headshot... |
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan araç içi Togg paylaşımı: Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı (4. sayfa)
-
-
Taşı taşa anca vurmuşuz.
Evet taş devrinden selamlar.
-
Üretim bandını gözüne soksalar. Sen üretim bandı yok diyorsan, olduğunu bilsende yine yok dersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gözüne soksunlar arkadaşım. Ben demiyorum. Üretim bandı yok ortada daha. Varsa, buyrun gösterin diyorum. Olsaydı, hepimizin gözüne sokarlardı. Yapsınlar, üretsinler. Helal olsun diyelim. Sanki biz başka ülkede yaşıyoruz be. Biraz beyin ya.
-
Satışlar başlayınca üretim bantlarini görürsün. Gerçi yine yok dersin.
Zamana birakalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 5 Kasım 2022; 23:6:26 >
Tesla'nın kalite mühendisi Ramazan Zaybak'ın yaptığı yorum;
"Burada gördüğünüz her şey kesinlikle en üst düzey otomotiv endüstrisi standartlarında. Bu otomobil üretim kalitesi bakımından birçok kişiyi şaşırtacak."
%25 azınlık Tesla nedir biliyonuzz değil mi, ha işte o Tesla'da çalışan kalite mühendisi.
-
Çözmesi kolay olurdu. 2023 de Lozan Antş bitince Jelibon Madenleri devreye girecek...
-
çok çakma havası var CEER daha özgün gözüküyor... zaten Jet Fadıl çok daha iyisini yapıyordu sabote edildi...
-
"üretim bandı TDK sözlük anlamı şu şekildedir: Fabrikalarda ürünün daha hızlı bir biçimde üretilmesi amacıyla üstünde çeşitli parçaların takıldığı, çeşitli işlemlerin yapıldığı, hareketli şerit."
Togg un 21 dk lik üretim videosu var diyecegimde sen orada tiyatro oynandığını düşündüğün için birşey değişmeyecek.
Türkiyenin yabancı markalardan büyük bir tecrübesi var. Togg un bazı parçaları aylardır Türkiyenin farklı illerindeki organize sanayi bölgelerinde üretiliyordu.
Üç beş ay sonra banttan araçlar birbiri ardına çıktığında bu söylediklerinin de bir anlami kalmayacak.
Ancak senin düşüncede olanlar yine bin türlü eksik bulduğunu söylemeye devam edecek.
Diyelimki ben orada tiyatro oynandığını düşünüyorum ama sen düşünmüyorsun. Beni, pkk köpekleriyle, bir tutuyorsun. Benim kim olduğumu biliyor musun? Diyelim orada tiyatro oynandığını düşünüyorum. Bu beni pkklı mı yapar? Ben Türküm. Sen bana direk hakaret ediyorsun.
6 ay sonra band kurulur, araba çıkar. Ben araba yapamazlar mı demişim? Benim ülkede eksik bulduğum çok şey var. Bunun büyük kısmından akp, kalanından öncekiler ve halk sorumlu. Hak aramadık, yapılanlara ses çıkarmadık. Şimdi ben feto iti mi oldum bunları söyleyince?
Ha akp iyi mi diyeceksin? Anayasa değişimi için daha yeni hdp'nin kapısını çaldılar. Bunların hepsi aynı b.k. Bunu da unutma.
-
Arkadaşım pkk, feto konusunda ben senin için bir cümle bile kullanmadım. Kullanmamda. Sanırım karıştırdın. İyi geceler
Evet. grippin adlı şahsa yazdığım cevaba alıntı yapmışsın arkadaşım. Doğru söylüyorsun, kusura bakma. Sana da iyi geceler.
-
Bunların cenahtan Fatih Altaylı üretim bandı yok dedi diye bunlar da papağan gibi üretim bandı yok diye tekrarlıyor.
Gözüne "üretim bandı" videosunu sokuyorsun hala bu üretim bandı değil montaj hattı diyorlar. Togg mühendislerinden daha iyi biliyorlar, hatta Tesla Kalite Mühendisi adamdan bile daha iyi biliyorlar.
Bak bu "üretim bandı" videosuna cevap olarak Tesla mühendisi adam ne yazmış;
"Bu videoda gördüğünüz her şey kesinlikle son teknoloji otomotiv endüstrisi standartlarını karşılamaktadır. Benim açımdan bu araba üretim kalitesi açısından birçok kişiyi şaşırtacak."
Üretim kalitesi diyor, montaj kalitesi demiyor.
Olm iki sevinin ne var, ülkeniz araba üretiyor devasal fabrikası kurulmuş yanında pil fabrikası kurulmuş, cihazlar alınmış, mühendisler çalışıyor renkleri modellieri bile sergilenmiş hala ama üretim hattı yok diyor adam ya.
Yemin ediyorum bunlar artık sokakta kudurarak ölecekler yerlerde kudurarak ölen muhalifler göreceğiz demedi demeyin ben bu kadar üleksien düşman adam görmedim ama sorsan Türküm diyor, türküm deyince bütün yapılan işlere karşı çıkmak legal oluyor.
Az kaldı olm şurda 3-4 ay kaldı silme sen bu mesajlarını, gerçek TÜRK'ler ne üretiyor gözüne sokacağız senin ve senin gibilerin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grippin -- 6 Kasım 2022; 0:58:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X