bugun media markta gidip teşhir ürünü( bana birinin alıp tekrar aynı gün iade edildiğini başka kimsenin kullanmadığını soyledi) cx500 aldım kutuda kablo yöneticisi ve koruma kılıfı yoktu fiyatıda 130 yaptılar aldım ama eve geldiğimde kulaklık adaptörlerinin eksik olduğunu gördüm bunda 3cift eski nesil kulaklık adaptörü 3çift yeni nesil kulaklık adaptörü olmayacak mı arkadaşlar? bende ise 2 çeşit eski nesil ve 1 er tane(çift değil) farklı büyüklükte yeni nesil kulaklık adaptörü çıktı yarın geri götürcem paramı geri iade ederler mi yoksa bu zaten teşhir ürünü alırken bakacaktın alamayız gibi saçma sapan şeyler soyleyip geri çevirirler mi?
quote:
Orjinalden alıntı: s.sali.06
bugun media markta gidip teşhir ürünü( bana birinin alıp tekrar aynı gün iade edildiğini başka kimsenin kullanmadığını soyledi) cx500 aldım kutuda kablo yöneticisi ve koruma kılıfı yoktu fiyatıda 130 yaptılar aldım ama eve geldiğimde kulaklık adaptörlerinin eksik olduğunu gördüm bunda 3cift eski nesil kulaklık adaptörü 3çift yeni nesil kulaklık adaptörü olmayacak mı arkadaşlar? bende ise 2 çeşit eski nesil ve 1 er tane(çift değil) farklı büyüklükte yeni nesil kulaklık adaptörü çıktı yarın geri götürcem paramı geri iade ederler mi yoksa bu zaten teşhir ürünü alırken bakacaktın alamayız gibi saçma sapan şeyler soyleyip geri çevirirler mi?
zaten kusurlu,kutusu açılmış ürün vermişler;o ürünü 1 gün kullanan arkadaş da double flangelere çökmüş ya da kaybetmiş.o yüzden sizin hiçbir kusurunuz yok,geri alacaklar kesinlikle.tüketici hakkınız..ayrıcı mediamarktda 15 gün içinde aldığınız ürünü iade edebiliyorsunuz.
quote:
Arkadaşım derhal iade et bence, aldığın ürün sahte bile olabilir ( daha önce alıp iade eden kişi değiştirmiş olabilir ). Hiç bir mazereti kabul etme, her türlü almaları gerekiyor, uzatırlarsa bana sattığınız üründe iade edilmişti dersin.
geri almak zorundalar.
bende öyle düşünüyorum inş sorun yapmazlar gerçekten şuan çok kötü durumdayım sabahı iple çekiyorum
kenai arkadaşımın dediği gibi de olabilir ve aldıktan hemen soınra aklıma geldi zaten o durum ve keşke almasaydım dedim eve geldiğimde de bu durumu farkettim adama diyorum bunun yanında kablo yöneticisi ve taşıma çantası da vardı diye adam kesinlikle yok diyo sonra ısrar ediyorum telefonla başka bi arkadaşına danişiyo oda kesinlikle yok diyo(nekadara da kesin konuşuyolar) aslında yanlış olan bu işten anlamayan adamları oraya koymaları bilmiyorum ki belki adam yalan soylemiştir(ama bundan ne cıkarı olabilir ki) sonuc olarak bu kulaklıgı alarak yanlış yaptım inş elimde patlamaz
quote:
kenai arkadaşımın dediği gibi de olabilir ve aldıktan hemen soınra aklıma geldi zaten o durum ve keşke almasaydım dedim eve geldiğimde de bu durumu farkettim adama diyorum bunun yanında kablo yöneticisi ve taşıma çantası da vardı diye adam kesinlikle yok diyo sonra ısrar ediyorum telefonla başka bi arkadaşına danişiyo oda kesinlikle yok diyo(nekadara da kesin konuşuyolar) aslında yanlış olan bu işten anlamayan adamları oraya koymaları bilmiyorum ki belki adam yalan soylemiştir(ama bundan ne cıkarı olabilir ki) sonuc olarak bu kulaklıgı alarak yanlış yaptım inş elimde patlamaz
Çok canını sıkma her türlü almak zorundalar. Rahat ol sana zaten paketi açık verdikleri için almama ihtimalleri hiç yok. Piyasaya göre biraz ucuz verdiniz ama sonradan içime sinmedi dersin o kadar. Hatta hiç açıklama bile yapmana gerek bile yok ama yinede gerekirse öyle diyebilirsin.
bugun gidip kulaklığı iade edip 130liralık alışveriş kartı aldım arkadaşlar maksimum 200 liraya kadar çıkabilirim sizin önereceğiniz bi kulaklık var mı? cx500 ün basları güzel ama tiz ve midler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ve yüksek seslerde baslarda patlama oluyo(yüksek derken çok yüksek seslerde değil ki ben zaten telefonda kullandım son seste yüksek baslı çarkılarda baslarda trrt gibi bi ses çıkıyo) cx500 yinede bence iyi bi kulaklık ve sanırım tercihimi bu kulaklıktan yana kullanacağım daha iyi olduğunu düşündüğüm bi model olmazsa
dengeli ses seviyorsan ve bass head değilsen akg k324p al..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme