Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sosyal medya şirketleri adeta militanlaştı' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis izin ver de millet bir nefes alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamas bizi neden bu kadar ilgilendiriyor anlamış değilim. Hamas ı övenlerin mitinglerine bakıyorum. Alana gitsen kalabalığa seslensen kardeşler şurada otobüstleri ayarladık Gazze'ye adam götürüyoruz direnişinize orada devam edersiniz hani bağırıyorsunuz ya buradan canımız kanımız malımız hepsi feda diye hadi toplanıp gidelim desen 10 kişi bulamazsın Gazze'ye gidecek.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Bütün kitap ve ansiklopediler de yasaklansın. Onlar da yabancıların ellerinde. İnterneti tamamen kapatalım yabancı icadı. Telefonları yasaklayalım amerika ve çin'e bilgilerimizi sızdırıyorlar. Açalım tv'yi sabah programlarında kim kimin mıncıklamış kim kimi öpmüş onu izleyelim ahlakımız artsın.

• The DayDreamer kullanıcısına yanıt

Birde bunlar var böyle sapla samanı karıştırıp konuyu saptırmaya çalışarak hedef şaşırtmaya çalışanlar. Ansiklopediyle, kanalizasyon olan sosyal medyanın özellikle bu yahudi meta’nın sosyal medya uygulamaları (whatsapp, facebook, instagram, messenger) kel alaka.

interneti izole edebilirsin her türlü yeterki iste.

Akıllı telefonlarda da yahudi sosyal medyası (whatsapp, facebook, instagram, messenger) yerine yerli alternatiflerini kullanır bile isteye verdiğin özel bilgilerinin yerli yerinde kaldığından emin olur abd’ye yada israil’e sızdırılmadığından emin olursun.

sıkıntı OS ise, grapheneOS kullanır keyfine bakarsın.

Sabah programları konusuna katılıyorum. O programlarda toplumumuzu kötü yönde etkiliyor. Tamamı kaldırılıp yerine bilgilendirici&eğitici&terbiye verici programlar yapılmalı.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Çok doğru tespit

• smart1978 kullanıcısına yanıt

daha siyonist yahudi ile ortodoks yahudiyi ayıramayan kıt zekalının birisin kalkmış burda "amo madolyo aldu" diye hönkürüyorsun

• Bunların işin içinde olması şüphe ve korku hissi uyandırır. Propagandalar dolar taşar, herkes fişlenir, neler yaşanacağını tahmin etmek zor değil. Tüm ülkeye sopa gösterilir, parmak sallanır. Veriler bunların elinde olursa herkese polis, karakol, mahkeme, dava yolu gözükür, ceza üstüne ceza yağar, bu zihniyet ezmek için yırtınıyor zaten. Ülke karanlığın elinde, kurtulmamız şart. @Hermiyasinmi adamlar o kişiye niye verdi, ne gördüler de verdi? Herkes o kişiden memnun, onlara yol, kapı açıyor, gerçekler ortada, kof atarlanmalar çözüm değil, Türkiye'nin içte ve dışta sorun çözme kapasitesi kalmadı. ABD, Rusya, Çin, İsrail, Araplar kimin ne yaptığını görüyor, biliyor, vatandaş da yaşananların farkında, bağırmak gerçekleri değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 6 Ağustos 2024; 21:29:23 >
  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

Bu  KIT akilli akli sira Yahudiligi iki cesit saniyor ?

Israil de her turden cesitlilikte insanlar vardir. Bunu yillardir ifade de ederim beni takip etseydin bilirdin . Ogrenecegin cok seyler var . Benim de baska alanlarda ... 

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Al sen kullan. İş yerinde bunu kullanacağız diye dayatırsın millete bakalım nasıl kovulacaksın? Bende tapma adeti yok dedim ya o sende var.

Bu işler öyle tapma falan meselesiyle buraya yazmanı sağlayan alette onların icadıdır. Sende batı tapar olmalısın. Adamın internetini, cihazını kullanıyorsun. Bu iş öyle işe geldiği gibi olmuyor. Yerli millisini bulursan al o zaman yazarsın.

• Demokrasiyi rafa kaldirdiklari gün ülke bitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Ben dayatmayacağım devlet dayatacak konunun benimle bir ilgisi yok. Çin Rusya nasıl kapatmışsa Türkiye Cumhuriyeti devleti de öyle kapatacak ve dayatacak.

Sen nasıl millete WhatsApp ve Instagram kullanacağız diye Meta'yı dayatıyorsan Türkiye Cumhuriyeti devleti de Yaay ve Bip kullanacaksınız diye dayatacak. Adamın internetini bedava kullanmıyorum parasını veriyorum da kullanıyorum babasının hayrına vermiyor bana.

Sen Meta 'ya tapmaya devam et gün gelecek bu iktidar gidecek bu küresel çetenin eşkıyası Meta denen çeteye sağlam bir sansür uygulayacak, ama sen heveslenme 100 sene iktidar olamayan senin güruh değil başka adamlar gelecek merak etme.

• Instagram denen Meta çetesinin uygulaması kendi istediği yorumları yayınlayıp kendi istemediği yorumları engelleyecek ve bunun adı demokrasi olacak öyle mi?

Bunun adı demokrasi değil faşizmdir, burada bunu onaylayıp Instagram üzerinden kendi ülkesine saldıranlar buraya gelip demokrasi naraları atamaz.

• Kendi koydugu kanunlarla yargilanmasi dilegi ile

O simsekte dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Ağustos 2024; 11:5:55 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Sen iktidarda mısın?  

Şurada sabah akşam memurlara çatıyorsun bir memurluk bile vermemişler. Nasıl iktidar bu? Neymiş devlet dayatacakmış. Bu daha da komik. Yurtdışından gelen dolara muhtaç ekonomin var. Para için mülteci yuvası olmuşsun. İsteseler ekonomini batırıverirler.

Bu iktidar avrupa birliği, abd ve sermaye ne isterse onu yapar. Sıkıysa yapmasın. İktidarda kalmasını bile onlara borçlu her seçimden sonra desteklerinden dolayı teşekkür mesajı yayınlıyorlar. Sende kendini iktidarda zannet. Yerli millli görünümlü islamcı iktidar ama ağası bildiğin sermaye babaları. Meta şirketine böyle şeyler yapacaksın onlarda sabah akşam aleyhinde propaganda yapar ne turist gelir ne itibarın kalır.

İyice orta amerikadaki kimsenin takmadığı, ismi bilinmeyen küçük devletlere benzettiniz. Onlarda kurallarım var bilmem ne var der kimse sallamaz.

• Sen Meta'ya tapmaya devam et al Instagram logosunu sabah akşam secde et hadi bakayım

• Doğru söylüyor. Gümrük vergisi artırılmış, haklı olarak mesela forumda eleştiri yapılıyor. Trol gelmiş vergi kaçırıyorsunuz diyor. Yetmiyor hırsınız diyor. Trole yazdım, "yazdıklarına inandığına yemin et" diye cevap yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 7 Ağustos 2024; 17:29:14 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Trollerin beyni yanmis

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.