< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayi payı açıklaması: 'Halktan para toplama gayretinde değiliz' (3. sayfa)
-
-
Vay be! O zaman biz neden 4 tane MTV ödedik? Madem iktidarınızın maddi imkanları bu kadar çok. Peki neden kredi kartından vergi alınması diye bir maddeyi eklediniz? Vay be!
-
Kimse sesini çıkarmasaydı alacaktınız kimi kandırıyorsun.
-
Alınması için kredi kartı limitimi yükseltmiştim.
Ne olurdu çorbada biraz bizim de tuzumuz olsaydı?
Gönüllük esasıyla karşımıza da gelse tekrardan sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnandık be sıkıntı yok.
-
evet doğru söylüyor hiç öyle bir gayretleri yok padişahım çok yaşa
-
Kardeşim, neyin kavgasını yapıyorsunuz? Adam Türk halkının değil, Arapların cumhuru. Elbette onlara dokunmuyor, halkından böyle bir talebi bulunmuyor. Surilerden, Afganlardan, Lübnanlılardan vergi mi toplayacak, Türk halkı dururken?
Aksine Türklerden alıp, kendi halkına dağıtıyor işte... Olması gerektiği gibi
-
Kanun teklifine niye eklediniz o zaman?
Bir bak vergi 1 TL yapın sonra git bakın durumlar nasıl. Ooo durumlar çok iyi o zaman 2 TL yapın tekrar bakın durum nasıl iyi. Tekrar tekrar. En sonunda 10 TL vergi oldu. Bir bakın durumlar nasıl. Dışarda kimse yok evin içindeler Halk kötü durumda. Ekonomi kötü üretim yok. Vs vs yani örnek böyle yönetiliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoksa neden vergi adaleti üzerinde çalışmıyorsunuz. Kaçağı önlemek devletin görevi neden mesela utts için vatandaştan para talep ediyorsunuz hem de maliyetinin 20-30 katı kadar, neden sağdan soldan her fırsattan faydalanıp para tırtıklamaya çalışıyorsunuz, üstelik bunun için bir de bir sürü karmaşık iş yükü çıkarıyorsunuz, neden kendi hatalarınızı bize ödetiyorsunuz, neden işletmeleri yaşatacak şekilde değil öldürecek şekilde vergi alıyorsunuz, neden bu kadar dolaylı ve sürekli ve sürekli artan vergiler var, yaz yaz bitmez. Haydi diyelim şu oldu bu oldu ama bundan sonrası için düzelteceğiz babında en ufak bir ima dahi yok, demek ki siz bu durumu normal ve doğru görüyorsunuz!
Afrikada bir ülkede yaptılar. KDV'yi 3 katına çıkarttılar ÖTV'yi kaldırdılar. Halk nasıl mutlu oldu görsen, artık daha az vergi ismi var aklımızda tutmamız gereken diye meydanlarda coşkuyla kutladılar sonra herkes kutlama sonrası düşen yaprağını takıp, mızrağını alıp çadırına geri döndü.
maaşları yatmamıştır. yoksa damlarlardı hemen dingiller.
-
Öyle bir şansınız var zaten. Gerçekten niyetiniz olsa arar bulurdunuz diye düşünüyorum.
bagis.tskgv.org.trTSKGV - Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfıhttps://bagis.tskgv.org.tr/?gad_source=1&gbraid=0AAAAA-ItoEKJozVEZDVImGiGdfV3Mg9lE&gclid=CjwKCAiA9IC6BhA3EiwAsbltOLBvPBmN5EE5upjrmJdPK4b6wCoq2DcZuCWNrdCbwp-UCTIFipzKWBoCYBIQAvD_BwE#
Her zamanki gibi sosyal deney yaptılar, ölümü gösterip sıtmaya razı ettik yani tasarıdaki diğer maddeleri geçireceğizzzzz diyor
Sürekli ve sıkıntı yok benim açımdan.
Bu kredi kartı kanalı daha iyiydi. Çok kolaydı.
Bu kolaylığın imkanının oluşturmayanları kınıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X