Şimdi Ara

cx 400 ile cx 500 arasında farklılıklar nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki model arasında ne fark var merak ediyorum. metal dinleyen birisine ne tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim.

• her ikisi arasındaki fark cx500'ün üzerinde ses ayar dügmesinin olması.
    bildigim kadarıyla teknik özellikler acısından bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 8 Ocak 2008; 13:02:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: halitkin

her ikisi arasındaki fark cx500'ün üzerinde ses ayar dügmesinin olması.
    bildigim kadarıyla teknik özellikler acısından bir farkı yok.

ben de böyle biliyorum ancak cx400'ün henüz piyasaya çıkmadığını düşünürsek daha net cevaplar almak pek mümkün olmayacaktır...
  • cx 400 piyasaya çıktı sanırım.
    139 ytl den satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Metan teknik servisinin attığı mail... CX 400 cx 500 ve cx 95 üzerine bi mail atmıştım... bu da ona cvp ..

quote:

Sayın ... bey;
    >
    > Sennheiser kulaklıklar içerisinde bahsetmiş olduğunuz modeller arasında CX 400 ile CX 500 arasında güç farkı yok tek fark CX400 kısa kabloya sahip telefonlar için ama ayrıca içerisinden uzatma kablosu çıkar IE4 ve CX 300 ile kıyaslandığında hakikaten farkedilir bir ses farkı var.CX 500 CX400 ile aynı sounda sahip ancak fark volume düğmesi var kablo üzerinde birde taşıma çantası ve 3 çeşit kulaklık pad'i yanısıra farklı bir dizayna sahip kulakltan düşmemesi için yeni tasarlanmış tırtıklı olarak tabir edebileceğimiz extra padleri var.CX 95 modeline gelirsek şayet bu model diğer CX ler ile farkedilir derecede fiziksel farklılıklara sahip.Ancak sound itibari ile doyurucu gücü var.CX400 ve CX500 modellerini bu ayın 3. haftası itibari ile CX 95 modelini ise şubat ayı itibari ile satışa sunulacak.

• cevap yazan herkese teşekkür ederim..
  • cx 400 aldım yarın elimde olucak. buraya yazarım incelemelerimi. cx 500 lülerde yazarsa karşılaştırırız. şimdilik en çok uzunluğunu merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: endoplazmikbirkulum

cx 400 aldım yarın elimde olucak. buraya yazarım incelemelerimi. cx 500 lülerde yazarsa karşılaştırırız. şimdilik en çok uzunluğunu merak ediyorum.

Bekliyoruz incelemeyi bende alacağım heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.