Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayi payı açıklaması: 'Halktan para toplama gayretinde değiliz' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece burası değil.

Bizim birçok derneğimiz daha var.

Örneğin; Sizin sürekli eleştirerek buraya yardım etmeyin dediğinizi zannettiğim "Kızılay"

Devamı yarın...

• O zaman vergiler kalkısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt

Yine çok kolay yeter ki isteyin. Konuyu saptırmayın. Yapmak istiyorsanız samimiyseniz yol belli sürekli yapabilirsiniz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Bu kolaylık gelseydi eskisi gibi gelen mesaja cevap ver. Telefonu çıkart sms'i yaz vs. olmayacaktı.

Ne güzel haber düşünce hemen hamlemi yaptım limitimi yükseltmiştim.

Benim için kötü oldu.

Zaman zaman yolumu da aracıma akaryakıt almak için Mehmetçik vakfı benzinliğine yönlendiririm.

Şu kredi kartı limitinden beni mahrum ettiler ya çok kınıyorum.

Düzenli bağışçı olabilirsiniz. İsteyene her türlü kolaylık var ama reklamı olmuyor işte

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Düzenli talimat ayarlayabiliyorsunuz mahrum değilsiniz istekliyseniz hemen uygulamadan talimat ayarlayın. Gözünüz arkada kalmadan tak tak bağış olur. İstedikten sonra her şey çok kolay 

• Aynen vatandaşın kazancının %70-80'ine vergi olarak çökünce halktan para toplama gayreti içinde olmuyorsun aynen reis. Verginin vergisinin vergisini aldığın halde pandemide millete yardım edeceğine iban fırlatınca, işsize gss diye borç kitleyince, çift MTV vergisi, ek gümrük vergisi, bir telefondsn daha yüksek değerde IMEI kayıt harcı isteyince de milletten para toplama derdinde olmuyorsun reis. Aman iyi ki böyle bir derdiniz yok, bir de olsaydı sonuç ne olurdu kim bilir.

Reis yine halkla billur geçmiş. Böyle halkım olsun ben de geçerdim gerçi.

Sorun yok.

• Biz Bize Yeteriz kampanyasının utancı yeter de artar bile bu yönetim anlayışına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Kasım 2024; 23:52:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rte ye saygımız tartışılmaz ama lütfen milletin parasına ihtiyacımız yok itibardan tasarruf olmaz gibi laflar demesin tekrar. eyy almanya diyip mersoya binmek...

osmanlı anadolu selçuklu büyük selçuklu... ilk defa devlet kurulmuyor. 4. bu. vergi artıyorsa yıkıma gidiliyor demektir.

• Ayrıca tüm oyuncaklara %20 ötv getiriliyor. Oyuncaktan toplamda %40 vergi alma gayretinde de olmayız umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Depremde IBAN vererek para toplayanda kilise papazıydı

• Ne diyorsa tersini düşünün, öyle anlayın meramını. 😒

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YALAN... YALAN... YALAN...

Yaptıkları tek şey bu    

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Dünya üzerinde oluşan ve ülkemizde de yaşadığımız gibi büyük afetlerde-yıkımlarda insanların çoğu insanlık namına maddi ve manevi yardımlara koşarken ülke, millet, coğrafya veya kim olduğuna bakmıyorlar.

Örnek: Kızılhaç, Kızılay

Düşüncelerime göre başka herhangi bir ülke bu yüzyılın afetini geçirse nalları diker, dükkânı kapatırdı.

Yüzyılın deprem afetiyle boğuşan Türkiye aynı zaman diliminde denk gelen çalışanların emeklilik haklarını da iade etmekten kaçınmadı (EYT)

Dediğim gibi Avrupa ülkeleri bile emeklilik yaşını mezara doğru vatandaşına aylık az vermek için zannettiğim üzere yükseltirken biz bu konu da daha adil olabiliyoruz.

Büyüksün Türkiyem.

• Durduk yere kimse kimseye böyle birşey söylemez. Milletin kanını emdiklerinin ve bunu bilerek yaptıklarının farkındalar, zaten o yüzden söylüyorlar ‘’ öyle bir amacımız yok ‘’ diye.

Ne diyorlarsa tam tersini anlayın işte.

• Vay canına bak sen. Madem öyle bir gayeniz gayretiniz yok. Bu kadar vergiyi bu halk kime ödüyor ? Onu da anlatın. Böyle çocuk kandırır gibi konuşmayın artık.

Depremde Kızılay'ın çadır sattığını unutmayalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.