Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi

geleneklerine bağlı olarak yaşadıklarından, arabaları "fabrika çıkışlı" ..... öyle ihraç edeceklerdir Türkiye'ye...

• yimmasabi kullanıcısına yanıt
    o ülkelerde muhalefet muhtemelen çıldırmıyordur :) hadi empati yap onlarla.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    yorumu okudum togg muhabbetine gelene kadar diğer mualif trollerden bahsediyorsun sandım

• wolferto kullanıcısına yanıt

muhalifle araba fiyatlarının veya verginin ilgisini kuramadım

Pekii avrupa neden çin araçlarına ek vergi getirdi ? yoksa orada da togg un hayrına ek vergi mi getirdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

Avrupa çin üretimi araçlara uyguladığı %10 üzerine +%35 daha ekledi toplamda %45 vergi uyguluyor.

Ülkemize chery gibi çinlilerin gelmesi iyi oldu avrupalıları dizginlediler , ama bu vergi kararının ne kadar doğru olduğu AB nin yaptığı ek vergiden de anlaşılıyor biz önce yapmakla Türkiyeye fabrika açmalarını da sağlamış olduk tabii bu kararlar VİZYON gerektiriyor ,istihdam sağlamak için yerli sanayiinin ilerlemesi için bunların yapılması lazım ,ayrıca Toggun rekabeti içinde , gelişmesi içinde iyi

ben TOGG sahibi olarak çinlilerin Türkiyeye fabrika açmasını destekliyorum ,bakalım burada üretim yaparak ne kadar rekabetçi olacaklar göreceğiz

son olarak rüştünü ıspatlamış tesla derken ABD de en çok ölümlü kazalara karışan markadan ,model Y nin kapısını kapatınca dacia gibi ses çıkarmasından ,yağmurda su alınca altına delik açılan tesladan bahsediyorsun ,aslında tesla kalite anlamında TOGG un alt sınıfında ama en azından bağlantı özelliği var ,otonom sürüşü var Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

teslanın çok övülen ısı pompası ve 0.23 sürtünmeye rağmen ısı pompasız 0.29cd sürtünme katsayılı TOGG T10X ile kışın benzer tüketim ve menzil vermesini görüyoruz yazın ise togg açık ara menzil lideri ,geçen sıfır araç bölümüne attım hemen silmişler ,alta ekleyim ,gerçi senin elektrikliler hakkında da bilgin yok ya diğer arkadaşlar faydalansın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi

aynı yazının devamı önceden uygulanan %10 verginin üzerine %35 eklenecek kararı alınmış ve şuan çinlilerden %45 ek vergi alıyorlar

31 Ocak kış verisi , ısı pompalı uzun menzil LR teslaların bile göremediği menzil ,yer Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

• acr kullanıcısına yanıt

Madem Honda Avrupa ve Türkiyeyi önemsemiyor neden onca yatırım yapıp buralara fabrika açtı ???

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Pakistanlı senin markana yatırım yapacak, ülkesinde arabanın fabrikasını kurup satacak, açıklama doğru ise

Bir Markaya %50 ortak olmak onun hisselerinin yarısını satın alarak olur.

Byd sana ortak olarak gelmiyor,kendi ürününü senin ülkende üretip satmak için geliyor

Pakistan da togga ortak falan olmuyor

Arada baya bir fark var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

bende derimki Pekii sen avrupamısın, halkın avrupa refahındamı yaşıyor kanunlar, nizamlar, cezalar, adalet, hukuk, yaşam standartı, asgari ücret aynımıda herşeyi onlarla aynı yapıyorsun hatta işine gelmedimi aihm kararları bile bizi bağlamaz deniyor neyse ,

almanyada asgari ücret 2222 avro civarında hadi almanya sanayi devi cart curt oraya bahaneniz çok oluyor

polonya 1118,92 civarında

almanyada golf 28.330 civarında baslıyor orada çalışan biri yarısını yiyip yarısını harcasa 2 yılda 0km golf alır polonyada 3 yılda alsın, ama Türkiyede 120 ayda anca alır oda yemeyip içmezse

ee sen şimdi avrupayla aynımısında bu vergiyi söylüyorsun bana kaldıki bizde o vergi %60, halkın normal boş paket c segment arabayı bile 10 yılda alamazken asgari ücretle sen piyasaya daha uyguna girmiş arabaya ek vergi koyup halkı dahada zor duruma düşürüyorsun.

söylediğin herşey tezatlıkla dolu , fabrika açmalarını destekliyorum togg rekabetine iyi gelir, istihdam cart curt demişsin, birde VİZYON demişsin

ee adam fabrika anlaşmasını yaptı ama vergi düşmesine rağmen halka yine yüksek fiyattan satıyor hala arabayı ? istihdam demişsin adam ben çinden getiricem personelimi diyor ?

vizyon demişsin bunlar vizyonsuzluk işte demekki anlaşmayı iyi yapamamışsın, togg a rekabet ettirmiyorsun ki rekabet kendini geliştirmeyle olur, sen vestel mantığı güdüp onlar daha kaliteli daha iyi onlara ek vergi koyunda benimki satılsın diyorsun resmen haksız rekabeti doğuruyorsun. togg gibi bir markayı avrupada boş paketini 42 bin euroya sat bakalım tercih ediliyor mu yoksa az farkla insanlar tesla veya benzeri markayamı kayıyor,

gelelim teslaya adamların yaptığı şey başlı başına devrimdi otonom sürüş dediğin olay içinde bulunan ücretsiz wifi, araç sana akıllı bir cihaz gibi geri dönüş yapıyor her anlamda, yazılım desteği çok daha iyi ve kararlı , vaad ettiği menzili vermeye en yakın araçlardan biri, daha sorunsuz daha stabil çalışan bi araç toggda şikayetlerin ardı arkası bitmiyor sorun yok dersen şikayet sitelerini yorumları bi incele, tesla ile yarışması için helede avrupada 40 fırın ekmek yemesi lazım kendinizi kandırmayın

