Açılış törenini babayiğit diye sahneye çıkardıkları adamlarda hiç para harcamış gibi hal göremiyorum ben. Koç grubu babayiğit olarak çıksaydı bu kadar devlet imkanları seferber edilir miydi? hiç sanmıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 4 Kasım 2022; 5:5:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan araç içi Togg paylaşımı: Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı (2. sayfa)
-
-
Önce Koç gurubuna teklif edildi. Ama Koç gurubu teklifi kabul etmedi. Yorum yapmadan önce bilgi sahibi olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğunu anlamadan yorum yazma. Koç grubuna bu kadar imkan sunulmadan ağır yükün altına girmesi istendi. Bu kadar imkan seferberlik ettikten sonra şam babasından da yiğit çıkar
Bence sen yazdığın yazıyı bir daha oku. Koç grubuna bu kadar imkan sunulmadan ağır yükün altına girmesi istendi şeklinde bir yazı yada ima yok.
Seçim seçim.
Yow honi fobrika? Yow hani araba?
Seçim seçim agepe.
Yow daha araba yok ortalıkta fabrika bile yok. ehuehuehueuh
Kaybedecekler. Boş seçim yatırımı.
Ney ney üretim ile mi bir ülke kalkınıyor? Hadi ordan hüloooo siyasiler bizi kurtaracak agepe cehepe.
-
Araç çıktı çıkıyor denile denile yüzü eskidi .... Boş beleş proje
Adamlar hayal satarak mali götürdü. Millet halen uyuma peşinde. Büyük şirketlere bakın özellikle borsasakilere hepsinin karları geçen seneye göre 2-3 kat artmış. Sizin ne kadar arttı kazandığınız... Boş politik soylemelere artık itibar edilmemesi lazım.
https://www.politikyol.com/turkiye-sefalet-endeksinde-birinci-oldu/
Araba yapmamız güzel ama kalan herşey berbat ülkede. Eğitim ve ekonomi yerlerde. Yazık oldu ülkeye. :(
-
Fabrika denmiş diye konuya giriş yaptım , üretim bandından çıkan araç denildi , ben merakla üretim bandını fabrika üretim aşamasını görmek isterdim, sürekli bir çelişki, :(
-
Malum güruh: Cumhuriyeti senden öğrenecek değiliz! Hani TOGG heykeli? Heykel dikilmedikçe gözümüzde yok hükmündedir.
😃
Sen de seçim sonrası Türk halkı açlıktan sefaletten kırıldığı için göbek atarsın, yeter ki partin seçilsin. Sizin ne de olsa parasal sıkıntı yok. Halk ölmüş bitmiş umrunuzda değil.
-
Togg ve asfalt yersiniz artık 2023'ten sonra, markete giremeyeceksiniz ne de olsa %300+ enflasyonla. Ben gider yurtdışında yaşarım mesleğim gereği de siz 2023'ten sonra ekonomi bitince ne yapacaksınız asıl onu düşünün. Sadece zengin müteahhitlerin alacağı araca sevinmeye devam, oyunuzu da basmayı unutmayın.
-
kıçta don yogg, altta togg yok.
-
10-15 sene önce yapılması gereken araç şimdi yapılıyor. Malum kesimi ancak togg konularında görebiliyoruz. Ötv konularında yoklar. Akp de zihniyet olsa motor hacmiyle vergi almazdı, bırakın togg'u. Adamların tek derdi kendi saltanatları.
Ülkeye katkıdan çok zarar vereceğini düşünüyorum Togg'un. Şimdiden makarna kömürden farkı kalmadı. Baksana aktrollere, toggla yatıp toggla kalkıyorlar. Açlıktan ağzı kokuyor ama Togg diyebiliyor, çünkü utanma duygusu yok. Ne olursa olsun, akp ne kadar seçim yatırımı olarak görürse görsün, yine de destekliyoruz Togg'u. Başarılı olması için üzerimize düşeni yaparız. Tercihimizde ilk sıraya ekleriz.
Akp vs hikaye, aslolan bizleriz, bizim geleceğimiz. Tek derdimiz geleceğimiz daha kötü olmasın. Gerçi bunları savunanlar olduğu sürece zor ama bir umut.
-
İnşallah aracı satış garantili yapmıyorlardır satamadıkları her aracı yeniden vergilendirip vatandaşa yüklemezler
-
uretim bandi trdekini kastetmemistir sanirim
cunku fatih altayli arabalari ilk geldiklerinde gormustu ve hala ayni arabalar demisti
yurt disindan getirilen ornekler yani
hatta aynalardaki kameralardan bahsetmisti
yani su an trdeki fabrikada uretilen bir araba yok
trollere sorarsan araba banttan cikti derler
fabrika acilisinda ne bant gorduk ne makinalari sonucta
-
adamlarin aklina soktun
kopru hesabi olucak desene
-
Biri araba yapıldı diye sevinir diğeri onu baskılar :) la oğlum bu mühalefet oldukça bu iktidar düşmez. Akp’nin sağ kanatı mhp ise sol kanatıda chp’dir. 2023’te bi 5 yıl daha ampul yanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X