Şimdi Ara

CUMHURİYET(SİVAS) TIP FAKÜLTESİ YAZANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sivası yazanlardan yardım istiyorum sıralamada 20 kişi gerideyim gelir mi kesin?

• whitedark1903 W kullanıcısına yanıt
    Eğitimi hakkında bir bilgin var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitedark1903 W kullanıcısına yanıt
    bence gelir ama bilmiyorum. bu arada isteyenlere sivas hakkında yardımcı olabilirim.
  • dün sivasa gittim dekanla konuştum ve benım sıralamamda olan bütün tıpları saydım ve onlarla bizi kıyaslama bile dedi ve kafam karıştı. daha sonra harrandakı tıp fakültesinde bir hocay kuzenim vesilesiyle bilgi almak istedim ve sivas geliyorsa yazsın demiş direk ve yazdım bende ama emin değilim yani herkes övüyorsa sıralaması yükselir diye korkuyorum açıkçası
  • mademoiselle96 M kullanıcısına yanıt
    Valla çok iyi olur arkadaşım

• Ben Sivas'ta yaşıyorum üniversite hakkında bildiklerim orada okuyan arkadaşlardan ibaret. Genel olarak sınıfların kalabalıklığından şikayet ediyorlar bunun dışında memnunlar,aşırı övülecek bir üniversite değil ama o sıralamayı hak edecek bir okul değil sıralamanın düşük olmasının sebebi şehir kaynaklı. Sivas küçük bir şehir,üniversite merkeze uzak ancak otobüsle 5 dakikada merkezdesiniz.Şehir ucuzdur öğrenciler maddi açıdan rahat eder. Çok fazla yapılacak şey yok şehirde,tek caddeden ibaret,feci sıkıcıdır söyleyeyim gerçi hızlı tren gelince Ankara ile Sivas arası 2 saate inecek.
  • mademoiselle96 M kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam

• croft9494 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.