Şimdi Ara

ÇÜŞ YANİ ÇİNLİLER DEN GEÇİLMİYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NERDE NEREYE BAKSAM 20 CİNLİ MAGE İÇ İÇE GİRMİŞ KOXP HEPSİNİNİ ADIDA JJJ1 JJJ2

DESTROYER GÖREVİMİ FP GÖREVLERİMİ BİLE YAPAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _:::MuSTy:::_ -- 30 Aralık 2007; 15:57:52 >

• Ronarkda da baya çinli var.
  • virus gibi yayılıyorlar
  • Çin İmparatorluğu'nu bıraktılar,Knight Online'da ürüyorlar artık

SS çekin KO sitesine yollayın diyeceğim.Ama tekrar chr açarlar orası kolay
  • azınlıklar ama terör estiriyorlar.
  • 1.2 milyar nüfus var e ko ya yeterde artar yaw
  • Bu çinli meselesi ileride ciddi sorunlar yaratabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle Grakon..
  • abı bnm ıcın hıc sorun yok bılıormusnz :S clanmda 5 6 tane cn lı war o kadar ıı ınsannlarkı cok da ıı anlasıroz bende 1 2 ay once cnlı clanndaydm adamlar o kadar proglarmlıkı hergn 2 saat delosa gıdıorlar para ts +9 takı kasırolar sonra yan charlaı ıle bzm koxp dedıgmz koxp party kuruorlar claver destraoy gorevlerınn oldgu yere partylernde 1kısı olunce herkz town atıor partyde mage yoksa beraber gıdelcek dıe ezık saglam ayırmadan partylerıne clanlarına alıorlar we pk yaprken ezı ksaglam ayırmadan dalıorlar korkmuorlar en ıısde yardmlasıorlar kendı aralarnda we dostlarına karsı bn onlaırn dostuym ronkar cin 4ever! sızde dost olmay ıdenyn yararlarını goruceksnz
  • onlar çinlimi yoksa BOT mu? SROdaki gibi BOT yolu bulunduysa kötü olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

abı bnm ıcın hıc sorun yok bılıormusnz :S clanmda 5 6 tane cn lı war o kadar ıı ınsannlarkı cok da ıı anlasıroz bende 1 2 ay once cnlı clanndaydm adamlar o kadar proglarmlıkı hergn 2 saat delosa gıdıorlar para ts +9 takı kasırolar sonra yan charlaı ıle bzm koxp dedıgmz koxp party kuruorlar claver destraoy gorevlerınn oldgu yere partylernde 1kısı olunce herkz town atıor partyde mage yoksa beraber gıdelcek dıe ezık saglam ayırmadan partylerıne clanlarına alıorlar we pk yaprken ezı ksaglam ayırmadan dalıorlar korkmuorlar en ıısde yardmlasıorlar kendı aralarnda we dostlarına karsı bn onlaırn dostuym ronkar cin 4ever! sızde dost olmay ıdenyn yararlarını goruceksnz

sennde dediğin gibi çok proglamlılar rogue la gittiim 30 orc emme görevini 2 günde yaptım türklerle

ama çinlilerle 20 dk sürmedi xigenon da çok çinli yok ama ii insanlar dediğine katılıyorum

türklerde iyilik yapsan gene kazıklamak peşindeler

• quote:

Orjinalden alıntı: sparrow_TR

quote:

abı bnm ıcın hıc sorun yok bılıormusnz :S clanmda 5 6 tane cn lı war o kadar ıı ınsannlarkı cok da ıı anlasıroz bende 1 2 ay once cnlı clanndaydm adamlar o kadar proglarmlıkı hergn 2 saat delosa gıdıorlar para ts +9 takı kasırolar sonra yan charlaı ıle bzm koxp dedıgmz koxp party kuruorlar claver destraoy gorevlerınn oldgu yere partylernde 1kısı olunce herkz town atıor partyde mage yoksa beraber gıdelcek dıe ezık saglam ayırmadan partylerıne clanlarına alıorlar we pk yaprken ezı ksaglam ayırmadan dalıorlar korkmuorlar en ıısde yardmlasıorlar kendı aralarnda we dostlarına karsı bn onlaırn dostuym ronkar cin 4ever! sızde dost olmay ıdenyn yararlarını goruceksnz

sennde dediğin gibi çok proglamlılar rogue la gittiim 30 orc emme görevini 2 günde yaptım türklerle

ama çinlilerle 20 dk sürmedi xigenon da çok çinli yok ama ii insanlar dediğine katılıyorum

bende bunu anlatmak ıstedm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sparrow_TR

quote:

bende bunu anlatmak ıstedm

haklısınız adamın görevini yaptık görev bitti, "abi diğer görevede yardım edermisin" dedi. "git cek neredeyse" dedik ve golemlerde 30 taş rez beklerken buldum kendimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.