Şimdi Ara

CV'ye Kurslar Eklenir mi? (Online Kurslar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coursera, Kosgeb, Udemy, FreeCodeCamp gibi pek çok platformdan pandemi sürecinde alanımla ilgili kurs aldım. Toplamda alıp bitirdiğim kurs sayısı 10'u geçmiştir. Hepsi yazılır mı sizce?

Yoksa 3-4 tane en önemli olanı ekleyip altına not olarak linkedin hesabımda tüm sertifikalarıma ulaşabilirsiniz tarzında bir şey yazsam abes mi kaçar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 26 Ocak 2021; 21:59:40 >

• Başvurduğum yere göre faydası olacağını düşündüklerini ekleyebilirsin beceriler kısmına.

• quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Başvurduğum yere göre faydası olacağını düşündüklerini ekleyebilirsin beceriler kısmına.

Teşekkür ederim hocam.

O halde CV toplamı 2 sayfayı aşmayacak şekilde ayarlamaya çalışayım. Şuan yaklaşık 1.5 sayfa kadar uzunlukta. Teknik eğitimlere ve coursera (Sertifika almak için sınava girdiğimizden dolayı) kurslarına ağırlık vereyim bakalım.

• Eklenir, insanlar yediği içtiği, gitti gördüğü yerleri bile yazıyor   Önemli olan senin nasıl birisi olduğunu, nelerden hoşlandığını, sorumluluk alıp alamayacağını, o işe uygun olup olmadığını, kültür ve bilgi birikimini olabildiğince kısa bir şekilde okuyucuya aktarıp, onu etkilemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Eklenir, insanlar yediği içtiği, gitti gördüğü yerleri bile yazıyor   Önemli olan senin nasıl birisi olduğunu, nelerden hoşlandığını, sorumluluk alıp alamayacağını, o işe uygun olup olmadığını, kültür ve bilgi birikimini olabildiğince kısa bir şekilde okuyucuya aktarıp, onu etkilemen.

Teşekkür ettim hocam

• Genelde ekliyorlar ama sen bilirsin elbette ama şu var ki artık işverenlerde herkesin bir şekilde önemli/önemsiz sertifika aldığı gerçeğinin çoğunlukla farkında.
  • Kenarlık boşluklarını ayarlayarak sayfa sayısını azaltabilirsin, üst 1,6 alt 0,49 yanları 1,06 yapıyorum ben mesela. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kurslara erişmek kolay olduğu için çok da önemli olduğunu düşünmüyorum cv için. Zaten işveren senin kursu bitirdiğini görünce anlayamaz cidden o işi biliyor musun bilmiyor musun diye. Asıl nokta bence o öğrendiklerini pratiğe dökmekte. O kursu şimdiye kadar binlerce kişi bitirmiştir ama kaç kişi hakkını vererek bitirdi? Bunu anca öğrendiklerini pratiğe dökerek bi proje yardımıyla vs ispatlayabilirsin. Yaptığın bu projeler cv de kurslara göre daha iyi durur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet eklenir.
  • Sen ekle işveren dikkate alır almaz orası ayrı sana zararı dokunmaz sonuçta kolay gelsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklenmez. Sonunda sertifika almadığın kurs Eklenmez. Sertifika da MEB onaylı olmalıdır.

Dualingo da İngilizce bitirdim. Toefl skorun var mı? Yok. Adama gülerler.
    Hobiler kısmına yazabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.