![]() geleneklerine bağlı olarak yaşadıklarından, arabaları "fabrika çıkışlı" ..... öyle ihraç edeceklerdir Türkiye'ye... |
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg için Pakistan'da üretim teklifi geldi (6. sayfa)

-
-
o ülkelerde muhalefet muhtemelen çıldırmıyordur :) hadi empati yap onlarla.
-
yorumu okudum togg muhabbetine gelene kadar diğer mualif trollerden bahsediyorsun sandım
-
muhalifle araba fiyatlarının veya verginin ilgisini kuramadım
-
-
Madem Honda Avrupa ve Türkiyeyi önemsemiyor neden onca yatırım yapıp buralara fabrika açtı ???
-
Pakistanlı senin markana yatırım yapacak, ülkesinde arabanın fabrikasını kurup satacak, açıklama doğru ise
Bir Markaya %50 ortak olmak onun hisselerinin yarısını satın alarak olur.
Byd sana ortak olarak gelmiyor,kendi ürününü senin ülkende üretip satmak için geliyor
Pakistan da togga ortak falan olmuyor
Arada baya bir fark var .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende derimki Pekii sen avrupamısın, halkın avrupa refahındamı yaşıyor kanunlar, nizamlar, cezalar, adalet, hukuk, yaşam standartı, asgari ücret aynımıda herşeyi onlarla aynı yapıyorsun hatta işine gelmedimi aihm kararları bile bizi bağlamaz deniyor neyse ,
almanyada asgari ücret 2222 avro civarında hadi almanya sanayi devi cart curt oraya bahaneniz çok oluyor
polonya 1118,92 civarında
almanyada golf 28.330 civarında baslıyor orada çalışan biri yarısını yiyip yarısını harcasa 2 yılda 0km golf alır polonyada 3 yılda alsın, ama Türkiyede 120 ayda anca alır oda yemeyip içmezse
ee sen şimdi avrupayla aynımısında bu vergiyi söylüyorsun bana kaldıki bizde o vergi %60, halkın normal boş paket c segment arabayı bile 10 yılda alamazken asgari ücretle sen piyasaya daha uyguna girmiş arabaya ek vergi koyup halkı dahada zor duruma düşürüyorsun.
söylediğin herşey tezatlıkla dolu , fabrika açmalarını destekliyorum togg rekabetine iyi gelir, istihdam cart curt demişsin, birde VİZYON demişsin
ee adam fabrika anlaşmasını yaptı ama vergi düşmesine rağmen halka yine yüksek fiyattan satıyor hala arabayı ? istihdam demişsin adam ben çinden getiricem personelimi diyor ?
vizyon demişsin bunlar vizyonsuzluk işte demekki anlaşmayı iyi yapamamışsın, togg a rekabet ettirmiyorsun ki rekabet kendini geliştirmeyle olur, sen vestel mantığı güdüp onlar daha kaliteli daha iyi onlara ek vergi koyunda benimki satılsın diyorsun resmen haksız rekabeti doğuruyorsun. togg gibi bir markayı avrupada boş paketini 42 bin euroya sat bakalım tercih ediliyor mu yoksa az farkla insanlar tesla veya benzeri markayamı kayıyor,
gelelim teslaya adamların yaptığı şey başlı başına devrimdi otonom sürüş dediğin olay içinde bulunan ücretsiz wifi, araç sana akıllı bir cihaz gibi geri dönüş yapıyor her anlamda, yazılım desteği çok daha iyi ve kararlı , vaad ettiği menzili vermeye en yakın araçlardan biri, daha sorunsuz daha stabil çalışan bi araç toggda şikayetlerin ardı arkası bitmiyor sorun yok dersen şikayet sitelerini yorumları bi incele, tesla ile yarışması için helede avrupada 40 fırın ekmek yemesi lazım kendinizi kandırmayın
-
alım gücü daha da düşecek muhtemelen
-
Fabrikayı dün yapıp bugün kapatmadı. Öncelikleri değişti adamların. 23 yaşındaydı fabrika kapandığında.
