Fransa propagandası yapsa oooooo çok güzellll derdiniz. |
Cuma vaazında Arap propagandası yapan imam. (2. sayfa)
-
-
Araptaparlar konuyu beğenmiş
-
yo batının gayet uydusu ezik yarı sömürgesi gibi birşey yapılmışız almanyadan pek farkımız yok onurlu bir halk olsak şu an batı en büyük düşmanımızdı kadınlarımıza teczvüz eden,milyonlarca askerimizi türkü öldüren,halkımızı acımadan öldüren batılılara halkımızın bir kısmı aşık tapıyor hatta kendinden üst sınıf görüyor hatta forumda ab nin mokunu bile yerim diyen üyeler vardı bir ara , para tapkanlığı eşliğinde kurtuluş savaşını çok kazandığımız filan yok yani hikaye roman gayet sindirilmiş asimilasyon bir milletiz savaşı kazanmak sadece haritayla olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 13:48:34 > -
Tam bir Araptapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala meseleyi anlamamakta ısrar ediyorsun. Kimseyle canciğer dost ya da düşman olmak zorunda değiliz. Tarihte birbirine parmak atmayan toplum yoktur. Herkes herkese düşman mı olacak?
İdeoloji ile medeniyeti kıyaslamak, elma ile armutu karıştırmaktır. Kimse batıya, kaşı gözü için hayran değil. Oradaki gelişmişlik düzeyi, düzen, nizam, insana saygı, çoğu kişinin beğenisini çekiyor. Altında başka birşey arama. Sen bir suriyeli aile ile mi komşu olmak istersin, bir ingiliz aile ile mi? Kimse kendinden aşağıda insanlarla birlikte olmak istemez, üste özenir. Bir siteden ev alırken orada oturanların profiline bakarsın. Sanayici, inşaatçı, esnaf vs çoğunluktaysa istemezsin. Hakim, doktor, mühendis vs fazlaysa tercih edersin. Bunun gibi birşey.
Kurtuluş savaşı kazanmamışız da, asimile olmuşuz da, milyonlarca öldürülen Türk vs fazla abartılı değil mi? Tarihi bu derece dramatize etmeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öldürülen atalarımız dedelerimiz nane ruhuydu diyon yani biz paramıza refahımıza bakalım diyon evet hayat böyle hayat hep lay lay lom gidecek.
senin yine 1.nolu düşmanın abd,ingiltre,fransa değişen birşey yok biraz zayıf düşsen çatır çatır bölücekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 16:58:20 > -
Arap düşmanlığının temelinde ihanet değil, islamafobi görüyorum,
islamafobinin temelinde ise büyük örgütlerin çalışmaları var,
şuanda dünya medyası bu örgütlerin yönetiminde sayılır,
görünüşe göre islamafobi artarak devam edecek.
saplama:
100 yıl önceki ihanete düşmanlık edecek insanlar olsaydık,
günümüzdeki terör yanlıları hiç destek görmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 8 Haziran 2024; 17:38:44 > -
aynen islama net sövemiyorlar çünkü toplumdan dışlancaklar diye arap aşağı arap yukarı.
mülteicleri bende istemiyorum sevmiyorum başka şeyde ama asıl dertler açık olarak islam.
dünyadaki milyarlarca hristiyan ne ırkından acaaba? dinle ırklı birbirine turşu etmelerindede üzerlerine yok budizme merak salsam hintli olucam herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 17:48:31 > -
Tribünlere oleeyy çektiriyorsun, sanırım... Çoğu kişinin aksine seni daha mantıklı bulurum ben ama bu mesajın biraz hamaset kokuyor. Sokaktaki cahil vatandaşın oyuna talip sağ siyasetçi kelamı gibi.
Bi bizim atalarımız mı öldü geçmişte? Herkes herkesi öldürdü tarihte. Ne yapmayı düşünüyorsun bu hususta? Ya da ne yapalım istiyorsun? Batı bizim düşmanımız diye medeniyeti reddedip ortadogunun bataklığına mı saplanalım? Ben zayıf düşelim mi diyorum? Bi de niye zayıf düşelim? Ne ilgisi var. Konu nerelere geldi.
Dedelere, ninelere inerek siyaset yapamayız. Ruslarla o kadar savaştık, kurtuluş savaşında onlardan yardım aldık. Fransayla savaştık, bir süre sonra anlaşıp pek çok askeri teçhizat aldık. Italya düşmanımızdı, yine bize çok faydaları oldu.
