Merhabalar, Cupra Leon VZ Line aracımı teslim aldım. Formentor standart paket arasında çok gidip geldikten sonra sonunda VZ Line Leon'da karar kıldım. Şu anda araçla 1000 km yol yaptım ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum; İçeriye Ses Alması: Bozuk yollarda ve düşük hızlarda lastik sesi içeride biraz duyuluyor. Ancak, müziğin sesini açınca bu durumu pek fark etmiyorum. Araç biraz sert bir yapıya sahip, Daha önceki aracım 2022 Polo 1.0 olduğu için, Leon’a geçince "vay be, sertmiş bu!" dedim. Ama bu, dert edilecek bir durum değil. Sonuçta ince yanak lastikler bunda etkili. Malzeme Kalitesi: Direksiyon hissiyatı ve kullanılan malzemeler oldukça premium bir his veriyor. Süspansiyon: Amortisörler sert, evet, ama bu durum yol tutuş ve viraj kabiliyeti açısından pozitif bir etki sağlıyor. Bu sertlik spor görünümlü araçların doğasında var ve ben bu hissi sevdim. Yol Tutuş: Daha ilk kilometreden yol tutuşu kendini hissettiriyor. Viraj kabiliyeti oldukça etkileyici. (Arka Bağımsız Süspansiyonların etkisi büyük) Koltuk Konforu: Bucket tip koltuklar başlangıçta beni biraz tedirgin etmişti, ancak beklediğimden çok daha konforlu çıktı. Kokpit ve İç Tasarım: Koltuğa oturduğunuz anda kokpitin ferahlığı ve tasarımı size kendinizi iyi hissettiriyor. Aracın içi basık bir his vermiyor. Ses Sistemi: Sennheiser ses sistemi gerçekten inanılmaz. Kalitesi ve kristal netliğindeki sesi beni etkiledi. Genel Yorumum: Spor görünümlü bir araç seviyorsanız ve tasarım sizin için önemliyse, hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Leon VZ Line, teknolojisi ve özellikleriyle sizi kendine aşık ediyor. İlk kullanımda sert gibi gelsede bu sertliğin virajlarda gülümsettiği anlar oluyor :) |
Bildirim