Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan araç içi Togg paylaşımı: Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Desteklediğin adamların bir projesini saysana Allahını seversen

• 20 yıl önce "Ne banka bırakacağız ne de fabrika, hepsi özelleşecek..." diyip devletin 80 yıllık üretim/fabrika birikimlerini yok pahasına satıp/peşkeş çekip şimdi otomobil üretimiyle prim kasmaya çalışıyorlar da,

Soru şu:

TOGG Otomobili devlet mi üretiyor, bu neyin reklamı?

TOGG otomobilin yerli ve milli olan yanı ne?

• allahıım çıldıracam :D valla artık şu adamın ismini bile duymak istemiyorum abi ya :D ne zaman gidecek bu ya?

• akp kendi seçmenini güncel sorunlardan uzak tutmak için bilerek içi boş projeler icad ediyor ...seçmenide güzel yiyor

bunun yanında muhalif seçmende oltaya gelmeye başladı.....

ülkede bu akp nin algısını yemeyenlerin oranı % 20 dir

ülkede sabun 100 tl olmuş, mazot 30 tl , yemişim sizin içi boş projenizi

ülkede , ülkenin sorunları harici her şey konuşuluyor......

işin ilginc yanı yabancı arabalarda ülkede birleştiriliyor ....bu togda onlar gibi birleştirilecek.... önemli parçalar dolar ile başka ülkelerden alınacak....sonra akpye oy veren ve akpli degilim muhalifim diyen tiplerde bu arabayı rüyasında görecek......

şu ekonomik çöküşte neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım .....

• Bugün bimde 15'li bili bili marka yumurtaya ve 1,5 kilo yoğurda toplam 76,25 lira ödedim. Fiyatlar 2 katına çıksa da alabilecek gücüm var çok şükür. Aynı parayla buzdolabını doldurduğum zamanları hatırlıyorum. Öyle 20 sene öncesi değil.

Togg açın halinden anlamaz diye boşuna dememişler.

• kudura kudura ölecekler yemin ederim yerlerde kudurarak ölmüş muhalifler göreceğiz çok yakında 

• Yerli değil diyenlerin sesi artık pek çıkmıyor. Fabrikasi nerede diyenlerin sesi de pek çıkmıyor. Togg Fabrikasi dışında Türkiyenin farklı organize sanayi bölgelerinde aylardır bu araçların bazı parçaları üretiliyor. Onlarida görmezden geliyorlar. Daha togg piyasaya girmediği halde cildiranlarin bu aracı sokaklarda gördüklerindeki halleri acaba nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomisi bitmiş, hak, adalet, eğitim, hukuk, kalmamış, gençlerin umudu kalmamış bir ülkede, togg görünce triplere giren sen ve senin gibileri görmek kadar kötü olamaz.

Desteklediğin parti dönemindeki ÖTV zamları olmasa sen ya da senin çocuğun ortalama bir aracı kaç para ucuza alacaktı?

• yenı asra son ıkı yıldır gırdık zaten 2 yıldır her sene devalusayon oluyor ulkede

• Otomobil sever olarak yerli bir markamız olması lazımdı. Mevcut hükümet gelir geçer, togg kalıp gelişmeli.

İlk etapta neden vatandaşın alabileceği ucuz, basit modeller üretmedi diyordum ama biraz düşününce ilk etapta bu zor sanırım. Çünkü ilk sene 17bin araç üretecek zaten. Bunları da vatandaş alamayacak haliyle.

C-suv gibi biraz daha üst segment üretip 17bin üretimden daha fazla kar elde edebilir böylelikle satış rakamları artıp, üretim hızını arttırdıkça, ilk işleri egea, Fiorino, Doblo gibi en dip fiyattan satabilecekleri modelleri piyasaya sürmeleri gerekiyor.

• İlkokul mezunu prof dr. Emine Erdoğan ''ne kadar sessiz''  

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Ne kârı hocam? 17-18 bin üretimle kâr etmek mümkün değil. Kaldı ki fiyatını uygun tutacaklar çünkü amaç biraz da reklam yapmak. Büyük ihtimalle zararına verecekler.

Milyonlar satan dünya devi markalar %3-%5 kâr edebiliyor. Bizim aracın önemli parçaları da ithal. Bu şartlarda kâr beklemek hata olur. 2-3 sene sonra milyon civarı üretim kapasitesi olursa belki kâr eder.

Marka olarak zarar etse bile ülkeye her türlü katkısı olur. İstihdamı, üretimi arttırır.

• Ağam bizle eğlenir

• grippin G kullanıcısına yanıt

Henüz üretmedi. Prototip yaptılar. Üretim bandı yok ortada. Gördüysen paylaş arkadaşım.

• Açlıktan ağzı kokuyor, bir ekmeğe geçen sene 1 lira verirken bu sene 4tl veriyor. iş bulamıyor dhde araba yaptık diye seviniyor kamil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.