Yine söylüyorum, ingilizi, fransızı, amerikalısı bizim dostumuz değil, biz de dost olmak zorunda değiliz. Düşman olmak zorunda da degiliz. Çıkarlarımız neyi gerektiriyorsa ona göre davranırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zeki değil aksine 'baskıcı' ve 'hoşgörüsüz' bir toplum diyebiliriz.Kendi inancından olmayan herkesi öldüren,malını ve canını almayı hak olarak gören,inancını yaşamak isteyenlerden vergi toplayan ve vergisini vermeyenleri göçe ya da savaşa zorlayan,toplumdan ve devlet yönetiminden dışlayan bir toplum 'zeki' değil hoşgörüsüzdür ve insanlara başka bir yaşama şansı bırakmıyordur.Bunu üstelik insan haklarının olmadığı,güçlünün güçsüzü acımasızca ezebildiği,toplu katliamların ve soykırımların olağan görüldüğü,köleliğin tüm toplumlarda yaygın olduğu bir dönemde yaparlarsa elbette modern zamanda 2 milyara yakın insan hala daha Arap kültürünü benimser kalır...Zira içinde doğdukları aile neye inanıyorsa ona inanmak zorundadırlar.
ABD ise kültürünü zaten yaymış vaziyette.Dünya'nın neresine giderseniz gidin hatta S.Arabistan'a dahi gitseniz Amerikan kültürünün, markalarının, filmlerinin,müziklerinin,modasının girdiğini görebilirsiniz.Yine Dünya genelinde insanların yaşamak için tercih ettiği ülkelerin başında ise Amerika gelir.Ardından ise Avrupa ülkeleri...Araplar ise özellikle petrol zengini arap ülkelerinin teki bile ellerinde tüm maddi zenginliğe rağmen Amerika gibi Dünyayı kendiliğinden etki altına alabilecek bir Arap kültür akımı yaratmayı başaramamışlardır.Zira bahsettiğim gibi kültürlerini bin küsur yıl önce yayabilmelerinin nedeni 'zeki' değil tam aksine baskıcı ve hoşgörüsüz olmalarına borçlulardı..Bugün ise petrol zengini olmalarına rağmen Amerikan kültürü gibi bir Arap kültürü yaratmayı dahi beceremiyorlar.
-
sana bilimi teknolojisini alma diyenmi oldu,karanlık çağda kal diyenmi oldu ben öyle birşeymi dedim?
batı bizim 1000+ yıllık düşmanımız hepte oyle kalıcak alışın önümüzdeki ilk savaşta onlarla yine savaşağımız %99.8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 18:34:48 > -
Sen de avrupa vatandaşı değil misin? Düşmanın vatandaşlığı sen de ne arıyor?
-
benim bahsettiğim ülkeler ingiltre ve fransa avrupada.
böyle giderse o kürdistanın elimize verilmesine çok süre kalmadı aşık olduğunuz batı tarafından sizinkide celladına aşık olmak çok farkınız yok fanatik akp lilerden.
ben 3 kuruşluk mekodonya vatandaşayım dedelerden dolayı oda balkanlara gitmeye yarıyor sadece 6 senedir ayağımı bile basmadım zaten ayrıca mekodonya oraların en solcu en anti kapitalist anti abd ci kafalarından biri vatandaşları daha çok "rus" havasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 18:53:44 > -
Senin aşık olduğun akp, aşık olduğun arapları Türkiye'ye gelişi güzel doldurması sonucu ülkeye büyük zarar verdi, savaşmadan ülkeyi teslim ediyor şu anda. Cellada aşık olmak daha çok senin durumuna uyuyor.
-
Biride gitmiş yukarda sudi arabistan nın amerkancı olmasını methedmiş, sudi americonun abd nin tasmalı köpeği olduğunu bilmeyenmi var ha? siz gelişmeyi medeniyeti birinin tasmalı köpeği olmak olarakmı çözdünüz ,ben boşuna yazmıyorum sizin Atatürk le zerre kadar alakanız bile yok adamın kemiklerini sızlatmayın,sizler 1940 + kemalizim ingiliz projesi ürünlersiniz singapurlular ve hong kong lularla aynı tornadan çıkmış kafalarsınız klasik sömürge manda projesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2024; 19:9:49 > -
Adam haklı ? Argümantasyona mantıklı ve tutarlı cevap yerine direk imamın kişiliğini ve dini hedef alanları görünce anlıyorsun zaten haklı olduğunu..
-
Biz "arap aşkı" dedik diye siz de "batı aşkı" mı icat ediyorsunuz? Buna psikolojide yansıtma deniyordu sanırım. Bir tür savunma ve rahatlama metodu. Öyle bir aşk olmadığını sen de biliyorsun. Burada gelipte birisi bu ülkelerden birisini eleştirse, kimsenin umurunda olmaz. İstersen her gün bir konu aç ve dene. Ama araplara laf edilse 10 kişi zıplar. Bunu da gayri ahlaki birsekilde islam düşmanlığı ile bağdaştırmaya kalkanlar olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X