Cvtres.exe Nedir ilk önce bunu bir açıklayayım ardından sorunumu söyleyeyim. Cvtres.exe LİNK Ancak benim personel computer'imdeki cvtres.exe farklı biraz kaynak izleyiciyi açıyorum ve görev yöneticisini kapıyorum %48 kasma İŞLEMCİM: e5400 2.7 idi %55 kasıyordu overclock yaptım şu an 3.4 %48 Görev yöneticisini açıyorum ardından hemen kendini kapıyor.(BU VİRÜS BAYAAA İYİ :D ) Bir de winmgr.exe diye bir şey var oda %15 kasıyor kapatıyorum 15 dk boyunca (yaklaşık) kendini göstermiyor ardından yine geliyo yine ERROR verdiriyorum :D Kendi yaptığım keyloggerlerden bildiğim kadarıyla bir keylogger şayet klavye izliyorsa en azından işlemcinizin %40 ını kullanır. bunun keylogger olmasından şüpheleniyorum. YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR: - Overclock ile bir nebze hızlandırdım - KİNGSOFT ile tarama yaptırdım winmgr gitti kurtuldum derken bir daha geldi bilgisayarı açtığımda :D - gpedit.mscwindows uygulamalarını çalıştırma ACİL ÇÖZÜM PLEASE GÖREV YÖNETİCİSİNİ AÇIYORUM AMA BENDEN BAŞKA YA BİRİ GİRER DE BU BİLGİLER SAHİBİNE ULAŞIRSA DİYE KORKUYORUM
ben kendi deneyeceğim yolları sana yazayım.live cd kullanarak verilerimi yedekler sonra formatlarım.eğer bunu yapmak istemiyorsan yine live cd kullanarak Framework'ün kurulu olduğu klasörü silip,virüs taraması da yapıp bir şansımı denerim...yani sözün özü işletim sistemi aktif olmadan çabalamalısın...selamlar
inanpolatİ
kullanıcısına yanıt
Gık etti artık :D en iyisi FORMAT ancak belkim bir çözümü vardır diye bakayım dedim. Live cd güzel bir pro'ya beziyor bakayım nasıl bir programmış SAOLASIN