Şimdi Ara

CÜMLENİN DEVAMINI GETİRİN BAKALIM HİKAYE YAPALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah okula geç kalma telaşıyla uyandım. Saat kaç olmuştu acaba geç mi kalmıştım yoksa?? Telefonuma baktım, ...

• okula tam 20 dakika geç kalmıştım hizlica yatağımdan kalkıp giyinmeye başladım kahvaltı yapmayı falan düşünmedim bile tam evden çıkacakken zil caldi o da ne arkadaşım kapıdaydı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hızlı soluk alıp veriyor sanki beni gördüğüne savinmemiş gibi bana bakıyordu bana söylediği cümleyle irkildim
  • Lan gerizekalı neden çağırmadın beni
  • sonra bende dedim ki lan mal daha dışarı çıkmadım ki seni çağırmaya geliyim dingil dedim sonra içerden birisi çığlık attı......
  • içerden gelen çığlığı duymamazlıktan gelip merdivenden yuvarlanmaya başladık
  • Merdivenlerden yuvarlanırken kolumu kırdım
  • kolumu kırdıktan sonra epey bir çığlık atıp bayıldım gözlerimi açtığımda hastanedeydim...
  • Nasa'dan mektup gelmişti
  • astronot olmam için bana rica da bulunuyorlardı. Tabi ki bunu düşünmek için süre istediğimi yazan bir mektup gönderdim NASA ya.
  • Sonra Nasa sen kimden süre istediğini bilmiyorsun herhalde deyip mektubu geri yolladı
  • Sonra bende onlara bir mektup yazıp, siz kimsiniz yapraklarım deyip gittim ve sirius ufo uzay bilimlerine iş başvurusunda bulundum.
  • iş başvurum onaylandı ve ,sabah sekiz akşam beş çalışıyordum,saat yedide kalktım hazırlanıp saat sekizde işe gittim,sonra saat öğlen oldu ve iş arkadaşlarım ile birlikte öğle yemegine gittik,yemekte...
  • çük vardı... sonra uyandım...

• hemen gidip bir duş aldım o sırada telefonum çaldı ve
  • arayan Orhan Gencebay'dı...
  • Gece geç saatlerde ufo gördüğünü iddia ediyordu.
  • ayrica gece uzaylilar tarafindan kacirildigini soyledi ve uzaylilar beynine bir cip yerlestirmis bu yuzden...

• bu uzaylilarin yerlestirdigi cip yuzunden arabeskin krali orhan baba mod degistirip popcu olmus pop sarkilari soylemeye baslamis,

• yildiz tilbede delikanlisini beklerken birde ne gormus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.