Şimdi Ara

CÜMLENİN DEVAMINI GETİRİN BAKALIM HİKAYE YAPALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah okula geç kalma telaşıyla uyandım. Saat kaç olmuştu acaba geç mi kalmıştım yoksa?? Telefonuma baktım, ...

• okula tam 20 dakika geç kalmıştım hizlica yatağımdan kalkıp giyinmeye başladım kahvaltı yapmayı falan düşünmedim bile tam evden çıkacakken zil caldi o da ne arkadaşım kapıdaydı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALTARIK

okula tam 20 dakika geç kalmıştım hizlica yatağımdan kalkıp giyinmeye başladım kahvaltı yapmayı falan düşünmedim bile tam evden çıkacakken zil caldi o da ne arkadaşım kapıdaydı...
    Arkadaşım hızlı soluk alıp veriyor sanki beni gördüğüne savinmemiş gibi bana bakıyordu bana söylediği cümleyle irkildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KY23

Arkadaşım hızlı soluk alıp veriyor sanki beni gördüğüne savinmemiş gibi bana bakıyordu bana söylediği cümleyle irkildim

Alıntıları Göster
    Lan gerizekalı neden çağırmadın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Lan gerizekalı neden çağırmadın beni

Alıntıları Göster
    sonra bende dedim ki lan mal daha dışarı çıkmadım ki seni çağırmaya geliyim dingil dedim sonra içerden birisi çığlık attı......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

sonra bende dedim ki lan mal daha dışarı çıkmadım ki seni çağırmaya geliyim dingil dedim sonra içerden birisi çığlık attı......

Alıntıları Göster
    içerden gelen çığlığı duymamazlıktan gelip merdivenden yuvarlanmaya başladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

içerden gelen çığlığı duymamazlıktan gelip merdivenden yuvarlanmaya başladık

Alıntıları Göster
    Merdivenlerden yuvarlanırken kolumu kırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merdivenlerden yuvarlanırken kolumu kırdım

Alıntıları Göster
    kolumu kırdıktan sonra epey bir çığlık atıp bayıldım gözlerimi açtığımda hastanedeydim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

kolumu kırdıktan sonra epey bir çığlık atıp bayıldım gözlerimi açtığımda hastanedeydim...

Alıntıları Göster
    Nasa'dan mektup gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentObama

Nasa'dan mektup gelmişti

Alıntıları Göster
    astronot olmam için bana rica da bulunuyorlardı. Tabi ki bunu düşünmek için süre istediğimi yazan bir mektup gönderdim NASA ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzfilik

astronot olmam için bana rica da bulunuyorlardı. Tabi ki bunu düşünmek için süre istediğimi yazan bir mektup gönderdim NASA ya.

Alıntıları Göster
    Sonra Nasa sen kimden süre istediğini bilmiyorsun herhalde deyip mektubu geri yolladı
  • quote:

Sonra Nasa sen kimden süre istediğini bilmiyorsun herhalde deyip mektubu geri yolladı

Alıntıları Göster
    Sonra bende onlara bir mektup yazıp, siz kimsiniz yapraklarım deyip gittim ve sirius ufo uzay bilimlerine iş başvurusunda bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

Sonra bende onlara bir mektup yazıp, siz kimsiniz yapraklarım deyip gittim ve sirius ufo uzay bilimlerine iş başvurusunda bulundum.

Alıntıları Göster
    iş başvurum onaylandı ve ,sabah sekiz akşam beş çalışıyordum,saat yedide kalktım hazırlanıp saat sekizde işe gittim,sonra saat öğlen oldu ve iş arkadaşlarım ile birlikte öğle yemegine gittik,yemekte...
  • çük vardı... sonra uyandım...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907sefa1907

çük vardı... sonra uyandım...
    hemen gidip bir duş aldım o sırada telefonum çaldı ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

hemen gidip bir duş aldım o sırada telefonum çaldı ve

Alıntıları Göster
    arayan Orhan Gencebay'dı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

arayan Orhan Gencebay'dı...

Alıntıları Göster
    Gece geç saatlerde ufo gördüğünü iddia ediyordu.
  • ayrica gece uzaylilar tarafindan kacirildigini soyledi ve uzaylilar beynine bir cip yerlestirmis bu yuzden...

• bu uzaylilarin yerlestirdigi cip yuzunden arabeskin krali orhan baba mod degistirip popcu olmus pop sarkilari soylemeye baslamis,

• yildiz tilbede delikanlisini beklerken birde ne gormus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.