Makyajlı kasada VZ line lansman diye verdikleri fiyat bence yüksek kalmış Ben şuan 2023 VZ aracımı 2650 civarına satıyorum biri 1.5 diğeri 2.0 yani arada kullanım ve performans bakımından dağlar kadar fark var Bence 2023 VZ'ler ucuz kaldı sırf makyajlı diye 2.290 vermek deli saçması geliyor az daha koy az km de makyajsız orjinal VZ al aradaki o makyaj farkını aracı kullanınca merak etme dert etmeyeceksin |
Cupra Formentor ANA KONU (99. sayfa)
-
-
Safkan vz için çok doğru demişsiniz çok kıymetli bir araba zaten yeni kasada saf vz 3.8 milyon civarı
Gerçek bir spor araba👍 -
Yeni 272bg şarj edilebilir hibrit model ile ilgili haber var mı arkadaşlar? -
Merhaba herkese.
Araç geri vitesteyken tam sola kırıp hareket ederken frene basınca tak diye vurma sesi geliyor. Sanki bir parçada boşluk varmış da frene bas çek yapınca tak tak vuruyormuş gibi. Bu durumla hiç karşılaşan oldu mu? Teşekkürler. -
Sıfırı 4 milyon olan aracı 2650 ye satıyorsanız piyasası yok demektir.2.0 lar vergiden dolayı Türkiyede tutulmuyor. Tiguan 1.5 RS 2800 e satıldığı yerde 1.5 Cupra Formentor bu fiyatlara çok daha rahat satılır
-
quote:
Orijinalden alıntı: ifliuxelseSıfırı 4 milyon olan aracı 2650 ye satıyorsanız piyasası yok demektir.2.0 lar vergiden dolayı Türkiyede tutulmuyor. Tiguan 1.5 RS 2800 e satıldığı yerde 1.5 Cupra Formentor bu fiyatlara çok daha rahat satılır
Aracın ikinci elini etkileyen şöyle bir problem var geçen sene Temmuz Aralık ayı arası Doğuş fabrikadan yüksek iskonto aldı ve bu araçlar 2600-2650 ye satıldı.(2023 Model)
Bu fiyatdan alanlar olduğu için insanlar daha uyguna veriyor araçlarını ve fiyatları biraz yükselttiğiniz an kardeşleri Golf R ve S3 devreye giriyor
2.EL piyasası durgun olması sadece VZ için geçerli değil Golf R ve S3 de hızlı satışları yok ben satılması için bu rakamı koydum ve anlaştım biri ile bakarsanız ilanlara 2800-2900 çok ilan var önemli olan satılacak fiyatını yazmanız
2.0 TSI tadını bilen hastası alır sahibinden gelen mesajları size göstersem gülersiniz o yüzden bu tarz araçların satışı her zaman normal araçlara göre yavaş olmuştur bu piyasası olmadığı anlamına gelmez
Sizin mantığınızla bakarsanız kardeşleri Golf R ve S3'de de piyasası yok..
İkinci el 2023 S3 3.200 civarına bulabilirsiniz listesi opsiyonsuz 4.8M
2023 Golf R 3100 200km cam tavansız sıfır ayarında var 3100 listesi opsiyonsuz 4.4M
Kısa ve öz olarak VZ 2.0 alacaksanız uygun rakamlara alın dolar bazında hesap yapın 2023 hatasız düşük km araçlar için 75-80 bin dolar arası almak uygundur. Bu araçların sıfırları fabrika iskontosu yapılsa bile 95-100 bin doların altına gelmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yabansı
Merhaba herkese.
Araç geri vitesteyken tam sola kırıp hareket ederken frene basınca tak diye vurma sesi geliyor. Sanki bir parçada boşluk varmış da frene bas çek yapınca tak tak vuruyormuş gibi. Bu durumla hiç karşılaşan oldu mu? Teşekkürler.Sanırım daha önce bu durumla karşılaşan olmadı ama sorunun kaynağını yazayım, ileride yaşanırsa en azından buna göre değerlendirilir.
Servisin yaptığı kontrol sonrasında balatanın zamanla aşınması sebebiyle kaliper ve disk arasındaki boşluktan dolayı frene basınca bu sesin geldiği, balata değişimiyle sesin kesildiği belirtildi.
Kazasız, belasız sürüşler.
-
Hocam ben de yeni farkettim. Araç 1800km de yeni yapmaya başladı.Geri gelirken özellikle biraz ani fren yapılırsa bi boşluk olmuş da yerine oturmuş gibi ses geliyor...
Servis size işlem yaptı mı? Benim araç 1800 km de daha. Ne kadar aşınabilir...
Bir de aşınsa bile otomatik olarak balatayı diske yanaştırıyor sistem... Lak luk boşluk yapmaması lazım.
Autohold yoruyor bence sistemi -
Merhaba.
Doğrudur, aynen bahsettiğiniz şekilde geliyor ses. Benim daha önce yoktu, yeni oluşmaya başladı. Araştırdığımda balata değişimi ile sorunun çözüldüğünü belirtenler olmuştu, servis de aynı şeyi söyleyince aracım 35k km'de olduğu için üzerinde durmadım ve herhangi bir işlem önermediler. Servisteki usta, bayinin kendi aracı da dahil olmak üzere başka Formentorlarda da aynı sesin olduğunu belirtti.
Ama sizin km çok düşük, yolunuz düşerse bir servise gidin isterseniz. Farklı bir yorum olursa ben de ona göre kontrol ettiririm.
-
Mevcut formentor kullanıcılarından makyajlı kasayı test sürüşüne çıkan var mı arkadaşlar? -
dostlar bu cupra formentor C suv mu B suv mu,autoclub'da ki eleman B suv diye inatlaşıyor benimle,bende internette nereye baksam C suv olarak gözüküyor :) -
Hocam C Crossover. SUV değil.
-
Eyvallah hocam,yeni makyajlı kasayı aldımda B olsa ben zor sığarım diye düşündüm hep,boy 1.90 koltuk bana ayarlıyken arkadakiler rahat takıldı,dedim bu aracın B olma imkanı yok :) -
Hayırlı olsun hocam e-hybrid modelini alacağım ben de. Vz-line mi aldınız?
-
teşekkür ederim hocam,vz-line aldım,diğer paket çok boş geldi -
Güzel günlerde kullanın. Konfor ve ses yalıtımı olarak nasıl hocam araç, eski kasa çok sert deniyordu dinamik şasi kontrolü etkin çalışıyor mu?
-
teşekkürler hocam,konfor güzel,arka bağımsız süspansiyonlar baya güzel sönümlüyor kasis vs,koltuklar ve sürüş rahat hocam,ses yalıtımı konusunda beni rahatsız etmedi,henüz uzun yol yapmadım ancak şehir içinde araç sesi ve çevre sesleri rahatsız etmedi,uzun yolda deneyince bilgi veririm,2022 civic'ten geçtim onunda yalıtımı baya vasattı o yüzden beni çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum yalıtımın,şasi kontrolünü henüz denemedim ancak araştırdığım kadarıyla çok fazla etki etmiyormuş hocam deneyince onuda yazarım 👍🏻 -
Merhaba e-hibrit için bir görüşme yaptınız mı acaba? Herhangi bir bilgi var mıdır? -
Hocam daha avrupada bile satışına başlanmamış. Süreç belirsiz.
E-hybridde 2.el değer kaybı daha fazla olacağından korkuyorum bir de.
-
İkinci elde neden daha fazla değer kaybediyor ben anlamıyorum açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X