Ben seni çoktan uğırlayıp defteri eline verdim sen çok debelenme istersen. 😂 Türkiyeden ve Avrupadan çekildiler deyip sonra aslında araçta satıyorlar aynı şeyi söylüyoruz dediğinde uğurlama yapıldı kardeşim. Sancılısın ama geçecektir diye düşünüyorum. Belki bir şişe maden suyu hazmı kolaylaştırır ha? 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 16 Şubat 2025; 18:58:57 >
Her cevaba alakası olmayan konularla cevap vermeye çalışıyorsun
Togg eşidi araçlardan pahalı dedin fiyatlar ortada,resimli gösterdim
bu sefer eşidi sadece elektrikli mı dedin, eşidi bile olmayan daha alt sınıf chery tiggo 7 baz bile,full toggdan pahalı da dedik
Togg satılsın diye vergi koyuldu dedin, madem vergi Togg içindi Avrupa neden %45 vergi koydu çinlilere dedim, Avrupa'daki asgari ücrete geldi olay😅
İstihdam diyorum yan sanayii diyorum adam tüm işçileri Çin'den getirecek gibi yine asılsız yalanlar, çin buraya fabrika da açmaz diyordunuz 3 ayrı fabrika açılıyor
Nasıl Fiat Renault Ford fabrikaları bizim yan sanayii geliştirdiler istihdam yarattılar, Togg da bu birikim ve tecrübe sayesinde daha ilk üretimde başarıyı yakaladı
Çinliler de istihdam ve yan sanayii yi canlandıracak
Togg sahibiyim, teslayi biliyorum , kullandım da.
araç olarak Togg Mercedes, Tesla Fransızlar ayarında hatta bazı noktalarda onların bile gerisinde, yazılım olarak tesla evet şimdilik en iyisi o da şimdilik 😉 evet otonom da yakalamak 3-5yil alabilir ama diğer konularda Togg neredeyse yakaladı
Togg sağlam geliyor, kullanıyorum biliyorum, Teslacılarlada konuşuyoruz, menzil verimlilik konularında YouTuberlardan değil gerçek kullanıcılardan biliyoruz
Yukarıda kış menzilini attım, daha önce yazıda atmıştım
Saolsunlar elektrikli aracı dünya ya tesla sevdirdi
nasıl İHA siha yida bizden önce yaptılar biz onları geçtik Togg da geçecek biraz sabır, Türkler zoru başarır 💪😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
peynirin kg fiyatı ne zaman düşer ?
kolay olduğu için mi düşmüyor ?
cevaplar kısa olursa sevinirim
-
avrupa vergı koyuyorsa sen koyma diyorum
adamlarda araba ucuz dıyorum bir marka satsın diye diğerine vergi koymuyor vergi koysada vatandaşı alternatifini alabilir dıyorum sende o imkan yok diyorum yani, alakasız cevap değil.
sen liseyi kaç senede bitirdin yada bitirdin mi okuduğunu dahi anlayamıyorsunda
-
Alfa x in akplilikle bu bold gibilerin cehaleti at başı yarışır
Adamın yazdığına bakar mısın vergi koymayaymışız Çinlilere
Konusunu aç dedim engelleyip topukladi
Evet Avrupa da araba ucuz
Madem adamlarda araba ucuz , neden Çinli ye ek vergi getiriyor, vatandaşı daha da ucuz arabaya binecek 😅 sonra da kalkıp eğitimi soruyorsun,lisans ve ön lisans iki ayrı bölümden diplomam var
Sen Avrupa gezen adamsın, Insignia ya biniyorum diye övünen birisin boşver peynir fiyatlarını, burada pahalıysa yine bir Avrupa gezinde ucuza alırsın
Ne yani , Türk Halkının benim haricimde olanı umurumda olmasın mı ?
Senin umurunda değil herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 16 Şubat 2025; 21:58:16 > -
Ben almayım bold ile anca sen yarışırsın her konuda
yazdıklarımda katılmadığın yer varsa bana sorabilirsin
Sosyal faşistlerle akpliler arasındaki tartışmalarda genelde akpliler haklı çıkar
Neden diyeceksin sosyal faşistler öyle bir gerizekalı, yüzsüz ,IQ seviyesi ayakkabı numarasından küçük güruh ki,bunların saçmalıklarının kırıntı kadar bile ciddiye alınırlığı yoktur
Benim bunlara uyguladığım reçeteyi biliyorsun ,bir şey saçmaladıklari zaman konusunu açar mısınız diyorum kibarca
Son hız defolup kaçıyorlar
Fakat bu,ülkenin yönetimsel sıkıntılarını
Hayat pahalılığıni
Hukukun üstünlüğü konusunun esprisinin bile yapılamıyor olduğunu
Dar gelirli asgarî ücretli emekli vatandaşın yaşadığı ağır koşulları konuşmamıza engel olmamalı
Bunun da sebebi malum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Şubat 2025; 22:25:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X