Bildirim
CUMHURİYET(SİVAS) TIP FAKÜLTESİ YAZANLAR İÇERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğitimi hakkında bir bilgin var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bence gelir ama bilmiyorum. bu arada isteyenlere sivas hakkında yardımcı olabilirim. -
dün sivasa gittim dekanla konuştum ve benım sıralamamda olan bütün tıpları saydım ve onlarla bizi kıyaslama bile dedi ve kafam karıştı. daha sonra harrandakı tıp fakültesinde bir hocay kuzenim vesilesiyle bilgi almak istedim ve sivas geliyorsa yazsın demiş direk ve yazdım bende ama emin değilim yani herkes övüyorsa sıralaması yükselir diye korkuyorum açıkçası -
Valla çok iyi olur arkadaşım
Ben Sivas'ta yaşıyorum üniversite hakkında bildiklerim orada okuyan arkadaşlardan ibaret. Genel olarak sınıfların kalabalıklığından şikayet ediyorlar bunun dışında memnunlar,aşırı övülecek bir üniversite değil ama o sıralamayı hak edecek bir okul değil sıralamanın düşük olmasının sebebi şehir kaynaklı. Sivas küçük bir şehir,üniversite merkeze uzak ancak otobüsle 5 dakikada merkezdesiniz.Şehir ucuzdur öğrenciler maddi açıdan rahat eder. Çok fazla yapılacak şey yok şehirde,tek caddeden ibaret,feci sıkıcıdır söyleyeyim gerçi hızlı tren gelince Ankara ile Sivas arası 2 saate inecek. -
Çok sağol hocam
Rica ederim ne demek :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X