vz line kullanan var mi |
Cupra Leon Ana Konu (10. sayfa)

-
-
2023 Model sıfır 6000 bin km tecrübesiyle yazayım biraz sorunlarını, Yalıtım berbat arkadaşlar öncelikle. Bundan önceki nesil leon fr'ımın yalıtımının bundan cok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca tavan kontrol ünitesi 3 arabadan 1'nde bozuk ama servis değişimini yapıyor. 2 kere değişim yaptılar. Gelelim çözülemeyen sorununa sol dikiz aynam titriyor bozuk yola girdiğim zaman ayna baya titremeye başlıyor sadece sol servis bu sorunu çözemedi ve beni mağdur etti bunun sonucunda aracı sattım. Onun dışında fiyatına göre o dolulukta başka bir araba yok f/p olarak bakabilirsiniz. Bu arada 2024 makyajlı kasalar yalıtım konusunda daha kötü. Kaput halısı bile yok bilginiz olsun. Yalıtım konusu önemliyse kesinlikle almayın. onun harici ufak tefek sorunları var.
-
ben kullanıyorum hocam
-
8 ay önceki mesaja cevap vermişsiniz helal olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar elimde yaklaşık 1550 bin tl var ve hb bir araç istiyorum. 2020 model golf 1.5 tsı highline mi yoksa 2023 model 1.5 etsı leon fr mi ? eşimde kullandığı için şehir içinde hb daha avantajlı geliyor. Öncesinde 2017 model dizel fiesta trend x var idi. Bizim için multimedya donanım konfor olsun yeter. siz olsanız hangisini alırsınız?
-
Hocam golf 8 tavsiye ederim o paraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Phev modeli gelecek mi formentordaki gibi? Gelse de yüzde 30a girme ihtimali var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X