< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 5 Ağustos 2024; 18:37:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sosyal medya şirketleri adeta militanlaştı' (3. sayfa)
-
-
Devlet Terbiyesi bile yok!
Liyakat SIFIR !
Amaç buysa başardılar! ...
REZALET!
-
davalık olmak istemem fakat yazdıklarınızdan daha ağırlarını yazabilirim, durum malesef kötü, daha kötüsü düzeltecek işler kimsenin umurunda değil.
-
Yazdıklarınıza sonra cevap vericem, unutmamak için not olarak yazıyorum. :) vaktim yok çıkmam lazım.
-
Türkiye'deki firmaların yaptıkları düşünülünce bunlar melek kalıyor ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl militanlaşan bunların trolleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Militanlasti derken kendinden mi bahsediyo bu?
Yanlış anlamayın cevaben size değil o Siyonist israil bir taraflarını seven kişiyedir O kendini bilir.
Erdoğan ne giyime be kuşama nede kişilerin görüş ve anlayışlarını karışmamıştır.Karışsaydı etek boyları kısalmazdı.Erdoğan gizli bir niyeti olmamıştır,
her daim görüşlerini açıkca dile getirmiştir ben imanlı bir gençlik istiyorum diye ,Ha bundan rahatsız olan sahte Atatürkçü siyonist İsrail öpücücüleri rahatsız olmuşlardır.
Biz onları geçmişte çok gördük yaşadık insanların gerek görüş gerek dini inançlarına laiklik zırvası adı altında dayatma yapmışlardır.
Erdoğan Milletin ordusunu millete silah çeken bir ordu olmaktan çıkarıp milletin ordusu yapmıştır.Bu bile bu ülkeye ve bu Millete yapılan enbüyük hizmettir.
-
ABD tiktok 'u kapattı bu kadar yaygara kopmadı.
Rusya Google'ı kapatacağız dedi.
Ama bize kapatınca ortalık ayağa kalkıyor.
Nato kafa nato mermer bir muhalefet kitlemiz var, hiçbir şey bilmeyen, Ak Parti ne yaparsa bodoslama karşı olmaya and içmiş vasat bir kitle
-
Memleketin onca sorunu dururken bunlarla uğraşması gerekenler sosyal medyaya kafayı takmış vaziyette...
Gerçi geçmişte youtube engellendiği vakit dönemin başbakanı 'Ben youtube giriyorum.Siz de girin' demişti...
Şuan İnstagram'a insanlar yine giriyor.DNS değiştirerek ya da VPN kullanarak giren giriyor.Hatta malumlara yakın sosyal medya kullanıcıları ve gazetelerin instagram sayfaları bile güncel şeyler paylaşıp duruyor.Herkesin bir şekilde girebildiği platforma girişleri zorlaştırmakta amaçlanan ne?Dahası VPN gibi uygulamalar nedeniyle milyonlarca insanın verileride kopyalanıyor.
Bir de ne hikmetse 'sadece' İnstagrama yasak getirildi.Gençlerin çoğunlukla bulunduğu bir platforma...Ama nedense aynı şirkete ait Facebook'a böyle bir yasak getirilmedi..Acaba facebook malum partili dayılar ve teyzelerle dolu olduğu için mi facebook'a torpil geçildi merak ediyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Ağustos 2024; 21:24:24 > -
İnsan bu zihniyeti dinlese sadece İsviçre'de, Almanya'da, Hollanda'da olduğunu düşünür. Bu zihniyet, bu ittifak Kenya'dan, Nijerya'dan, Fas'tan, Mısır'dan geriye götürmekte kararlı ülkeyi. Gönüllüleri, kendileri dibe vurdurmayı çok istiyor, Allah bunlardan korusun, kurtarsın Türkiye'yi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cesaret Madalyası alan ilk ve tek Müslüman, Siyonistlerin eline su dökemez .
Birlerin çamur atmasıyla olmaz bu işler.
Hamas Terör Örgütü dedik diye ne demedikleri kaldı...
Çamur at izi kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 5 Ağustos 2024; 21:38:44 >
Doğru söylemiş.
Rusya bile Google'ı kapatacağız başka platformlara geçin diye uyarıda bulundu.
Çin zaten çoktan kapattı bunları.
Küresel çete sosyal medyayı ele geçirip kurdukları platformları kendi planlarına uygun şekilde dizayn ediyorlar. İnsanları kendi istedikleri şeytani plana uygun hareket etmesini sağlıyorlar.
Instagram'a uygulanan sansürü şiddetle destekliyorum.
Google hizmetleri üzerinden ticari olmayan nice kurum ve kuruluşlar üniversitesiteler Google altyapısı kullanıyor. Microsoft pahalı geliyor diye Google daha makul diye geçen birçok üniversitesiteler var.
Ticari veya olmayan nice eğitici içerikler var YouTube sa .
Birden kararla YouTube kalıcı yasaklanırsa Çin gibi önce ikame sağlam uygulamaları olmalıdır hatta buna özel Android cihazları Apple cihazları da olmalıdır. Çin ikame sorununu öncesinde çökmüştü....
Bu işler öyle hariçten gazel okumaya benzemez ....
Sığ yaklaşım kaos getirir.
Tamam işte tüm metaya ait uygulamaları kapat bakalım ne oluyor. Facebook falan gitsin whatsapp gidince ne olacak görürüz.
-
Elbette o zaman kendi platformları kuracaksın. Veya Yandex 'e geçeceksin. Çin çoktan kapattı , kapattı ölmedi batmadı. Atla deve değil bu iş. Asıl sığ yaklaşım bu düzene köle olmaktır.
Sen düzene köle olmuşsun. WhatsApp yoksa diye ölmezsin merak etme. WhatsApp yerine onlarca program var. Seni köle etmişler Facebook'a WhatsApp 'a, onlarsız yapamıyorsun geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Ağustos 2024; 21:59:4 >
Cinliler Yandex filan Rus ekosistemine gecmediler!
Ama sen Emperyalist burnumuzda sinirlarini genisletmek isteyen Ruslarin Yandex ine mi gecilsin diyorsun ?
Oldu sen simdiden VK ( VKontakte ) ile sosyal medyayi da cozmus olursun...
Birinden inip itekine binmek :) ...
Enteresan bir ozgunluk anlayisiniz var. Pratik zeka desek alakasiz yok akilsizla dolu ...
Akilsiz zekilik boyledir ...
Birine kole diyorsan kendi mantiginla Ruslarinki de kolelik Cinlilerinki de koleliktir...
Nerde ozgun gercek yerel ?
Cakma Pardus bile Linux dagitimi ...
Kaynak Koduna kadar Kernel ine kadar yerli ne var ?
Sukredilsin ki Linux acik kaynak kodlu ... Akli sira hazira konup ufak tefek yerellestirmelere bile gerektirmeden paket kurucusu ile Isletim Sistemi mi de yapilmis ovunulur degil mi ?
Yalanlara sak sakcilik yapmak ihanettir ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X