Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
3
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100.yılı kutlu olsun. Nice yüzyıllara. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm herkesin Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100.yılı kutlu olsun.

• Sürekli Atatürk'ü gölgelemeye çalışan bir iktidar ve Atatürk'ün mirası üzerinden bölücülük yapanlarla takılan bir muhalefet.

Sağ Twix mi Sol Twix mi tarafını seç ve çöpe at..

Bu koşullar altında 100. Yıl cidden tatsız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Ekim 2023; 0:39:53 >
  • Programlar çok vasattı. Tüm taraflarınki. İlgi çekici, gösterişli bir tane şey yoktu.

Başka milletlerin böyle ülkesi, böyle tarihi başarısı olsa 100 gün dünyayı konuşturacak kutlama yaparlardı.

Bi vergi indirimi falanda yok. Böyle yapılacağına hiç yapılmasın daha iyi..

• YAŞASIN CUMHURİYET!

• Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun
  • Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun
    Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsunYiğit Konur on Xtwitter
    Atatürk'ün tüm fotoğraflarını içeren kapsamlı bir arşiv maalesef yoktu. Ben de tüm yerli & uluslararası arşivleri taradım. Toplam 10K+ fotoğraftaki benzerleri AI ile eleyip sayıyı 1100'e indirdim. Çözünürlüğü 4K'ya çıkardım + renklendirdim. Artık tek arşivde & herkese açık🇹🇷
    https://twitter.com/yigitkonur/status/1718687991248335045
  • Bugün boğaz da Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarına katıldım. Caddelerde ve sahil boyunca insan seli vardı tesettürlü açık fark etmeden kız kardeşlerimin annelerimin hep beraber savaş gemilerimizin, savaş jetlerimizin geçişlerini, marşlara ve müziklere hep beraber alkışlarla eşlik ettiler ve ettik. Bizim mayamızda birlik var. Sosyal medya da olsun burada olsun karışıklık çıkarıp milleti birbirine düşürme gayesinde ki dinci görünümlü olanlara bakmayın, bu kişilerin milletin içinde yeri yok, bu kişilere kızıp ta dindar vatandaşlarımızın geneline yayıp kızmayın. Milletimiz çok güzel ülkemiz Cumhuriyetimiz çok güzel, Türk olmaktan gurur duyuyorum.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk' e ve silah arkadaşlarına, şehit ve gazi olan dedelerime nenelerime bize bu vatanı bu Cumhuriyeti bıraktıkları için minnet duyuyorum.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Varlıkları %4 zaten. Fakat milletin genel olarak yakınındaki 4 mahallede kavga olsa savaş var zannetmesi olayının kamu spotları ile çözülmesi lazım. Ortalama birinin hayatınboyunca tanışacağı kişi 1000 ömrü boyunca göreceği kişi 100bin civarı. Milyonların yanında bu rakamlar “0” sayılır ama ufku gördüğü kadar olunca analiz yapamıyor. Tam manupilasyon yapılmalık. Her türlü kandırılabilir

• Unutmayın nüfus 13 milyondu , ülkede sanayii namına 3-5 fabrika vardı , okuma yazma oranı dehşet derece düşüktü icraat yapacak kahraman o dönem yaptı icraatını

Yıl olmuş 2023 bugün ülkede sanayii eğitim nüfus patlamış şuan beni getirin bende icraat yaparım

Bizim millet eski ile yeniyi kıyas yapmayı sever şartlar eşitmiş gibi , 40 sene sonra Kenya kendi arabasını üretirkende eskiden kıçımızda yaprak elimizde mızrak geziyorduk bak adam neler yaptı diyecek çıkacak mı acaba :)

Teknoloji gelişiyor eski ile yeniyi kıyas etmek saçmalık heleki şu donem için 50 sene önce cep telefonu yoktu dünyada bırakın bilgisayarı uyduları chipleri vs bu asır teknolojide patlama asrı

• Perturbator kullanıcısına yanıt

Bugun elinde bayrakla Izmir Marsini soyleyen tesetturlu hanimefendileri gordum. Ne yapsalar, ne deneseler Ataturk’u silemiyorlar :)

• Herkes bir günlüğüne Atatürkçü ve Cumhuriyetçi olmuş gördüğüm kadarıyla. Hergün Atatürke Cumhuriyete saydıran insanlar ile bunlara her mesajında Allah razı olsun diyenler kimdi acaba?
    Bugünden itibaren maskeler çıkar yine.

• Kudurun yobazlar Atam unutulmaz ama sizler utancla anilacaksiniz

• Cumhuriyet yıl dönümlerinde bir yanım sevinçli ve minnet ile, diğer yanım hüzün ve burukluk ile dolar. Düşmanı def edip, fiili işgalden kurtulmak gibi büyük bir lütuf verilmiş bize , Anadoluda tutanmak kolay iş değildir, takdirlik iştir. Diğer yandan Koca Çınar devrilmiş, büyükj bir coğrafyayı kaybetmişiz, kolumuz kanadımız kırılmış. Yine de buna şükür diyerek azimle bir şekilde yola devam etmişiz, bu da takdir edilmesi gerekir. Nice yıllara..

• Türk Halkının asil zaferi Cumhuriyet in ilanının 100 yılı kutlu olsun. 2. yüzyılda akıl ve bilim rehberliğinde geçmesini dilerim.

• Her zaman dediğimiz gibi Atatürk ve inkılaplarını bir teröristler bir de dinciler sevmez.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun
    Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsunFerhat Encu on Xtwitter
    100 yıllık imha, inkar Cumhuriyeti!
    https://twitter.com/FerhatEncu/status/1718333865767399908
  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Her zaman dediğimiz gibi Atatürk ve inkılaplarını bir teröristler bir de dinciler sevmez.

Ferhat Encu on Xtwitter
    100 yıllık imha, inkar Cumhuriyeti!
    https://twitter.com/FerhatEncu/status/1718333865767399908
    Cumhuriyetin ne hayrını gördük demiş bugün kendisi TBMM' de meclis başkanvekili (kaldıramıyorum bunların Gazi meclisimizde olmalarına) ama gözlerini bir kin nefret bürümüş şaşırmıyorum bu tiplere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Ekim 2023; 12:12:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.