< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan araç içi Togg paylaşımı: Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı (5. sayfa)
-
-
Aynen öyle. Bu fabrika er ya da geç seri üretime geçer. Ama bugün o gün değil. Başarılı olur ya da olmaz onu satış rakamları gösterecek. Ancak şuan da seçim malzemesi olarak olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek her seçim döneminden alıştığımız şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kaldı bakalım Z kuşağı bunları yutucakmı.Bütün Arabaları üreten Almanyada Merkel hergün poz veriyodu bak biz araba ürettik die az kaldı kandırcağınız kilelerin sayısı her geçen yıl dahada azaalacak yerine kandırmayacağınız sadece adam akıllı politika üretebileceksiniz ayakta kalabileceğiniz kitle geliyor.Elbet birgün biticek bu saçmalıklarınız.Körü körüne bağlı kitlenizde Bime girerken isyan ediyor bakalım onlar ne yapıcaklar bütün kandırmanız onların üzerine zaten.Bu seçim resmen karne seçimi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Kasım 2022; 9:41:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Art niyetle söylemiyorum. Gece gündüz forumda parasızlıktan yakiniyorsun.
Bir çok yabancı marka arac üretiyoruz tecrübemiz var. Kendi markamız da olsa, bir çok yan sanayi urunlerin onu açılacak, batarya, elektronik, yazılım, vs teknolojilerde itici güç olacak istihdam sağlayacak. Belli bir süre sonra dolaylı yoldan herkese katkı sağlayacak. Başka girişimlerde cesaret verecek. Sen kalkmışsın "baslama diye bir şey yok" diyorsun. Ülkenin geleceğine bu düşüncenin mi faydası var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 6 Kasım 2022; 11:31:56 >
Çaktırma seçime 2-3 ay kala aya 4 şeritli yol projesi sunulacak
yeni kandırma terimimiz şahlanış yüzyılı
her 5 senede bir çok daha farklı olacak çok güçlenip zenginleşecez diye kandırılıyoruz
Adam diyor ki seni ac birakanlar togg fabrikasi yapip seni doyuracak
Bir problemin kaynagi o problemin çözümü olamaz
Gel de bu adama laf anlat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demeye kaldimi bende sana asıl cahil sensin derim. Neye göre cahil? Kime göre cahil?
Yapılan iyi şeylere iyi diyemiyorsan, En azından çözüm sunacaksıniz oda yok. İşiniz gücünüz her şeyi kötülemek. Bunun kime ve neye faydası var?
Togg yollarda görünmeye başladığı anda oylar bir anda fırlamaya başlar. Dışarısı donanımhaber ve twitter da benzemiyor. Facebook girin ağzınız açık kalır
-
Marmararay seçim malzemesiydi yapıldı , Avrasya Tüneli seçim malzemesiydi yapıldı ,Yavuz Sultan Selim Köprüsü seçim malzemesiydi yapıldı
İstanbul Havalimanı seçim malzemesiydi kim kullanacaktı yapıldı avrupananın en çok yolcu taşıyan açık ara birinci havalimanı oldu para basıyor
Osmangazi köprüsü seçim malzemesiydi yapıldı , kaç kişi kullanacaktı feribot kullanın diyorlardı garantinin üzerinde geçiş para basıyor
1915 Çanakkale Köprüsü uluslararası ödüllü seçim malzemesiydi 4 yıl gibi rekor sürede yapıldı , Marmara denizi hem İstanbuldan hem Çanakkaleden köprüyle geçiliyor
İzmir İstanbul otoyolu seçim malzemsiydi yapıldı
Hızlı tren seçim malzemesiydi yapıldı
Akkuyu nükleer santrali seçim malzemesiydi yapıldı , Şehir hastaneleri seçim malzemesiydi , kim gidecekti yapıldı da yetmiyor
iha/siha oyuncaktı dünya savaş taktiklerini değiştirdi , seçim malzemesiydi motoru yerli değildi , Roketsan Tayfun Balistik Füzemiz seçim malzemesiydi şimdilik 561Km menzilli yapıldı ,Gökbey ,Bozdoğan ,Aksungur ,Atmaca ,Koral , Hürjet , Milli Muharip Uçak ....
Togg da seçim malzemesiydi değil mi o da yapıldı prototipti , fabrika neredeydi derken çok şükür bu eser de ülkeye kazandırıldı
Aya hibrit roket gönderme çalışmalarıda son aşamaya geldi
Z kuşağı uzay ve havacılık sektöründe ülkemizde dünyanın en önde gelen milli firmalarımız da çalışabiliyor , milli uçak fabrikalarında çalışabiliyor , milli helikopter fabrikalarında çalışabiliyor ,motor üretmek için çalışabiliyor , uydu sektöründe çalışabiliyor , roket sanayiinde çalışabiliyor , artık elektrikli araç sektöründe de çalışabiliyor hayali var hedefi var
bizim 80 lerde 90 larda yitip giden hayallerimiz bizim günahımız neydi bu hayallere sahipken ülkemizde bunlar yok diye hayallerimiz yok oldu gitti ,şimdi binlerce şükürler olsun güzel ülkem hepsine sahip ve bunların yapılabildiğini yapıldığını gördüm , ya daha eskiler ..
-
Markanin fikri mülkiyet hakkı alındı. Üretilecek araçlar belirlendi.
Ortada fabrika yok diyordunuz yapıldı.
Sadece Prototip araç var diyordunuz. Seri üretim başladı.
Şarj istasyonları yok diyordunuz, kurulmaya başlandı.
Aylardır farklı illerdeki organize sanayi bölgelerinde bu aracın parçaları üretiliyor. İnsanlar bu yüzden para kazanmaya aylar önce başladı.
Mart ayında bu araç yollarda gözükecek deniliyor. Vakti geldiğinde göreceğiz.
Sıvı yakıtlı suv araclarin fiyatı şu an 1 milyonun üzerinde. Tamamen elektrikli togg fiyatı bugünün fiyatı ile 1 milyon lira civarında olacak deniliyor. Satışlar başladığında tıpkı tokilerdeki gibi aşırı bir ilgi olacağını düşünüyorum. Zamanı gelince onu da göreceğiz.
Yukarıda saydıklarım ne oluyor? Haydi cevap ver. Sonrada kim cahil, kim kör düşün diyeceğim ama hiç sanmıyorum.
Senin gibilerin bir gözüne aracı, diger gözüne fabrikayı soksan yine inkar eder. Tiyatro der geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kılıçdaroğlu aday olursa göreceğim sizi. ilk turda rte kazanır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajda aslında ne demek istediğini ben anladım.
-
togg italyan ise mercedes de fransızdır.
yazık adamlar heykel yapmaktan başka bir "icraat" bilmedikleri için telif hakları nedir mülkiyet hakkı nedir marka olmak nedir nasıl üretim yapılır haberleri yok ver heykeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X