Ben gidip kızılaya bana o an çadır ver desem ve o da vermese ne yapabilirdik? Kızılay barınmayı, yemeyi içmeyi zaten organize ediyor. Ondan önüne gelen ondan çadır isteyebiliyormu ki? Deprem sonrası işi başından aşkın iken üstelik. Devlet o an dünya işle uğraşıyor millet çadırı görüyor. Çok ilginç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayi payı açıklaması: 'Halktan para toplama gayretinde değiliz' (5. sayfa)
-
-
Konuda para ödemeye meraklılar var bunlardan alınsın. Ne kadar para lazımsa ödeme meraklısı arkadaşlara bölüştürülsün.
-
Allah hiç kimseyi, gerçek hayatta tanımadığı bir insandan, saç diplerine varana kadar nefret ettirecek denli çaresiz bırakmasın.
-
Erdoğan "Bu konu tabii beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir çadır satma fiiline, işine giremez. Süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir."
Bu sanırım açıklık getirmiştir.
-
Muhtemelen o karmaşa da istenmeyen işler olmuş olabilir.
Yoksa Kızılay eski Kızılay değil, büyük görevleri göğüsleyebiliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben direkt Silahlı Kuvvetlerimizin İBAN'ına gönderdim parayı. Yine göndericem.
Şu btc boğası tamamlasın yine göndericem.
Düzelti : TSK Güçlendirme Vakfı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 24 Kasım 2024; 18:42:57 > -
Sanırım eksik bilgi var... Silahlı Kuvvetlerin direk İBAN'ı diye birşey olmaz.
Ya TSK Güçlendirme Vakfı vardır, ya TSK Dayanışma Vakfı, ya TSK Eğitim Vakfı, ya da Mehmetçik Vakfı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 24 Kasım 2024; 18:12:49 > -
Evet, aklıma gelmedi, teşekkür ederim.
TSKGV, Güçlendirme Vakfına gönderdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 24 Kasım 2024; 18:43:13 > -
hitap ettiği kitle bu yalanlara inanmış ve savunmaya geçmiştir.
-
Reis ülkenin halini görmemek için kalp körlüğü olması lazım. Ülke acı çekiyor bu işi ya çöz yada artık aklını başına al kiraya verme.
-
yapıp yapıpta hiç bir şey olmamış gibi konuşup üzerine bir de muhalefete laf sallama kabiliyeti harika bu adamın çok enteresan
-
100 yıl sonra hasta adam Osmanlı haline geldik.
ekonomi çöktü, adalet, eğitim, sağlık parası olana...
50 cente muhtaçız...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X