Şimdi Ara

Cuma namazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cumalara çok gitmiyorum o yüzden soruyorum.Cumaya erken geldik sünneti kılmadık oturuyoruz sorun çıkar mı insanlar tip tip bakar mı?

• Erkenci dedeler dışında kimse bakmaz merak etme

Cuma hutbesi dinlersin işte ne güzel erkenden git
  • Yok yaa kimse kimsenin umrunda değil, doğrudan farzı kıl çık bişey olmaz.

Nerden mi biliyorum ben de eskiden muslimdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Vakit Yatsı. Gün çoktan öldü. Güneş ışıklarını topladı. Gece hükmediyor âleme. Güneşin saltanatı bitti. Işıklar tükendi ufuklarda. Renkler ellerini çekti eşyadan. Gül soldu, gün soldu. Göğe yöneldi gözler.

Hatırla ki, Sen de unutuşun kara gecesine yuvarlanacaksın. Bir adın kalacak geriye. Bir mezar taşın hatırlayacak belki Seni. Belki o da unutacak.

Düşün ki, unutuşun koyu karanlığı çökmüş üzerine. Yokluğuna çoktan alışılmış. Unutuluşun hepten kanıksanmış. Kimsenin özlediği bile değilsin artık.

Hatırla bunları. Hatırla ki, çoklarının Seni unuttuğu bu gece, herkesi unutup Sen de O'nu hatırla. Çoklarının ışıklara kanıp sahte renklerin kuyularına daldığı bu gece, Rab bini an, Rabbine kan, Rabbine uyan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ne alakası var ? onlar öyle bakıyor çünkü genç geldiği için seviniyor.

sen yarın öğle vaktinden 15 dk-20 dk önceden git yada onu kendin bilirsin, otur önlerden biyere mis gibi dinle hocayı ama bütün rekatları kıl farzı kılıp kaçamak yapma :) çıkarkende 50 krş sadaka vermeyi unutma
  • Sünnet ezandan sonra kılınır. Herkes namaz kılarken sen oturursan tuhaf olur.

İlk sünneti kıl, iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabah namazı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Sünnet ezandan sonra kılınır. Herkes namaz kılarken sen oturursan tuhaf olur.

İlk sünneti kıl, iyidir.

Hocam farzdan önceki sünneti diyorum

• İnsanlar bişey demezde herkes meşguliyet içersinde iken sen kendini garip hissedersin

• Vaaz
    Ezan
    İlk sünnet
    Hutbe
    Farz namaz
    Son sünnet

Senin bahsettiği camiye girer girmez ezan okunmasa da kılınan sünnetse kılmaman göze batmaz. Ama ezandan sonra herkes sünnet kılarken kılmazsan göze batar. Zaten 4 rekat namaz, ben bile kılıyorum.
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Hocam dhdeki saygi duydugum uyelerdensiniz.degismeyin hic.

Aklima gelmisken yazayim dedim

• kafana göre takıl. onlar kim. istediğin gibi tanrıyla iletişimini kur. sesli dua okuyan yaşlılara bakma sen.
  • TIME kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, duygulandırdın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.