Şimdi Ara

Cüneyt Tanman saçma sapan konuşuyor.Katiliyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman bazi açiklamalarini saçma buluyorum.Sizler ne dusunuyorsunuz katiliyormusunuz bana ben kendisinden ümitliydim secilmeden önce ama faydali olabilecegini sanmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz örnek verseydin iyiydi

• Örnek 1:
    Son günlerde Maxi Pereira ile ilgili çıkan haberler için de yorumda bulunan Cüneyt Tanman, "Maxi Pereira'nın Sabri'den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" dedi.

• Örnek 2:
    Tanman dan Arda turan aciklamasi Yıldız oyuncunun 6 ay için kiralanmasının çok faydalı olmayacağı düşüncesinde olduğunu belirten sarı-kırmızılı idareci, şunları kaydetti:

"Böyle bir kiralama, Galatasaray açısından çok mantıklı değil. Kadronuzda oyuncular var, yeni transferleriniz var ve 6 ay için kiraladığınız bir oyuncuyu oynatacaksınız. Bu durum futbolcu psikolojisi açısından da zor. Ligin ikinci yarısında olmayacağını bildiği bir futbolcu oynayacak ama o mevkinin bir başka ismi kenarda oturacak. Böyle bir kiralama takıma olumlu yansımayabilir."
    Örnek 3:Niasse 1 numarali secenegimiz degil ardindanKonu hakkındaki açıklama Galatasaray Sportif Direktörü Cüneyt Tanman'dan geldi. Tanman, TRT'den Ersin Düzen'e yaptığı açıklamada; "Roberto Soldado bizim listemizde yer almıyor, Oumas Niasse transfer listemizin bir numarasında" ifadelerini kullandı
    YANI ADAMIN HER ACIKLAMASI FAUL

• Arda hakkında dediği doğru.

• Her demeçte beynime kan sıçrıyor Ali Dürüst'ü, Albayrak'ı özledim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda konusunda adam %100 haklı. Arda 6 aylığına gelse ne topa girer nede kendini riske atacak birşey yapar.
    Zaten Cl maçlarında oynatmazlar gelmesi zarardan başka birşey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ardanın gelmesi mantıklı mesala pazardandan 3.4 kilo ve 2-4 milyona çilek alıyosunuz evde yıkadıkdan sonra yemek için hamham yapıcakken bazıları çürük çıkıyo iyi olanlarını yermisiniz yemezmisiniz.taktir gsli kardeşlerin
  • Galatasaray futbol subesi baskanligi Cünyet Tanman'a iki gömlek büyük gelen bir görev. Bu göreve atanmasi SKANDALDIR. Futbol bilgisinin iyi olmasi, futbolcudan anlamasi bu görev icin yeterli degil. Iyi niyetli ve yararli bir insan ama tamamen yanlis bir görevde...

Bu adamin hayati boyunca kulüp yönetimi adina tecrübesi yok. Para yönetimi konusunda hicbir tectübesi yok. Bilanco okumayi bildigini dahi düsünmüyorum. Kulüp bütcesi hangi atilimlara izin verir kestiremiyor. Futbolcu kontrati nasil yapilir bilmiyor. Transfer edilecek futbolcu hangi faktörlerle ikna edilir, eldeki oyuncu kulüpte nasil tutulur bilmiyor. Menejerlerle nasil bas edilir, hangi oyunlari oynarlar bilmiyor. Transfer görüsmesi nasil yapilir tecrübesi yok, baglantilari yok.

Bu eksiklerinden dolayi Galatasaray adina karar verecek, risk alabilecek bir kisilik degil. Cüneyt Tanman'in sürekli basina konusmasi, boyundan büyük laflar etmesi beklenen bir durum. Kapasitelerinin üstünde bir pozisyona atanan insanlar tipik olarak gerekmedigi halde cok konusur. Sürekli herseyin kontrolleri altinda oldugu imaji vermeye calisirlar. Bu psikolojik bir durumdur. Dünyanin her yerinde aynidir. Ve bu insanlarin verdikleri kararlar genellikle tepkisel ve duygusal olur. Bastan asiri temkinli davranip alinacak riskleri almazlar ve en alinmayacak zamanda risk alirlar ve bu genellikle sonlari olur.

Ali Dürüst ve Albayrak ikilisi bu isi Türkiye'de en iyi yapan isimlerdi. Maalesef Dursun Özbek onlardan faydalanmak yerine kulüpten dislamayi secti...

• Asıl en büyük skandal Mario Gomez Beşiktaş'a 9 milyon euro altında gelirse olur. Hele bir de konuşulanlar gibi bedava gelirse Cüneyt Tanman derhal istifa etmelidir. Şampiyonlar ligi ve her yıl şampiyonluğa oynayan bir takıma, üstelik Podolski bizdeyken bu avantajları kullanamayıp Gomez için 9,5 istediler biz de vazgeçtik diyorsa ve bu adam konuşulan rakamların altında Beşiktaşa gidiyorsa bu işi bilmiyor demektir.

Gs kimlerin elinde görün artık. bu kadar vasat, vizyonsuz, transfer konusunda tecrübesiz birinin böyle büyük bir camiada görev alması rezillikten başka bir şey değil. Gerçi Gomez ne kadar kaliteli olursa olsun sakatlık problemi yüzünden çokta hevesli değildim, gelmemesi sorun değil benim açımdan ama bir çok avantaj sendeyken isteyipte alamamak ve daha düşük maliyetle rakibine kaptırmak affedilir değil. Cüneyt Tanman, yönetimin ve Hamza hocanın sonu olacak hala uyanamıyorlar.

• bu yeni yönetim komple sakat neresinden tutarsanız tutun elde kalıyor
  • Arda hakkındaki yorumu bilinçli veya bilinçsiz bence doğru, Galatasaray günü kurtaracak transferler yapmamalıdır artık. bir adam alıp 5 sene onun bölgesini unutabileceğimiz adamlara ihtiyacımız var bence. gerçi bu adamların o kafada olabileceklerinden şüpheliyim ama bir umut işte.

geriye kalan çoğu fikri ise buram buram amatörlük kokuyor.
  • Cüneyt Tanman kişiliği ve geçmişteki emekleri adına saygı duyulacak birisi olabilir

FAKAT tek tecrübesi spor yazarlığı ve yorumculuğu olan birisi, nasıl Galatasaray'ın geleceği adına en önemli pozisyonda oluyor ?

Kulüp tamamen bu şekilde kadrolaşıyor, sürdürülebilir başarı neden yok sorusunu sormamak gerek...

Galatasaray'ın evlatları projesi son hızıyla devam ediyor. Ben bu tarz evlatları borç öderken, gerçekten kulübün geleceği adına iş yaparken görmek istiyorum.
  • Birisi Tanman futbolcudan anlıyor demiş. Sabri - Maxi Pereira karşılaştırmasını yapmasa inanacaktım.

Scouting ekibini yönetti ne yaptı, hangi futbolcuyu aldı? Halkla ilişkiler yapsın diyordum, saçma sapan açıklamalarını gördükten sonra onu da yapamayacağı belli oldu. Transferi falan boşverin bence, öncelik bu vizyonsuz yönetimden kurtulmak olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.