CV işi baya ciddi bir şey gibi duruyor, ben normalde bu kadar önem vermiyordum ama hakkında baya detaylı şeyler yazılmış konuşulmuş, bugün bulduğum bir puanlama sitesinde şu sonucu görünce bir tereddüt ettim xd ![]() Şimdi bir de öğrendiğim şeyi tam olarak ne zaman cvye yazmalıyım sorusu da var, mesela Flutter öğrenmeye başladım, ufak da olsa bir uygulama çıkarana kadar yazmamam mı lazım, ya da yanına basic knowledge ibaresi eklesem nasıl olur? Bütün yaz belli bir backend framework'ü ve birkaç design patterns üzerine yoğunlaştım, birçok detayı (staj için yeterli diyelim) bilmeme rağmen tam olarak bitmiş diyebileceğim bir projem yok, hep dağınık şekildeler. Yalan da söylemek istemiyorum zaten geçen de muhabbetini açmıştım ama o özgeçmişe koyma sınırını çizmek lazım. Ayrıca henüz detayını bilmesem de ilgi alanım olan şeyleri belli etmek için "bilgisayar mimarisi ve Verilog ile fgpa programalamaya ilgiliyim" tarzı şeyler de yazmak istiyorum Projeleri detaylıca anlatmamın sanırsam bir yolu yok çünkü 1 sayfayı geçmemesini tavsiye ediyorlar. Genelleme yerine sayısal değer verin, buzzword kelimeler kullanmayın, deneyim kısmı genel cv'nizin çok azını kaplıyor bunu artırın gibi dönütler vermişler (bunu bile kısarak premium versiyonunu yapmışlar yok artık) Kısaca bu CV işine biraz daha zaman ayırmam lazım gibi duruyor, ama öncelikle o arada kalan yetenekleri somut bir şeye dökmeye odaklanırım diye düşünüyorum bu tatilde, çünkü ne zaman bir cv hazırlasam bir önceki gözüme çok kötü geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Ocak 2025; 21:53:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CV Hazırla(yama)mak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
FIFA oyuncu kariyer gibi kendimizi pazarlamak için 50 şey yapıyoruz görüyor musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu site neymis yaw link var mi bakalim bana ne dicek
Up
50 verdi xd, saçma bir site..
-
31 verdi 100 verse bu kadar tatmin olmazdim
Demek ki hiçbirimiz işi bilmiyoruz
cv düzenini çok umursamasam da ama yine de bir beceriyi yazmak için illa somut bir projem olmalı mı emin değilim, öbür türlü o kadar şey bakmama rağmen cv biraz boş kalıyor xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Ocak 2025; 23:30:28 >
Bu arada sitenin oneriler felaket kotu. Researching kelimesini 5 kez kullandigim icin ve yas grubuma gore uzun oldugu icin kotuymus. Cok sey yaptiysam ben napayim
Bi de education kismini begenmemis ama niye soylemem diyo, 40 dolar vermicem sayin site uzgunum
Edit: bullet pointler 10 kelimeden kisaysa eksiymis, bu adamlar bu producttan para kazaniyorsa ben harbiden kendimden utaniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 16 Ocak 2025; 23:33:59 >
Bu adam 31 aldıysa 69 almak bize düşer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LETS GOOOOOOO
-
Lezizo
Ying yang derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X