Şimdi Ara

CÜMLELERLE HİKAYE OLUŞTUR [BEŞ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Baktım foruma yine bu konu s. Baydı konu dedim yeter artık yaktım bir sigara ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigarayı bitirdikten sonra balkondan aşşağı attım
  • İndim aşağı tuttum
  • Sonra havaalanına gittim bi uçak gördüm uçağın görünüşünü sevmedim uçağa 619 çektim uçak öldü hemen ordan kaçtım sonra limana gittim
  • (Uçak öldümü :S)

Ordan hemşerime selam verdim oda bana dediki:
    .........
  • -oha iskeletini bile brakmamısın .s .s

bende çektim RPG-7'yi bi hemşireye,bi etrafımdakilere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu Diyalog Hangi Dizide
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer hemşireleri bulmak için hastaneye gittim orda öldürdüğum uçağı gördüm morga götürüyolardı uçağın anneside ordaydı beni gördü senden intikamımı alıcam dedi onada 619 çektim o da öldü mezarını havaalanına gömmüsler bende havaalanında onun cenazesine gittim havaalanına inmek isteyen uçak onun kocasıymıs oda mezara takılıp düşmüs ölmüs sonra bende vaşintına gitmek için bi uçağa bindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysmon -- 28 Haziran 2013; 12:06:06 >
  • uçakta birden kimi göreyim coni sins :D
  • başında cübbe üstü çıplak altta kot pantolon elde tesbih cebte seccade arka cepte prezarvatif sonra bana gel namaz kılalım akşam namazı geçiyo dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysmon -- 28 Haziran 2013; 12:07:37 >
  • namazı kıldık ve bana yaşam hikayesini anlatmaya başladı
  • Yıllar önceydi dedi ve ekledi . Ben dedi nerde olursam olayım onu kesinlikle yaparım ama kesinlikle dedi . Tabi meraklandım Dedim o ne neyi yapıyorsun .Oda dedi O ....
  • o yaşlı hertarafı sarkmış bir kadındı bizimde belli prensiplerimiz vardı tabi .
  • gözlerini bağladım seninle yeni bir fantazi yapacağım dedim . oda tamam rahmetli kocamlada çok fantazilerimiz vardı dedi. coni onun ağzına muzu verdi ve sen ileri geri git dedi . Kadın muz ile oyalanırken ...
  • Ben de masanın üzerinde duran tabaktan kiraz elma şeftali armut ne varsa alıp, mideye indiriyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean87 -- 30 Haziran 2013; 14:43:27 >
  • bir anda aklıma yeni bir araba alma fikri geldi
  • 94 Model Faça bi doğan L aldım. Kavşaklardan yanlaya yanlaya gidiyordum son ses cengiz kurtogludan dün gece resmini öptümde yattım çalıyordu tam son virajıda yanlayarak alıyordumki bi anda bi şey göründü
  • Oda ne pembe başlıklı beyaz panter dedim gel la burayı olmaz dedi çıkar harita cebindem 0.7 ucu cıkardım dedi cıkar kalem cebimden harita cıkardım sonra oda dedi kii....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 9 Temmuz 2013; 18:05:22 >
  • Bi baktım Güney Kore haritası cıkarmısım.sonra aklıma birden Otostop çekmek geldi.Daha yeni otobana çıkmıştım ki bir de ne goreyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soarus -- 9 Temmuz 2013; 0:44:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.