Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli ve milli fakat sadece "Made in Pakistan"..,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Arkadaşım, fabrikayı zaten kendisi kuruyor, yatırımı kendisi yapıyor:) byd Türkiye'ye yatırım yapmıyor mu, ürünün fabrikasını kurmuyor mu? Aynı şey işte

Yarın byd de togg projesine ortak olabilir ne kadar çok yatırım alırsan o kadar iyidir

Bu arada Pakistan bedavadan otomobil fabrikası sahibi olacak demişsin ya

Pakistan savaş uçağı üreten nükleer güce sahip bir ülke,hani otomobil fabrikası kurmak için bize pek ihtiyaçları yok:)

Togg projesine yatırım yapacak adamlar bu açıklamaya göre,neden batsın?

Bizde battı mı?

Gerçi forumdaki bazı elemanlara göre battı,0 faiz yükünü biz çekiyoruz

Almanya'dan trenle İtalya'dan gemiyle geliyaa  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Şubat 2025; 10:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Bu ve buna benzer markalarımızı daha da fazla oluşturmalıyız.

Yıllarca neden bizim yerli markamız yok diye hayıflandık durduk.

Umarım sayıları her alanda olmak üzere yerli ve milli ürünlerimiz ve markalaşma değerleri giderek artar.

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Dernek üyelerinin tamamına yakını verdiklri ve aldıklarıyla yüksek havacılık sanayii ürünleri üreten ve devletten teşvik almadan bu başarıyı elde eden yerli ve milli firmamız bile etmiyormuş haberleri basında paylaşılınca yıllardır nasıl da sömürüldüğümüz çok iyi anlaşılabiliyor.

Yerli ve milli değerlerimizi üretecek firmalara bu milletin çok ihtiyacı var.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Adamlar bir laf atmış bizim forumdakiler şirketten daha çok ciddiye alıp fizibiliteye soyunmuş.  

• Ucuza köle bulmak için güzel bir gelişme.  

• Doğuda ikinci fabrikayı açın batı bu nüfusu kaldıramayacak...

Ticari araçlara da yönelin. Egea, doblo, fiorino, clio gibi şirket araçlarıyla yeterince kaybedip fazlasıyla zenginleştirdik o markaları. Togg üst segmen bir marka diyorsanız aynı fabrikada üretebileceğiniz bir alt markasını çıkarın.

Hybrib veya tam içten yanmalı model çıkarın elektriklilerin daha çok yolu var bu anlaşıldı.

Yatırımcı ararken üretmeyen bir ülkeyken şov için başka ülkelerde yatırım yapmayın.

Dikkatiniz yanlış yönde.

• Bak ortaya atılan lafa gelen yorumlara, @Slim Charles

1

Bizim forumun kalitesi ile ilgili yorumu direk bu Balkanlı arkadaş yapmış

2 Bunun diğer ekurisi de bu arkadaş

@BursaliEfsane

3 Birazdan diğer ekuriler Mahmut, evren7,kerim,5100 de damlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Şubat 2025; 14:18:36 >
    Aynı mantık ile bakarsak tüm dünya ileri gidememiş oluyor. Çünkü ABD Dolarının bile enflasyonu var. Yani ABD de bile zam haberleri sıradan herkesin bildiği bir gerçek.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Elinizde Togg un finansal verileri ayrıntılı olarak var sanırım, açıklayın bizde öğrenelim.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Birader sen troll müsün harbiden yoksa ciddi misin? Abd nin enflasyonundan haberin var mı senin? Türkiyenin enflasyonu % kaç onu biliyon mu? Cidden size cevap vermek vakit kaybı

