Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.352
Cevap
163
Favori
326.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğuş Oto sayfasında ve tüm 2025 model VZ Line araçların teklif formunda mevcut.

Hayır, sonradan takılma/uygulanma şansı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt
    Makyajsızlara takılabiliyordu sonradan sanki ama yanlış mı biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sincap5959 kullanıcısına yanıt
    Hayır, makyajsız kasalara da uygulanamıyordı. Ben o sebeple Türkiye’ye 2021 yılında ilk gelen araçlarda çoğunlukla olmadığı için vazgeçmiştim ve 2022 yılında gelince aracı almıştım.

https://enderelektronik.com.tr/urun/kor-nokta-asistani-cupra-formentor/

Burada mesela makyajsız kasaya takabiliyorlar gibi satılıyor onu görünce öyle düşünmüştüm

Ender Elektronik’te takılan ve 80.000₺ istenen sistemin sadece bir kısmı; arka çapraz trafik uyarısı ve araçtan çıkış uyarısı mevcut değil. Sizde hangi araç mevcut?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 21 Şubat 2025; 23:19:39 >
    Ben de 2024 makyajlı kasa formentor mevcut

Şu amaçla sordum; farzedelim elimizde malzeme var ve uygulamaya karar verdik, makyajlı araçlar kodlamaya kapalı.
    O sebeple 2025 model araçlarda hem kör nokta paketini hem de travel assisti beraber sundular. Oysa bizler makyajsız kasada kör noktalı araçlarda kapasitif direksiyon ve sargı değişikliği ile travel assiste kavuşabiliyorduk.

Anladım aslında bunu madem sonradan getiriyorlar olmayanlara da kendileri ücret karşılığı satsalar ya

Uzun yıllardır VAG araç kullanan biri olarak grup piyasadaki retrofite en uygun araçlardan oluşur. Bu duruma rağmen hiçbir yetkili servis ne kablosuz CarPlay yapmaya, ne elektrikli bagaja ne de geri görüş kamerası gibi basit ve uygulanabilir yazılıma/donanıma yanaşmaz. Senelerdir bu böyle maalesef…

Anladım hocam sonuç olarak kodlama ile alakalı bir durum diyorsun yani kırılması vs gerekli yani

Hayır, öncelikle tam donanım mevcut değil sonrasında ise yazılım mümkün değil. İkisinin de olduğunu farzedelim, aracı satıp orijinalinde olanı almak daha kolay ve az maliyetli olur.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.