibi sıkıştıran takım bjk sonra ts ydi.

Bi de şimdiki ts ye bak ilk yarıda bütün enerjisini harcamış sanki.
    Gole kadar tamam maçların çoğunda normal oynuyor veya şuursuz baskı kuruyor da
    golden sonra baskıyı yiyen bir takım oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Senin imzada barça olunca aklıma geldi.

Daha bugün radyoda uğur meleke kötü kötü diyolarda ilk yarıda barcelona gibi oynayan takım da ts ydi dedi.
    Takım oyunu yani.O paslaşmalar iyi savunma iki pasda gol pozisyonuna girmeler falan iyiydi yani.

Ayrıca baskılı da oynuyordu ligde en fazla rakibi sıkıştıran takım bjk sonra ts ydi.

Bi de şimdiki ts ye bak ilk yarıda bütün enerjisini harcamış sanki.
    Gole kadar tamam maçların çoğunda normal oynuyor veya şuursuz baskı kuruyor da
    golden sonra baskıyı yiyen bir takım oluyor.

Alıntıları Göster
    şampiyon olacağımızı inanmıyorum.. adamlar ne yapıp edip 1-0 kazanıyor.. böle ligin son maçına kadar gider.. biz şampiyon olursak 1 hafta kendimi banlatcam.. bizimle her maçı inanılmaz hırsla oynayan rakipler ts ye karşı aynı hırsla motive ile oynamıyorlar.. en son antep maçı adamlar kupa macında bile bu kadar hırslı oynamadılar.. 11 sarı kart ne demektir yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx

şampiyon olacağımızı inanmıyorum.. adamlar ne yapıp edip 1-0 kazanıyor.. böle ligin son maçına kadar gider.. biz şampiyon olursak 1 hafta kendimi banlatcam.. bizimle her maçı inanılmaz hırsla oynayan rakipler ts ye karşı aynı hırsla motive ile oynamıyorlar.. en son antep maçı adamlar kupa macında bile bu kadar hırslı oynamadılar.. 11 sarı kart ne demektir yahu

Alıntıları Göster
    Vallahi haftaya Eskişehire gideyim diyorum ölümüne tezahürat yapacağım. Hem de ananemi ziyaret ederim

• 17/17 yapmalıydık
  • Son haftaya kadar iki takim da kazansin ama son hafta TS berabere kalsin, biz de yenelim ve TS & Denizli maclarini unutalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Son haftaya kadar iki takim da kazansin ama son hafta TS berabere kalsin, biz de yenelim ve TS & Denizli maclarini unutalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Son haftaya kadar iki takim da kazansin ama son hafta TS berabere kalsin, biz de yenelim ve TS & Denizli maclarini unutalim

Alıntıları Göster
    Boşverin her türlü sevinirsiniz.

• quote:

Eses formda değil gibi bir durum yok arkadaşlar, hala çatır çatır topunu oynuyor, bu hafta hakem katletti biraz, maçın başında necati gözünün önünde tekmeyi salladı sarıyla yetindi, verilmeyen penaltılar falan, rahat kazanabilirdi. Velhasıl oyunu hala çok iyi, trabzonu en çok zorlayan takım olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.