|
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayi payı açıklaması: 'Halktan para toplama gayretinde değiliz' (2. sayfa)
-
-
Tepki gelmese karar yürürlükten geçerdi. Eee sonrası ne olacaktı? Mis gibi yıllık 750TL. Ha kredi kartı üzerinden bu tutar devlet kasasına şimdi girmeyecek ama emin olun o 750TL başka kalemlere aktarılacak ve taksit taksit vatandaştan gene alınacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puhahahah. Allah C.C. Islah etsin.
-
750 lirası cebinde kalan "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasındakiler ötv, kdv, öiv, gv gibi adaletsizliğede ses çıkarsaydı keşke. Akşama kadar hükümete ana avrat sövmekle olmuyor bazı şeyler. SES ÇIKARMAK GEREK
-
Ben şahidim recebim asla öyle şeylerin gayretinde değilsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konser, yolda kalan otobüs haberleri ile uğraşıyorlar.
Gündemi nasıl değiştiririz, nasıl bilmemne yaparız da konuyu saptırır unuttururuz diye.
Yenidoğan çetesi kimlerle bağlantılı, arkalarında kimler var vesaire araştırılıyor mu mesela?
Öldürülen Narin'in kimlerle hangi bağlantıları var, tarikat vb haltına mı kurban gitti, ne oldu, araştırılıyor mu?
Hepsi şüpheli. Her olayın altında bir pislik bir halt, bir bağlantı illa. Ama hepsi dedikodu modunda kalıyor.
Medya medya değil.
Geçen Güldür Güldür'de çok güzel skeç vardı, atv ve szc modeli ile çok güzel dalga geçiyordu.
-
Her seferinde yoklama çekiyorlar , ses çıkarsa geri çekiyorlar ses çıkmasaydı alacaklardı parayı
Konuyu ortaya atan da yalanlayan da aynı kişiler olunca açıklamanın hiçbir ciddiyeti kalmıyor. Her seferinde aynı terane.
Ayrıca "Halktan para toplama gayretinde değiliz" derken verginin vergisini alıyorsunuz insanlardan, şunu söylerken ben utanırdım. Üstelik unutulmaması gereken 128 milyar dolar gibi bir gerçek de var...dı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Kasım 2024; 09:50:14 >
-
Saçma olan kredi kartından alınması.hesabında ve mal varlığı fazla olandan alınsın 750 tl değil daha fazla.adamların 10 tane kiracısı var ona göre alın vergi hesabında 1 milyondan fazla parası olanlar var.sadece kredi kartı için kanun kredi kartı olmayan peşin kullanan dini bütünler var mülteciler var onalrdan neden alınmayacak.yoksa para sorun değil 10000 tl de veririz.ayrıca ilk önce kamudan kısmaları gerek harcamları belediyeler vergi affları v.s alsınlar holding şirket gutbol takımları v.s.1 yıl vergi alsınlar bunlardan zaten 5 yılllık emekli maaşı savunma parası çıkar.
-
Bir de halktan para toplama gayretinde olsalar demek ki düşünemiyorum halimizi
-
Fahiş Vergiler ve sonradan uydurulan vergiler ne acaba?
-
Daha yeni araç tanıma vergisi getirdin, dün 750lira KK'dan alacaktın da vazgeçtin, ÖTV'ye tabi 100liralık bir ürünü almak için 300 lira harcıyorum, aylık maaşımı öderken vergi veriyorum satın alırken bir daha kullanırken bir daha sonra elektrikte bir daha yakıtta bir daha vergi ödüyorum.
Bu ödemeleri yapan halkın en az %30u devam diyor, yetmedi diyor.
Ve evet zam vergi ve eleştirel entry'lerin altına hiçbir troll bişi yazmıyor, kayıplar nedense. anca gidip askeri ürünler ve gelişmeler, yol köprü ile ilgili postların altına heykel yerine bunları yapsaydık şimdi çok ileriydik yazıyorlar..
-
Ekrem İmamoglu konusunda zırlamak ile meşguller şu an.
-
7.500 tl bağış yaptım açıklamasınada 10x mustafa sandal yazdım anlayana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 21 Kasım 2024; 12:35:16 >
-
Elliki bu konulara gelince r ye takarken vitesi kırıyorlar ama savunmaya çalışmaları çok eğlenceli oluyor
Buyrun dünya üzerindeki vergideki yerimiz. :)
Gelişmiş ülkeler gibi vergi ver, 3+.dünya ülkeleri kalitesinde yaşamaya çalış...
Kaynak : https://taxfoundation-org.translate.goog/research/all/global/2024-international-tax-competitiveness-index/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc
-
Alıntı
metni:"Biz savunma sanayii ile ilgili halktan para toplama gayretinde olan bir iktidar değiliz. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Muhalefet, bizim iktidarımızın “halktan para toplamak suretiyle sıkıntıları gidermenin gayreti içinde olduğumuzu” söyleyecek kadar sefil durumda. Bizim böyle bir derdimiz yok. Hamdolsun bizim mali imkanlarımız şu anda savunma sanayiimizi ayakta tutacak güç ve kabiliyete sahiptir." O zaman bu nedir, kim sundu bu kanun teklifini meclise ve kim geri çekti?
Alıntı
metni:AK Parti tarafından Ekim ayında TBMM'ye sunulan kanun teklifi ile limiti 100 bin TL ve üzerindeki tüm kredi kartlarından yıllık 750 TL tutarında Savunma Sanayii Destekleme Fonu'na katkı payı alınması planlanıyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X