• gidi G kullanıcısına yanıt

Sen arge, tasarım , test , üretim e milyarlar akıtan firmanın 1 arabaya hiç birşey yapmadan ekstradan vergi al halka 3 araba parası ödet, sonra üretim yapmıyorlar diye şirketleri eleştir kim niye üretim yapsın la bu şartlarda utanmadanda türk milletini demode türk milletini düşük kalite arabalara mahkum edenler demiş, 1 arabaya 3 araba parası ödetenkler mahkum ediyor, önüne gelene siyonist ajan bilmem ne diye iftira atacağına gerçekleri kabullen troll

bir araya gelip üretilen arabayıda satacak kimse bulamadıkları için 800 bin kredi, taksit bir sürü avantaj sunuyorlar, hemde kamu bankaları aracılığıyla, sunsana tesla içinde aynı imkanı bakalım hangi araç daha çok satılıyormuş tek tük alan show için alan kamu kurumları bile kullanmıyor bu arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 15 Şubat 2025; 16:6:53 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Ooo söylediklerinin birinin bile konusunu açamadan her girdiği konudan topuklayan zat-ı muhterem de teşrif etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Bak ortaya atılan lafa gelen yorumlara, @Slim Charles

1

Bizim forumun kalitesi ile ilgili yorumu direk bu Balkanlı arkadaş yapmış

2 Bunun diğer ekurisi de bu arkadaş

@BursaliEfsane

3 Birazdan diğer ekuriler Mahmut, evren7,kerim,5100 de damlar

https://tr.euronews.com/2020/02/06/turkiye-avrupa-da-yabancilar-icin-en-ucuz-ulkelerden-biri-oldu

Ben demiyorum kaynaklar bu durumu gösteriyor. Zaten çin in tavırları yeni pazar arayışlarına gitti. Pakistan, Bangladeş, Hindistan, Mısır ...

Mesela Mısır'a Koç Holding yatırım yaptı. Apple da hindistan a üretimi kaydırdı....

Şimdi seni daha da bilgilendirmek isterdim de ampülün patlar.   

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Bana Son yazdığın ile bu ne alaka eminim ki açıklarsın

Ampülün kralı sizsiniz bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Bana Son yazdığın ile bu ne alaka eminim ki açıklarsın

Ampülün kralı sizsiniz bu arada

açıklıyorum ama anlamıyorsun. sanırım ampülü takmayı unutmuşsun.

şimdi akp li mi oldum .

Ben troll değilim. Sen trolmüsün. ben ABD nin enlasyonunu tabi ki biliyorum. ama ne fark eder mantık aynı değil mi. Nasıl ki ABD de enflasyon olduğu için ABD ilerleyemedi demiyorsak Türkiye de enflasyon olduğu için ilerleyemedi diyemeyiz. ABD çok ilerlemiştir, Türkiye çok daha az ilerlemiştir. orası ayrı

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Kendisi bile uydurduğu yalana inanmıyor ama yalan bunlarda bağımlılık yapmış, iftira atmadan, yalan söylemeden duramıyorlar. Ulan hangi yerli şirket bütün hakları ve tasarrufu kendinde olan bir firma kurdu da devlet ondan 3 katı vergi istedi. İşleri güçleri tüsiadı, israili, yabancıları yalamak.

Sabah kahvaltısı için dedeme gittim bugün. Kendisi çocukken, Fatih'e vatan caddesi yapılacağı duyulunca, bunun gibilerin atalarının, cadde madde istemezzük diye günlerce hır gür çıkardığını anlattı. Sonuçta kimse onları şeyine bile takmadı, cadde de, boğaz köprüleri de, ist havalimanı da, ihalar da siz ne istemiyorsanız hepsi gerçekleşti. İstediğiniz kadar kendinizi yırtın, iftira, çamur atın, adalet duygusu ve muhakeme yeteneği olan herkes kimin bu ülke için çalıştığını çok iyi görüyor. Senin gibi körlere yapacak bir şey yok

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey açıklamayamiyorsun

Bir mesajında köle lazım yazıp

Diğerinde sermayenin son dönemde gittiği ucuz ülkeleri yazıyorsun

Çin in iki dev üreticisi buraya fabrika planlarken yazıyorsun bir de bunları

Ampül bile olamazsın sen bu kapasiteyle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.