Tamam sen Google'a itaat edip İnstagram'a köle olmaya devam et. Türkiye Cumhuriyeti devleti kapatınca da ülkene küfür et, tam Instagram'ın tam Google'ın istediği onlar tarafından işgal edilmiş bir kişiliksin. Çözüm üreteceğine Meta 'ya biat ediyorsun. Ben senin gibi düşünmeyi red ediyorum. Ben Meta 'ya köle olmayı red ediyorum. Ben Instagram ile doğmadım kimse de Instagram ile doğmadı. Instagram olmazsa benim hayatımda değişecek hiçbir şey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sosyal medya şirketleri adeta militanlaştı' (4. sayfa)
-
-
Youtube 'a girin Fetö PKK cirit atıyor.
Yarın YouTube da kapatılsa aaaakkapeee diye ona da ağlarsınız, neden çünkü beyinlerinizi sosyal medya ile işgal etmişler.
Bütün sosyal medya gerekirse kapatılsın, Türkiye Cumhuriyeti devletini tehdit eden hangi sosyal medya platformu varsa hepsi kapatılmalı buna YouTube da dahil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube fetö pkk ne demek onu bile bilmez. Hepsinden fazla saray destekçisi var sosyal medyada, Türkiye cumhuriyetine tehdit. Onlar ne olacak? Youtube da şeriatçılar cirit atıyor kapatalım onları da. Küçük çocuklara din anlatıyorlar çok sakıncalı. Hepsini yasaklamak lazım.
-
Ben hiç kimseye köle möle değilim. Sizin için niye bedel ödeyeyim ki? Canım ne isterse onu kullanırım keyfimi bozma bana ne senin filistininden? Kendi davana ortak falan etme beni ilgilendirmez. Faydanız yok zararınız olmasın. Sizin meseleniz bu.
-
Azgın aktroll (oktroll) ordusuna ne demeli.
Demek ki onlara karşı çok ilgilisin ki algoritmada hep karşına çıkıyor ☺️
Ben yanlış anlamışım, anlaşılmıştır.
-
Facebook WhatsApp gitsin ne olacak görürsün yazmışsın, bunların yerine onlarca uygulama var. Yaay var Bip var ama sen köle olmuşsun Meta denen çeteye kabul et.
Kim ne yapsın öyle ezik büzük kimsenin takmadığı kullanmadığı uygulamaları? Birşeyi kullanmak köle olmak değildir. Bende öyle bir köle olma tapınma kültürü yok.
-
Ezik büzük mü? Yaay ve Bip..Hiçbir farkı yok şekli şemali bile aynı ayrıca internet bile harcamıyor. Ama seni bir Meta tapara dönüştürdükleri için bir köle gibi savunuyorsun gördüğün gibi
Türkiye Cumhuriyeti Dünya'da hiç bir ordunun karşısına direk cephe alıp fiili olarak işgal edebileceği, savaşabileceği bir ülke değil. Fakaat, Egemenler şunun çok iyi farkında ki biz kendi içimizde bölünmüş vaziyetteyiz. Kendi yaptıkları suçları , uyguladıkları politikaları kendi şirketlerini savunacak , onlardan taraf alacak kadar şuurunu yitimiş bir gençlik yarattılar, her ne yaparlarsa yapsınlar hemen onalrın yanına hizalanan , kendi devletini değil onları hakları çıkaran bir basiretsizlik. Asıl bununla mücadele etmek gerek..
-
Anadolu Irak gibi petrol zengini olsaydı, Güneşin Batmadığı imparatorluk işgali Yunan Ordusuna bırakmaz bizzat kendi işgal ederdi...
-
vay bee
-
Direk yapmazlar , onlar vekil kullanır. İngilizler 2nci dünya savaşından sonra vekaleten , perde gerisinden iş yürütüyor, bunda da çok başarılılar. Biz burda arap-türk-kürt birbirimizi yeriz, onlar bölgeyi kaos üzerinden dizayn ve kontrol etmeye devam ederler. İmajları da bozulmaz, elini kire bulaştırmazlar, demokrasi ve medeniyet şampiyonudurlar hep, alkış bile alırlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X