anlamıyorsun
açıklamasına açıklardım da kapasiten yetmez. eee kapasite şart tabi.
ister yazarım ister yazmam sanane.
ampül düşük watta çalışır ama ben düşük watta çalışmam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 15 Şubat 2025; 18:9:31 > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
togg niye yurt dışı emsalleriyle aynı fiyata satılıyor o zaman ? boş edebiyat yapma , yalamak gibi huylar bu boş şeyleri savunanlara mahsus, chery daha gemiye yüklenmeden %40 vergi koyuldu üzerine sonra yine , sebep togg çıkacak satış baltalanmasın diye
görende asgari ücretli bile togg alabilecek fiyatlandırmada millet keyfinden avrupa araçları veya çin seçiyor zanneder
-
Yazdığını okumadım dayı, vakit kaybı olduğuna kara verdim, sana daha fazla cevap vermeyecegim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş halen söylediklerinin konusunu açamıyor dikkat ettiyseniz
Şurada yazdıklarını konu olarak açsa forumda yılın en komik üyesi seçilir çünkü
İşte size klasik bir Kılıçdaroğlu seçmeni
Herşeyi biliyorum ama açıklayamam o yüzden %60 kanzi
Heryerde bu araçlar.
Yarın daha fazla yerde olacaklardır bizimkilerin (Türklerin) ürettiği bu araçlar.
Aldın mı verileri şimdi eline?
iliminin bilmin üstü pakistanda üretim markayı şaha kaldırır
-
trollerle muhattap değilim
-
Ve halen söylediklerinin tek kelimesinin bile konusunu açamıyorsun
Zeka dolu bir cevap teşekkürler.
Türkler öyle düşünüyor, ekseriyetle.
Türk hizmette sınırda bulunmayacaktır, yeter ki meraklı meraklı soru sorun.
Hemen yapıştırırlar cevabı.
Sanırım üretimlerinden alan güç buna sebep verebiliyor, son çeyrek yüzyıl da atılım yaptılar da...
Geç kalınmış bir adım. Daha ucuz modelleri yapılıp satılabilir. Dijital ekran gibi kısımlardan da arındırılmış bir V1A gibi yeni alt paket yapılabilir. Dacia gibi lükse yönelik tüm ögeleri kırpılmış alt paket.
Togg uluslararası yayılmak istiyorsa tesla yada byd yada cheryle anlaşsın parçaları oradan tedarik etsin destek alsın. Yoksa güncel parçalarıyla işi zor. Saçma sapan ısı pompası olayınıda rafa kaldırmalı ve araçlarda ısı pompası olmalı ve lfp bataryaya geçmeli. Yoksa işi zor.
Bu firmalarla ortakda olabilir bunun ayıbı mayıbı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 15 Şubat 2025; 22:47:23 > -
Eğitimde de uçuyoruz, siz bunun en güzel örneklerinden birisiniz.
Süper tespit, babalarımız ilkmektep mezunuydular ekseriyetle.
Şimdinin gençlerinden dileyen yüksek öğrenemine gidebiliyor diye biliyorum
Sağlıkta da dünyanın bir numarası olduğumuzu bu zekanızla dile getireceğinizi öngörüyorum.
Sanırım ülkemizin son çeyrek asrın performansı diğer çeyreklerde de olsaydı şimdi seni Nasa'da falan iş başında görebilirdik. Belki de ordasındır.
Ama okutulmaya başlamış yeni nesillerimiz orada yer bulacaklardır.
Bizim nesil 5-6 sene gibi okuyordu diye biliyorum.
Bugünlerde şehirlerimizin birçoğunda birden fazla Üniversite var diye biliyorum.
Hep son çeyrek senenin ürünleri olmalı bu meseleler.
Şu yalandandan bir vazgeçemediniz eşidi elektrikli bu kalitede bu fiyata var mı ? 1.440.000 bağlantılı elektrikli araba var mı ? togg un eşidi şuan satılan sadece tesla model Y SR var bağlıntılı özellikli o da daha ucuz olan lfp bataryalı ,jant kapaklı :)) en son 1.900 lerdeydi şimdi kaldırmışlar fiyatı , yenisi gelecek diye herhalde
togg 1.440 a NMC bataryalı araç veriyor mesela tesla model Y juniper in üst modelleri LR lar nmc batarya kullanıyor ucuz modelleri lfp batarya kullanıyor onlar bile eşidi togg dan şuan 500bin daha pahalı
yine togg kısa menzil kadar bataryası olan vw ID4 de 1.874 den başlıyor , üstelik id4 bu fiyata güçsüz motorla giriş seviye donanımla sunuluyor , togg 1.830 uzun menzil ve full araç satıyor
bu yalanı bırakın artık TOGG eşidi rakiplerinden çok daha uygun fiyata premium bağlantılı araç veriyor
-
Beşli çete üyeleri devretse Türkiye'nin dış borcu kapanır. Ama bir dakika. O şirketlerin aslında tek bir sahibi var...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar fahrettinin paralı elemanları hocam boşa laf anlatmaya çalışma.
Togg neden Avrupa da satılmıyor diye sor, daha çok erken ebelek gübelek diyecekler. Avrupa'da 40 bin euroyu togg'a verecek gerizekalıyı bulamayacaklarını herkes biliyor. "Irmağının akışına ölürüm" diyen şebek gurbetçiler bile Mercedes ve bmwleri bırakıp almazlar.
Togg'un fiyatına göre ayarlanan ötv dilimleri olmasa kim togg alır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her vatandaş elektrıklı araç tercih edecek diye bir kaide mi var ? adamlar mis gibi 7 kişilik chery araçları çok uyguna getirmişti onca vergi konmasaydı en buyuk tercıh sebebıydı rüştünü ispat etmiş tesla ile ısı pompası dahi olmayan aracı ancak bu kafa yapısı karşılaştırır zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X