• alım gücü daha da düşecek muhtemelen

Fabrikayı dün yapıp bugün kapatmadı. Öncelikleri değişti adamların. 23 yaşındaydı fabrika kapandığında.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Ben seni çoktan uğırlayıp defteri eline verdim sen çok debelenme istersen. 😂 Türkiyeden ve Avrupadan çekildiler deyip sonra aslında araçta satıyorlar aynı şeyi söylüyoruz dediğinde uğurlama yapıldı kardeşim. Sancılısın ama geçecektir diye düşünüyorum. Belki bir şişe maden suyu hazmı kolaylaştırır ha? 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 16 Şubat 2025; 18:58:57 >

Her cevaba alakası olmayan konularla cevap vermeye çalışıyorsun

Togg eşidi araçlardan pahalı dedin fiyatlar ortada,resimli gösterdim

bu sefer eşidi sadece elektrikli mı dedin, eşidi bile olmayan daha alt sınıf chery tiggo 7 baz bile,full toggdan pahalı da dedik

Togg satılsın diye vergi koyuldu dedin, madem vergi Togg içindi Avrupa neden %45 vergi koydu çinlilere dedim, Avrupa'daki asgari ücrete geldi olay😅

İstihdam diyorum yan sanayii diyorum adam tüm işçileri Çin'den getirecek gibi yine asılsız yalanlar, çin buraya fabrika da açmaz diyordunuz 3 ayrı fabrika açılıyor

Nasıl Fiat Renault Ford fabrikaları bizim yan sanayii geliştirdiler istihdam yarattılar, Togg da bu birikim ve tecrübe sayesinde daha ilk üretimde başarıyı yakaladı

Çinliler de istihdam ve yan sanayii yi canlandıracak

Togg sahibiyim, teslayi biliyorum , kullandım da.

araç olarak Togg Mercedes, Tesla Fransızlar ayarında hatta bazı noktalarda onların bile gerisinde, yazılım olarak tesla evet şimdilik en iyisi o da şimdilik 😉 evet otonom da yakalamak 3-5yil alabilir ama diğer konularda Togg neredeyse yakaladı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

Togg sağlam geliyor, kullanıyorum biliyorum, Teslacılarlada konuşuyoruz, menzil verimlilik konularında YouTuberlardan değil gerçek kullanıcılardan biliyoruz

Yukarıda kış menzilini attım, daha önce yazıda atmıştım

Saolsunlar elektrikli aracı dünya ya tesla sevdirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi  nasıl İHA siha yida bizden önce yaptılar biz onları geçtik Togg da geçecek biraz sabır, Türkler zoru başarır 💪😉

peynirin kg fiyatı ne zaman düşer ?

kolay olduğu için mi düşmüyor ?

cevaplar kısa olursa sevinirim

avrupa vergı koyuyorsa sen koyma diyorum

adamlarda araba ucuz dıyorum bir marka satsın diye diğerine vergi koymuyor vergi koysada vatandaşı alternatifini alabilir dıyorum sende o imkan yok diyorum yani, alakasız cevap değil.

sen liseyi kaç senede bitirdin yada bitirdin mi okuduğunu dahi anlayamıyorsunda

• werneke W kullanıcısına yanıt

Alfa x in akplilikle bu bold gibilerin cehaleti at başı yarışır

Adamın yazdığına bakar mısın vergi koymayaymışız ÇinlilereCumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

Konusunu aç dedim engelleyip topukladi

Evet Avrupa da araba ucuz

Madem adamlarda araba ucuz , neden Çinli ye ek vergi getiriyor, vatandaşı daha da ucuz arabaya binecek 😅 sonra da kalkıp eğitimi soruyorsun,lisans ve ön lisans iki ayrı bölümden diplomam varCumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

• werneke W kullanıcısına yanıt

Sen Avrupa gezen adamsın, Insignia ya biniyorum diye övünen birisin boşver peynir fiyatlarını, burada pahalıysa yine bir Avrupa gezinde ucuza alırsın

Ne yani , Türk Halkının benim haricimde olanı umurumda olmasın mı ?

Senin umurunda değil herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 16 Şubat 2025; 21:58:16 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Ben almayım bold ile anca sen yarışırsın her konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi  yazdıklarımda katılmadığın yer varsa bana sorabilirsin

Sosyal faşistlerle akpliler arasındaki tartışmalarda genelde akpliler haklı çıkar

Neden diyeceksin sosyal faşistler öyle bir gerizekalı, yüzsüz ,IQ seviyesi ayakkabı numarasından küçük güruh ki,bunların saçmalıklarının kırıntı kadar bile ciddiye alınırlığı yoktur

Benim bunlara uyguladığım reçeteyi biliyorsun ,bir şey saçmaladıklari zaman konusunu açar mısınız diyorum kibarca

Son hız defolup kaçıyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi 

Fakat bu,ülkenin yönetimsel sıkıntılarını

Hayat pahalılığıni

Hukukun üstünlüğü konusunun esprisinin bile yapılamıyor olduğunu

Dar gelirli asgarî ücretli emekli vatandaşın yaşadığı ağır koşulları konuşmamıza engel olmamalı

Bunun da sebebi malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Şubat 2025; 22:25:1 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.